Părul la nou-născuți - Mit sau realitate? | pangudownloads.com
Sunt mama!

Părul la nou-născuți – Mit sau realitate?

Povestiri despre micile nou-nascuti, multi parinti si majoritatea doctorilor considera un mit popular, povestile bunicii. Cu toate acestea, acest subiect se ridică adesea în forumurile părinților, unde mamele copiilor mici împărtășesc povesti despre unii cu alții, precum și rețete care ajută la salvarea copilului dintr-o boală.

Deci, ce este o bristă într-un nou-născut – un mit sau o realitate? Cum să recunoască părul la nou-născuți și ce să facă pentru ao elimina? Și dacă este necesar să faci ceva? Vă sugerăm să căutați răspunsuri împreună.

Cum arată părul și cum îl detectez?

Părul la nou-născuți - Mit sau realitate?

Aceasta a susținut că a remarcat un fenomen numit de păr la sugari sau într-un alt „poker“ este dificilă, deoarece se afla sub pielea copilului, în cazul în care stantare drumul lor, provocând anumite angoasa copilului, care este exprimat anxietate și plâns. De aceea toată lumea a auzit despre ea, dar nimeni nu la văzut în ochi.

Și foarte des, dacă copilul se comportă iritabil și plânge când se culcă sau când se află pe spate, atunci mamele și bunicile care încep să caute cauza, amintesc “poker“. Din cuvintele “informat“Din oameni, arată sub formă de păr tare și întunecat, care amintește de firele de sex masculin, de unde rezultă de fapt numele acestui fenomen.

Parul poate fi localizat pe o varietate de locuri, dar mai ales se găsește la nou-născut pe spate, picioare și brațe. Cel mai adesea, dacă copilul este nerăbdător noaptea târziu sau întinzându-se pe spate pe timp de noapte, atunci firul este cercetat acolo. Dacă se află pe partea lui – apoi pe picioare, brațe și șolduri. Se crede că “pocher“Creează o anumită preocupare: provoacă durere și iritație, este lovit. Vârsta părului se numește perioada de la o lună la trei.

Dar cum să descoperi ceea ce nu este vizibil? Se pare că există astfel de metode. Pentru a face acest lucru, pielea bebelușului este sfătuită să aplice lapte matern sau o cremă pentru bebeluș și să frece puțin. Dacă un astfel de fenomen ca “pocher“Este, apoi, pe piele, ca și cum într-o fotografie sub acțiunea unui reactiv, există sate.

Cauzele apariției părului la nou-născuți

Din moment ce “pocher“Medicina oficială nu recunoaște, atunci motivul pentru apariția ei, de asemenea, cade să caute oamenii. O varietate de versiuni uneori chiar exotice sunt prezentate. Deci, există o opinie că motivele pentru apariția acestui fenomen este că mama copilului nu-i place pisicile. Sau mai este un lucru: în timpul sarcinii o femeie a mâncat prea multe alimente: de exemplu, șuncă sau semințe sărate, părul bebelușului pe corpul ei apare.

Dacă elimini superstiția, se crede că firele sunt atavistice. Conform teoriei originii umane, primii oameni aveau foliculi de păr, care le-au protejat de efectele naturale adverse. Prin urmare, părul apare încă pe corpul fiecărei persoane chiar și în timpul dezvoltării intrauterine.

Dar, ca surprinzătoare, până în a 37-a săptămână au dispărut. Dacă credeți această teorie, atunci firul devine același rudiment ca și apendicele și coccyxul, care este considerat rudimentul coastei.

Cât de nedureroasă este să îndepărtați miriștea de la un nou-născut?

Deoarece părul provoacă disconfort și disconfort copilului, este necesar să se scape de el, proclamă popularitatea înțelepciunii. Pentru procesul a fost nedureroasă, pielea copilului înainte de procedură trebuie să fie aburită.

Pentru a face acest lucru, pentru un timp copilul este pus într-o baie cu apă caldă sau învelit în scutece încălzite. Apoi, firele trebuie să fie rotite. Aceasta este ceea ce părinții pot face singuri. Modalitățile de lansare sunt foarte diferite. Cu ajutorul mierei, a aluatului, a prăjiturii de pâine. De fapt, aceasta aminteste o epilare.

