Mame în timpul sarcinii: argumente pro și contra | pangudownloads.com
Sunt mama!

Mame în timpul sarcinii: argumente pro și contra

Motherwort este o plantă medicinală valoroasă, solicitată de medicina oficială și populară. Cel mai adesea, se recomandă să se utilizeze un desen și infuzii Leonurus pentru a îmbunătăți funcționalitatea tractului digestiv, precum și pentru a îmbunătăți sistemul cardiovascular și scăderea tensiunii arteriale. Planta are calități excelente care influențează pozitiv activitatea sistemului nervos. Dar este posibil să se folosească mama în timpul sarcinii? 

Întrebarea reală: poate fi o mamă în timpul sarcinii?

Mame în timpul sarcinii: argumente pro și contra

Într-adevăr, în unele cazuri, ginecologii permit femeilor aflate într-o poziție "interesantă" să ia medicamente care conțin plantele medicinale. De obicei, o indicație pentru circulatia eficienta sângelui devine insuficient greață exprimat, zona colică abdominală asociată cu acumularea excesivă de gaze.

De asemenea, acest grup de medicamente este adesea prescris pentru gestație și hipertensiune a uterului. În acest caz, tipul de preparat și dozare depind direct de problemele și starea pacientului.

Prin urmare, este de dorit să consultați fără întârziere un specialist, înainte de a începe să consumați medicamente sau fito-ceai: 

 • De exemplu, decoctările unei plante sunt optime pentru îmbunătățirea funcționalității sistemului nervos; 
 • Formele tabletei conțin adesea alte ingrediente care pot fi elemente nedorite în timpul sarcinii. Din acest motiv, acestea sunt permise numai la sfatul unui medic; 
 • Dacă doriți să eliminați iritabilitate și anxietate, iar dimineața de boală nu permite să bea infuzia de Leonurus, puteți utiliza ierburi uscate, pune pe un pervaz sau ascuns sub perna. Chiar și mirosul lui Leonúrus are un efect liniștitor; 
 • Tinctura de mamă în timpul sarcinii este adesea contraindicată, deoarece conține alcool. 

De ce un extras sau un decoct al mumii ajuta la usurarea sarcinii? Se pare că o stare emoțională instabilă în primele etape poate duce la o creștere a activității contractile a țesuturilor musculare ale uterului. Calitățile sedative ale plantei pot reduce forța contracțiilor și le pot face mai puțin frecvente, ceea ce ajută la prevenirea pericolului de avort spontan. 

Același efect produce preparate de mumă pentru sistemul cardiovascular. Ei ușurează rapid spasmele vasculare și fac posibilă normalizarea numărului de contracții cardiace. Ar trebui să se țină seama de faptul că tensiunea arterială este scăzută ușor. 

Cum să luați o mamă în timpul sarcinii: doza și durata cursului

Mamele viitoare sunt sfătuite să ia decocții și fito-ceai, preparate pe bază de mămăligă, timp de 30 de zile.

Cu toate acestea, totul depinde de caracteristicile stării femeii și de nuanțele de sarcină: 

 • Dacă medicul a permis să utilizeze extractul de mămăligă în timpul sarcinii, beți-l cu 15-20 de picături, nu mai des de 3-4 ori pe zi. Cel mai bine este să beți extractul înainte de a mânca; 
 • O formă de tabletă de 0,014 g este utilizată cu o oră înainte de masă. Bea o zi 3-4 comprimate unul câte unul;
 • Tinctura de 70% este prescrisă rar. Dozajul în acest caz implică utilizarea unei scheme individuale;
 • Preparatele farmacologice gata preparate pot include ingrediente cum ar fi magneziu și vitamina B, care fac posibilă creșterea eficienței produsului; 
 • Gătirea fito-ceaiului pregătește un pachet și bea pe stomacul gol. 

Trebuie reamintit faptul că această plantă medicinală are contraindicații de utilizare și nu este recomandată pentru utilizarea de către unele grupuri de oameni. 

Cui nu este posibil să utilizați un mumă în timpul sarcinii: contraindicații

Mai întâi de toate, trebuie să vă asigurați că medicamentul nu provoacă alergii. În plus, lista contraindicațiilor include:

Mame în timpul sarcinii: argumente pro și contra
 • hipotensiune arterială;
 • scăderea frecvenței cardiace;
 • gastrită acută sau cronică;
 • ulcerul peptic al duodenului;
 • procesul inflamator in vezica biliara;
 • un ulcer gastric. 

De asemenea, este de dorit să se ia preparate de mămăligă dacă femeia gravidă se află mult timp sub lumina soarelui deschis. Dacă este prezentă una dintre contraindicațiile de mai sus, este mai bine să utilizați un alt sedativ pentru a îmbunătăți boala în timpul sarcinii. 

Care agent este mai eficient în timpul sarcinii: mamă sau valerian?

Este imposibil să se determine cât de eficientă va fi această remediere sau remediu fără să știe exact cauzele bolii care a apărut. Valerian este de obicei prescris pentru tahicardie, migrenă, insomnie, excitabilitate crescută și funcționalitate scăzută a tractului digestiv. 

Forma de tablete este cea mai preferată. Luați pilula trebuie spălată cu apă, 1-2 bucăți de 3-4 ori pe zi, pe baza recomandărilor medicului. 

Tinctura valeriană, precum și mucoasa, este pregătită folosind alcool. Prin urmare, este numit în cazuri extreme. 

Modalități de pregătire a mamei

Pentru a face o remediere la domiciliu, cea mai eficientă trebuie să urmați cu atenție instrucțiunile: 

Mame în timpul sarcinii: argumente pro și contra
 • Pentru a pregăti bulionul, luați 2 linguri de iarbă pre-măcinată și aburiți-l cu un pahar de apă clocotită. Continuați să încălziți supa într-o baie de apă, fără să uitați să vă amestecați. După un sfert de oră, bulionul trebuie filtrat și adăugat la acesta cu apă fiartă în prealabil, aducând volumul la 200 ml; 
 • Un plic preparat din fito-ceai este pus într-o ceașcă și 200 ml apă fiartă este aburită. Paharul trebuie închis strâns. Gata de băut după 15-20 de minute. 

Utilizarea mamei în timpul sarcinii poate fi benefică dacă nu vă auto-medicați și urmați cu atenție toate sfaturile unui medic.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 22 = 24