"Nazonex" în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul? | pangudownloads.com
Sunt mama!

“Nazonex” în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul?

Din păcate, în timpul gestației copilului organismul devine mai susceptibil la diferite boli. Mai ales mamele viitoare suferă de o răceală comună. Ca și în cazul altor boli, tratamentul rinitei trebuie prescris de un medic și trebuie să fie cât mai sigur pentru făt.

Oh, frigul ăsta ...

Nimeni nu este asigurat împotriva rinitei. Și dacă mai devreme femeia nu a suferit de rinită cronică sau alergie, atunci există o mare probabilitate ca ea să se întâlnească cu aceste patologii în timpul sarcinii.

"Nazonex" în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul?

În acest caz, chiar și răcelile obișnuite pot deveni mai frecvente. Chiar dacă astfel de probleme nu au fost observate înainte de concepție, umflarea nasului poate deveni încă una dintre cele mai intolerabile aparențe ale sarcinii.

el curge nasul la o femeie nu este periculos, cu toate că există o lipsă de respirație în mama insarcinate, care, respectiv, afectează accesul oxigenului la copil, care este, în continuare apar unele riscuri. De regulă, rinita, care poate deranja toate cele 9 luni de gestație, apare imediat după nașterea bebelușului.

Dar cum să ne descurcăm până în acest moment, când respirația normală este absentă?

Pot să folosesc Nazonex în timpul sarcinii și cum?

Acest medicament este recomandat de medici destul de rar pentru această categorie de pacienți. Cu toate acestea, multe femei le trateaza ei insisi, pentru ca are intr-adevar un efect rapid, facilitand respiratia, eliminand manifestarile nasului si ale alergiilor.

totuși "Nasonex" aparține grupului de medicamente glucocorticosteroid, adică conține hormoni.

"Nazonex" în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul?

Acest medicament are un efect antiinflamator, desensibilizant, antialergic (antitoxic) și imunosupresor. Este foarte eficient pentru tratament și ca mijloc de prevenire a rinitei alergice sezoniere și a sinusitei în formă cronică.

"Nasonex" în timpul sarcinii, cât mai curând posibil, îndepărtați umflarea mucoasei unei noi cavități, restabilind respirația, totuși, pentru o perioadă scurtă de timp. Faptul este că necesitatea aplicării sale este constantă și aceasta, așa cum este ușor de ghicit, are consecințe negative asupra viitorului copil.

Utilizarea "Nazonex" pentru tratamentul unei răceli în timpul sarcinii

Trebuie remarcat imediat că nu este absolut sigur să eliminați rinita în timpul perioadei de gestație cu ajutorul medicamentelor. Toți, într-o oarecare măsură, pot dăuna. Procedurile complet sigure sunt cele care implică spălarea cavității nazale cu apă salină și de mare, însă astfel de măsuri sunt adesea ineficiente. Medicii recomanda adesea metode populare de tratare a unei raceli comune. Merită menționat faptul că acesta din urmă nu poate fi complet sigur nici.

Chiar dacă ați folosit anterior unele plante și taxe, atunci în timpul gestației ar putea fi interzise, ​​nu uitați de asta. Un mare dezavantaj al rețetelor populare este că nu aduce mult beneficii multora, mai mult, un astfel de tratament, de regulă, este destul de lung. Prin urmare, viitoarele mame doresc să utilizeze cele mai sigure picături nazale sau spray-uri pentru a uita definitiv toate manifestările frigului comun.

Vasoconstrictorii pot fi utilizați pentru femeile însărcinate numai în cazuri extreme și numai la sfatul prezentatorului sarcinii medicului, precum și sub supravegherea sa directă. În plus, tratamentul cu astfel de medicamente nu trebuie să depășească 7 zile, cursul optim de tratament - câteva zile.

"Nazonex" în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul?

Același lucru se aplică și drogului "Nasonex". În plus, la fiecare nară se administrează o doză minim eficientă. În plus, este util să amintim că totul este bine cu moderație, că este în conformitate cu dozele minime eficiente de ingrediente active ale instrumentului nu ajunge în fluxul sanguin și nu va avea un efect sistemic - nu va afecta copilul nenăscut.

Cu toate acestea, din cauza lipsei de cercetare în această categorie de pacienți, remedierea cade într-un grup potențial nesigur, totuși, ca marea majoritate a altor preparate topice.

Efecte secundare

Ca orice alt medicament pentru a trata frigul comun, "Nasonex" pot provoca reacții negative din partea corpului.

Acestea includ:

 1. Iritarea mucoasei nazale;
 2. Uscăciunea și arderea în pasajele nazale;
 3. Sângerare nazală;
 4. durere în gât;
 5. Creșterea presiunii intraoculare;
 6. Dureri de cap;
 7. Frecvent strănut.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că utilizarea de medicamente hormonale în timp ce transportă un copil este o întreprindere foarte periculoasă, atât de des medicul preferă spray-uri alternative și picături pentru nas de la rece comune, dintre care majoritatea sunt destinate copiilor.

Aplicare specială

"Nazonex" în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul?

În boala severă, medicul poate numi "Nasonex", dar individual
dezvoltat, și este puțin probabil în primul trimestru de sarcină.

De obicei, tratamentul nu durează mai mult de o săptămână, iar medicamentul în sine este utilizat doar o dată pe zi. Dacă în perioada de purtare a avut loc tratamentul copilului "Nasonex", după apariția bebelușului, se recomandă verificarea glandelor suprarenale, deoarece există posibilitatea dezvoltării hipofuncției.

Contraindicații

"Nazonex" în timpul sarcinii: când și cum pot aplica medicamentul?
 1. Intoleranță individuală la oricare dintre componentele medicamentului;
 2. Prezența unei infecții locale bine tratate, atunci când membrana mucoasă a nazofaringelului este implicată în procesul inflamator;
 3. Traumatisme nazale recente sau intervenții chirurgicale în această zonă (înainte de vindecarea rănilor);
 4. Infecția tuberculoasă activă sau latentă a tractului respirator;
 5. Prezența unei infecții sistemice virale, fungice, bacteriene sau a unui Herbessimplex provocat de un microb, însoțit de deteriorarea organelor de viziune.

supradoză

Dacă se utilizează pe termen lung doze mari sau cu utilizarea simultană a mai multor astfel de medicamente, poate apărea opresiunea sistemului hipotalamo-pituitar-suprarenale.

Urmăriți bunăstarea dvs. și întotdeauna semnalizați medicului curant despre cele mai mici schimbări. Sănătate pentru tine și sarcină liniștită!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 + = 17