De ce este necesară analiza laptelui matern? | pangudownloads.com
Sunt mama!

De ce este necesară analiza laptelui matern?

Este recomandat unui nou-născut să alăpteze, deoarece laptele matern promovează dezvoltarea rapidă a copilului. Cu toate acestea, chiar și poate obține bacterii dăunătoare care afectează sănătatea copilului. Analiza laptelui de sân pentru sterilitate este un proces care este în prezent în cerere mare. La urma urmei, dacă se găsește o infecție la mamă, ea poate fi transmisă copilului. Puteți lua analiza, de exemplu, în centrul medical "invitro“.

Beneficiile alăptării

De ce este necesară analiza laptelui matern?

Caracteristica laptelui matern este ca, intrand in corpul copilului, acesta ofera toate componentele necesare care contribuie la cresterea si dezvoltarea completa a copilului.

În plus, substanțele biologic active care îndeplinesc o funcție de protecție sunt transferate de la mamă la copil. Structura laptelui matern include componente care protejează intestinele de inflamație, reducând astfel probabilitatea de a dezvolta bacterii.

Și cu cât mama va alimenta mai mult copilul, cu atât mai mult va fi protejat de influența factorilor negativi. Medicii recomandă întreruperea alăptării dacă o femeie are o mastită infecțioasă. Când boala apare fără formarea de puroi, alăptarea poate continua. Pentru a afla dacă există infecții în lapte, se efectuează o analiză specială. Poate fi luat în clinica "Invitro" sau într-o altă instituție, care va fi sfătuită de medicul curant.

Cum să vă pregătiți pentru analiză?

Înainte de a da laptelui matern pentru analiză în centru "invitro"Este necesar să se pregătească bine. În acest scop, se efectuează o serie de proceduri igienice:

  • Mâinile și pieptul se spală bine cu săpun. Apoi, femeia le șterge cu o șervețelă moale, prosopă sau șervețele de alcool.
  • Sfarcul este tratat cu o soluție bazată pe alcool și apă sau peroxid de hidrogen.
  • În avans, trebuie să cumpărați două tuburi sterile în farmacie. În clinica "invitroAcestea sunt date direct în laborator. Laptele din fiecare sân este exprimat într-un tub separat. Trebuie luat în considerare faptul că prima porție de lapte nu este adecvată pentru analiză, astfel încât poate fi exprimată într-un alt recipient.
  • Colectați materialul nu trebuie să fie mai devreme de 2 ore înainte de analiza laptelui matern într-o clinică privată "invitro“. În caz contrar, rezultatele studiului pot să nu fie pe deplin exacte.
  • Borcane de lapte sunt semnat cu numerele 1 și 2 pentru a ști de unde este materialul din care sân.
De ce este necesară analiza laptelui matern?

În clinica "invitro"Rezultatele sondajului vor fi cunoscute exact într-o săptămână. Nu veți putea învăța mai rapid rezultatul, deoarece bacteriile au nevoie de timp pentru reproducere. Furnizarea de sterilitate completă a eprubetelor la domiciliu nu este ușoară. Pentru aceasta, ele sunt spălate cu o soluție de sifon și fierte timp de 40 de minute. Dacă luați material pentru analiză chiar în spital, nu este necesară o astfel de manipulare.

În centrul medical "invitroO analiză cuprinzătoare a laptelui matern. Determinată nu numai prezența bacteriilor, ci și numărul lor, precum și rezistența la efectele diferitelor medicamente. Datorită acestui fapt, după analiză, angajatul "invitro"Va fi capabil să aleagă cea mai potrivită metodă de tratament a bolii.

Analiza stafilococilor

După introducerea materialului pentru analiză, experții încep să caute în el microorganisme dăunătoare. În acest sens, se efectuează o serie de studii pentru a determina ce microbi sunt prezenți în ea și dacă există deloc. Angajații companiei "invitro"Verificați laptele pentru prezența unor astfel de bacterii: stafilococi o tijă și altele.

