Descărcare galbenă în timpul sarcinii | pangudownloads.com
Sunt mama!

Descărcare galbenă în timpul sarcinii

Este imposibil să transmiți venerația emoțională care cuprinde femeia care a primit știrea principală în viața ei - este însărcinată. Este destul de natural ca în viitorul apropiat să se simtă schimbări serioase în corpul său.

Descărcare galbenă în timpul sarcinii

Aceste schimbări vor apărea în toate sistemele și organismele. Ele vor fi atât de profunde, încât uneori provoacă întrebări și îngrijorări. Una dintre aceste probleme apărute la femei este evacuarea galbenă în timpul sarcinii.

Acestea pot fi galbene sau pot avea o nuanță mai închisă și, uneori, chiar caracterizate de tonuri albe și verzi. Să analizăm în detaliu cum este să luptăm cu un astfel de fenomen și dacă este necesar să luptăm deloc.

Modificări hormonale

Procesul natural care începe în corpul unei femei din momentul conceperii este restructurarea hormonală. În primele luni după concepție, un hormon foarte important, progesteronul, se acumulează în organism.

El este cel care garantează dezvoltarea cu succes și dezvoltarea normală a copilului. Și este progesteron care poate provoca schimbări care provoacă diferite tipuri de descărcare de gestiune, care devin mai dens și crește în volum.

Aproape fiecare femeie, după ce a găsit o selecție, culoarea mai neobișnuită se adresează medicului cu întrebarea "Ce este în neregulă cu mine?". Dar nu există întotdeauna un motiv pentru panică. Descărcarea în timpul sarcinii poate fi norma, dar poate semnală probleme grave.

Aceasta poate fi o dezvoltare în corpul unei infecții sau a unui proces inflamator acut. Indiferent ce a fost, numai medicul poate determina unde este norma și în ce cazuri femeia are nevoie de tratament.

Dacă totul este normal

În mod normal, hormonul progesteron determină o creștere cantitativă a secrețiilor naturale, care devin mai vâscoase. El este cel care deseori declanșează descărcarea galbenă în timpul sarcinii.

Un astfel de proces nu este deloc o scuză pentru panică, deoarece acest mucus este produs de cervix și de vagin pentru a proteja împotriva agenților infecțioși. Dacă descărcarea este prea mare, atunci puteți folosi garnituri.

Dar, este extrem de nedorit să se utilizeze tampoane în astfel de situații, deoarece este posibil să se perturbe echilibrul microflorei vaginului. Și apoi inflamația este aproape garantată.

Dacă secrețiile au schimbat culoarea sau au dobândit un miros caracteristic neplăcut, acesta poate fi un simptom al proceselor infecțioase grave în corpul unei femei.

De regulă, cu alte infecții decât aceste modificări, femeia observă, de asemenea, disconfort sub formă de mâncărime persistente, arsură severă, umflarea organelor genitale. Dar răspunsul exact este dacă există o infecție în organism, ce anume și ce să facă cu acesta va fi dat numai de către medic pe baza analizelor.

Selecția patologică

Culoarea galbenă închisă, cu un miros neplăcut de evacuare în timpul sarcinii, poate fi declanșată de un diagnostic atât de grav ca și gonoreea. În această perioadă, este dublu periculos, deoarece poate deteriora grav sănătatea mamei și a copilului.

Descărcare galbenă în timpul sarcinii

În plus față de modificările de culoare și modificări în consistența secrețiilor, gonoreea se poate manifesta ca un miros foarte neplăcut, senzație de arsură și mâncărime intensă în vagin și labiilor. Mai mult decât atât, poate exista durere și rezi la urinare. Trebuie reamintit faptul că, în gonoree bule de secreție vaginală și de culoare pot fi de culoare galben închis, sau chiar alb-verde.

Cu simptome foarte asemănătoare pot apărea în corpul unei mame viitoare și în trichomoniasis.

Culoare galbenă eliberarea mucoaselor în timpul sarcinii poate fi, de asemenea, un semn de ingestie a Escherichia coli în acele locuri unde nu ar trebui să fie permis - organele sistemului urinar. Motivul pentru o astfel de lovitură poate fi o încălcare a igienei intime sau a cistitei cronice a femeii.

Galben deschis descărcarea foarte luminată în timpul sarcinii poate fi un semn de inflamație a ovarelor sau a tubului uterin, care a provocat o infecție vaginală. De regulă, aceste probleme sunt însoțite de o temperatură ridicată a corpului și o durere severă în abdomenul inferior.

Alb-galben descărcarea, mâncărimea însoțitoare, în timpul sarcinii poate provoca o alergie (pe un sintetic, garnitură sau detergent). Ele dispar aproape imediat după eliminarea efectului iritant al alergenului.

Galben-verde și fetid discharge în timpul sarcinii pot fi cauzate de orice boală, de la cele legate de infecții cu transmitere sexuală. Inclusiv gonoreea menționată mai sus.

Fără panică

În orice caz, dacă găsiți o selecție a culorii greșite sau a unei consistențe greșite sau a unor semne de infecții severe, nu trebuie să vă panicăți. Și aceasta se referă nu numai la femeie, ci și la viitorul tată.

Nu este absolut necesar ca partenerul să "lucreze" la boală după concepție. În primul rând, numai medicul, pe baza testelor efectuate, poate spune exact despre infecție sau nu. Și, în al doilea rând, boala ar putea fi asimptomatică în organism înainte de concepție sau a fost vindecată de antibiotice, dar nu a fost vindecată complet.

Pentru a fi tratat este necesar

În plus, chiar dacă medicul vă confirmă temerile și evacuarea galbenă care nu se găsește în voi, va fi simptome de infecție, atunci nu trebuie să vă deznădăjduiți. Principalul lucru este eliminarea rapidă și eficientă a bacteriei care a provocat inflamarea.

Și pentru ziua de azi nu este o problemă, pentru că există o cantitate imensă de medicamente care vor ajuta la recuperarea completă, chiar și în timpul sarcinii și nu vor risca sănătatea copilului.

Descărcare galbenă în timpul sarcinii

Este necesar să fiți tratat numai sub supraveghere medicală.

Auto-tratamentul este periculos pentru tine și copilul tău!

În plus, trebuie să fie tratate foarte atent, deoarece toate „stocate în siguranță“, în corpul de infecție, de obicei, exacerbată în stadiile incipiente, dar în acest moment orice inflamatie poate provoca un avort spontan.

Orice s-ar putea spune, singura decizie corectă, în cazul în care vă aflați în descărcarea galbenă în timpul sarcinii, este o excursie la ginecologul dumneavoastră. Numai medicul va numi examinările necesare.

Conform rezultatelor lor, veți avea o scuză de frică. Și dacă mai găsiți o problemă în organism, prescrieți un eficace pentru dvs. și economisiți pentru tratamentul copilului.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 1