De ce și la cine numește Buskopan înainte de livrare? | pangudownloads.com
Sunt mama!

De ce și la cine numește Buskopan înainte de livrare?

Nașterea unui copil este un moment interesant și foarte important. Cu toate acestea, această bucurie este asociată cu anxietate și anxietate cu privire la nașterea viitoare, mai ales dacă există patologii. Acest lucru este normal, deoarece informațiile primite, de exemplu, de la prietene cu copii, sunt departe de a fi la fel de roz ca și noi. De exemplu, există grețuri înainte de încercări, precum și dureri severe.

Dacă ceva nu merge bine

De ce și la cine numește Buskopan înainte de livrare?

Cu cât este mai apropiată data preconizată de livrare, cu atât este mai mare frica de astfel de. Mai ales femeile care deja au avut de naștere, dar acest lucru nu sa întâmplat. În așteptarea luptelor, femeia începe să se panică mai mult. Cu toate acestea, ne grăbim să-i liniștim pe toți: pentru o perioadă de exact 40 de săptămâni, doar 4% din toate femeile însărcinate dau naștere. Dacă livrarea are loc de la 40 la 42 de săptămâni - acesta este un fenomen natural. Dar ce să facem dacă nu există încă nimic? În această situație, vorbiți despre întârzierea sarcinii.

Viitoarea mamă este obligatoriu trimisă la KGT și ultrasunete.

Suprapopularea este asociată cu o serie de pericole, de exemplu, după 42 de săptămâni, copilul nu are deja nutrienți proveniți de la mamă prin placentă. Acest lucru se va observa imediat după naștere. De regulă, la copiii mici, pielea este foarte uscată și fulgi, nu are un lubrifiant natural, iar oasele craniului sunt dense și deja formate. Destul de des, motivul pentru supraîncărcare este lipsa de oxitocină din corpul unei femei.

Pentru a provoca procesul de livrare, a înmuia colul uterin, a ajuta acesta să se deschidă, să prescrie supozitele Buscupan imediat înainte de naștere.

De ce se aplică Buscopan înainte de naștere?

Acest medicament aparține grupului de medicamente farmacologice care nu pot fi utilizate în perioada de gestație fără numirea unui medic. Trebuie remarcat că inițial nu a fost elaborat pentru femeile însărcinate.

Acest remediu este sintetic. Principalul său ingredient activ este bromura de hioscinebutil. Scopul principal al medicamentului este relaxarea mușchilor organelor interne, de exemplu, este utilizat pentru patologiile sistemului genito-urinar și a tractului gastro-intestinal. Acesta este Buskopan se referă la spasmolitici.

Deci, care este scopul acestui remediu? Scopul principal al utilizării sale este de a facilita starea pacientului și de a completa tratamentul de bază. Acesta este utilizat pe scară largă în spasme, precum și activitatea motorie crescută a tractului digestiv, constipație spastică, ulcere gastrice, colici și multe alte stări patologice.

Cu toate acestea, utilizarea Buscopan este contraindicată în cazurile de hipersensibilitate la componentele medicamentului. De asemenea, nu poate fi prescris pentru edem pulmonar, glaucom, stenoza pilorică și o serie de alte boli.

Dozajul în fiecare caz individual este stabilit de către medic, în funcție de starea pacientului, motivele pentru depășirea sarcinii.

Dacă nu se respectă recomandările unui specialist, pot exista efecte secundare:

De ce și la cine numește Buskopan înainte de livrare?
  1. Dureri de cap;
  2. amețeli;
  3. Slăbiciune generală;
  4. Greață, vărsături;
  5. constipație;
  6. tahicardie;
  7. Halucinații, alte tulburări vizuale;
  8. Gură uscată;
  9. Reacții alergice.

Medicamentul se realizează în trei forme: supozitoare, tablete și soluție pentru preparate injectabile.

Cum afectează lumânările cu Buskopan corpul folosit înainte de livrare?

În mod normal, corpul unei femei în ultimele săptămâni de gestație se pregătește în mod activ pentru nașterea viitoare. Metamorfoza apare în colul uterin. Prin modificările sale este posibilă determinarea gradului de pregătire a sistemului reproducător pentru naștere. Maturarea colului uterin este rezultatul schimbărilor în fondul hormonal, în special fluctuațiile nivelului de estrogeni și prostaglandine.