De regulă, microbii dăunători intră în lapte prin microcrackuri de pe mamelon. Dacă o femeie are fisuri mari și cauzează durere, ea ar trebui să treacă o analiză a laptelui matern la anticorpi. Microciclurile nu provoacă adesea disconfort la mamă care alăptează, dar ele apar în aproape fiecare femeie care pune copilul la sân.

De ce este necesară analiza laptelui matern?

În general, dacă imunitatea mamei nu este slăbită, atunci stafilococul nu afectează laptele matern. Dar dacă o femeie a suferit o boală infecțioasă, atunci este probabil să apară problema. Pentru a efectua tratament și diagnostic recomandă în clinica "invitro", Unde lucrează numai angajații calificați.

Dacă bebelușul are un Staphylococcus aureus, vor exista o serie de simptome neplăcute. În special, digestia copilului va fi deranjată. El va vici, va vomita și va rupe. Copilul va deveni neliniștit, începe să plângă adesea. Pe pielea lui vor apărea cosuri cu puroi înăuntru. Adesea, copiii prezintă angină stafilococică. Copilul trebuie să fie prezentat de urgență medicului pediatru de la clinica "invitro"În caz contrar, există o posibilitate de sinuzită sau otită.

tratament

Când o femeie are dureri în mamelon, trebuie să treacă imediat o analiză asupra sterilității laptelui. Puteți efectua un astfel de anchetă în orice moment fără a prescrie un medic. Ușile clinicii "invitro"Sunt deschise tuturor celor care vin. Pentru a vedea rezultatele și pentru a numi sau a nominaliza un tratament poate chiar aici. Avantajul unui spital privat "invitro"Este evident: aici, fiecare pacient este tratat cu grijă, intră în esența problemei.

De ce este necesară analiza laptelui matern?

Dacă o femeie nu are mastită, medicul va prescrie un curs de tratament bazat pe medicamente antiinflamatorii. Copilul este prescris lactobacilli pentru a reduce probabilitatea de disbioză. Gastroenterologul prescrie femeii antiseptice pe bază de plante. Pentru a primi antibiotice recurs în ultima instanță. La urma urmei, mama va trebui să oprească alăptarea, deoarece obținerea de antibiotice în corpul copiilor este nedorită.

Un medic de la o clinică privată "Invitro" poate recomanda unei femei un medicament care nu afectează în nici un fel lactația. În general, nu se recomandă întreruperea alăptării după detectarea microbilor în lapte în timpul analizei pentru sterilitatea sa. La urma urmei, este foarte posibil să combinați tratamentul și lactația.

Măsuri preventive

Pentru a evita problemele legate de calitatea laptelui matern, trebuie să respectați mai multe reguli:

De ce este necesară analiza laptelui matern?
  • Dacă apar fisuri în zona mamelonului, acestea nu pot fi pornite. Este necesar să se acorde mai multă atenție igienei mamare. Se spală cu săpun de uz casnic sau de copil, ștergând cu servetele sterile. Utilizați un prosop greu nu este recomandat, din cauza acesta, fisurile pot deveni și mai pronunțate.
  • O femeie ar trebui să acorde o atenție deosebită mâncării ei. Microbii iubesc un mediu dulce, astfel încât o mamă care alăptează trebuie să utilizeze cel puțin zahărul industrial. Este mai bine să intre în organism din fructe proaspete și sucuri.
  • Pentru a preveni niplurile lubrifia soluțiile de vitamine A și E, care pot fi achiziționate la farmacie. Sub influența lor, pielea devine mai elastică, astfel încât să nu se creeze fisuri.

Laptele matern este principalul protector al corpului sugarului. Nu-i puteți permite să apară microorganisme patogene. Desfășurați o analiză în clinica "invitro"Se recomandă în fiecare lună că copilul să rămână mereu sănătos. Desi studiile efectuate de oamenii de stiinta au aratat ca bacteriile care intra in intestinele copilului impreuna cu laptele sunt absente in fecale.

Aceasta înseamnă că nu se înrăutățesc în corpul copilului. Deci, dacă o femeie nu are mastita purulentă, ea poate continua să hrănească fără probleme.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

36 − = 33