Hormonii numiți estrogeni sunt responsabili pentru menținerea unei sarcini. Chiar înainte de debutul travaliului este o scădere a concentrației de progesteron - un hormon care păstrează tonusul muscular uterului și de a proteja copilul de-a lungul tuturor 9 luni. Cantitatea de prostaglandine și estrogeni este semnificativ crescută. Ca rezultat, cervixul uterului se înmoaie și se scurtează înainte de a trece copilul prin calea sexuală. Imediat în timpul travaliului, o eliberare suplimentară de prostaglandine apare în țesutul uterului în sine, ceea ce duce la reducerea acestuia. Cu toate acestea, un astfel de mecanism natural uneori nu funcționează. Într-o astfel de situație, medicii iau o decizie cu privire la pregătirea artificială pentru livrare.

Aplicarea înainte de nașterea viitoare a lui Buskopan

Din cele de mai sus, putem concluziona că acest medicament afectează în mod pozitiv procesul de naștere, ajutând atât femeia cât și copilul. Cu toate acestea, medicul, înainte de al numi, cântărește riscul potențial și beneficiile vizate.

De ce și la cine numește Buskopan înainte de livrare?

În unele cazuri, puteți face fără intervenție externă, deci instrumentul este luat numai pe indicații stricte.

Este demn de remarcat faptul că, în ultimii ani, medicii sunt din ce în practică prin utilizarea de Buscopan, numindu-l la aproape toți pacienții săi în al treilea trimestru, cu câteva săptămâni înainte de data estimată a livrării.

În consecință, femeile se confruntă cu această întrebare, este necesar să se ia acest remediu?


Lumânările din Buskopan au un efect relaxant și stimulativ asupra mușchilor colului uterin, ceea ce permite corpului să se deschidă. Medicamentul este prescris pentru pregătirea colului uterin și pentru accelerarea dezvoltării primei perioade a procesului generic.

Cu toate acestea, este recomandabil să-l utilizați numai dacă femeia a suportat fătul sau există indicii puternice. Dar mulți medici ignoră această recomandare și le atribuie pacienților cu aproximativ 10 zile înainte ca PDR să introducă o lumânare rectală pe zi.

Din fericire, nu toți ginecologii dețin o astfel de opinie. În unele consultații ale femeilor, acest instrument nu este folosit deloc, în altele, dimpotrivă, peste tot.

În cazul în care pentru a pune lumanari Buskopan atribuite înainte de livrare

Instrucțiunea către preparat spune că această formă de eliberare trebuie aplicată doar rectal. Aceasta înseamnă că supozitorul este introdus în rect. De regulă, doza zilnică este de 1 lumânare. De obicei le-au pus noaptea. Cu toate acestea, unii ginecologi recomanda folosirea lor intravaginala, adica injectata in vagin.

Este destul de dificil să răspundem la această întrebare, deoarece medicul care conduce sarcina nu poate fi doar de încredere, ci și necesar. În principiu, în majoritatea cazurilor, utilizarea lumanarilor este utilizată pentru administrarea rectală. Dacă aveți întrebări cu privire la locul de introducere a supozitoarelor, ar trebui să le întrebați pe medicul dumneavoastră sau să consultați alt specialist.

Contraindicații privind utilizarea Buscopan înainte de livrare

De ce și la cine numește Buskopan înainte de livrare?

Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare în stadiile inițiale ale sarcinii
este în primul trimestru. De asemenea, nu utilizați lumânări sau alte forme de eliberare cu constipație obișnuită.

Acestea din urmă pot fi cu ușurință depășite prin reconsiderarea dietei lor.

Acest medicament poate fi utilizat numai după 38 de săptămâni, conform indicațiilor stricte, pentru a pregăti uterul pentru nașterea viitoare și pentru a facilita cursul acestuia.

Nu vă auto-medicați! Utilizarea necontrolată a acestui medicament poate duce la consecințele cele mai dezastruoase!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

23 − = 20