Iată câteva dintre rețetele populare, cum să eliminați fără durere miriște de la nou-născuți:

Părul la nou-născuți - Mit sau realitate?
  • Se amestecă aluatul (făină și drojdie) în laptele matern, se adaugă câteva picături de miere naturală la amestec (opțional);
  • Se amestecă făina cu miere și se diluează cu puțină apă;
  • Îndepărtați miezul cu laptele matern;
  • Se încălzește laptele de vacă și se diluează pulpa de drojdie.

Amestecul, încălzit la temperatura corpului, este rulat în locul unde “pocher“. Seturi mici care nu au rădăcini, aderă la ele și se extind cu ușurință la suprafață. Conform aceleiași înțelepciuni populare, acest lucru este fără durere pentru copil, dar acele femei care au experimentat vreodată epilarea pe picioarele lor sau în alte părți ale corpului, cred că acest lucru este departe de a fi cazul.

În plus față de procedura de lansare, se oferă comprese și împachetări, care părinții se pot face și ei înșiși. Pentru o compresă, veți avea nevoie de tifon și o cremă pentru copii. Pe timp de noapte, suprafața în care s-au văzut firele, a fost smătată cu smântână și transformată într-un strat de tifon. Dimineața, este îndepărtată și pielea bebelușului este șters cu un disc de bumbac umezit în apă.

Pentru împachetarea în laptele matern cald, miezul este înmuiat și aplicat pe piele. După aceea, bebelușul trebuie să fie înfășurat într-un scutec și așezat pentru câteva minute într-o baie. După scăldat, scutecul este îndepărtat, iar amestecul cu miez este îndepărtat. Procedura se repetă de mai multe ori până când “pokerul” dispare în cele din urmă.

Și modul cel mai barbar pe care o fac unele mame este să elimine părul nedorit cu pensete. Sperăm că această metodă a rămas în trecutul îndepărtat, iar mamele moderne sunt prea îndrăgite de copiii lor pentru a le supune unei astfel de execuții.

Dar, așa cum am menționat deja, medicii au pus la îndoială prezența părului la nou-născuți, iar decizia de a le elimina sau de a le elimina, proclama nerezonabil. Se crede că “pocher„- un“povestile bunicii“Și părinții iluminați nu trebuie să caute miriște mitică, și chiar mai puțin să o hărțuiască.

Părul Pushkin la sugari

Dar ceea ce medicina oficială crede în, este că mulți părinți accepta părul pushkovye pentru o peri. Lungimea și grosimea părului armei pentru fiecare nou-născut este individuală. Mulți nu observă nici măcar că au un copil.

În plus, părul fleece, în special cele care au apărut pe spate, poate duce într-adevăr la disconfortul copilului. Dar este legată de o igienă greșită și de lenjeria fuzzy în care copilul este înfășurat.

Părul la nou-născuți - Mit sau realitate?

Desigur, este imposibil să îndepărtați astfel de păr, mai ales în modurile indicate mai sus. Dacă acestea provoacă probleme unui copil, trebuie doar să-l scaldeți în ierburi și, după baie, ungeți cu cremă pentru copii.

De asemenea, trebuie să acordați o atenție deosebită alegerii lenjeriei bebelușului, deoarece structura îmbrăcămintei va întoarce părul nou-născutului și va cauza durere copilului. Și imaginarul “pocher“- sunt doar rămășițele părului și celulele pielii moarte, aromatizate cu secreții ale glandelor sebacee.

Cu o îngrijire slabă a copilului, toate acestea se rostogolesc în pelete, pe care părinții neinformați îi cheamă părul și căutând modalități de a ieși. Prevenirea acestui fenomen este o îmbăiere zilnică și zgârierea pielii cu cremă pentru copii. Și, cu siguranță, nu poți freca pielea sugarului, așa cum sfătuiește înțelepciunea oamenilor, pentru că exact asta va face ca acel “pocher“.

Și vă sfătuim să ascultați, în primul rând, bunăstarea copilului dumneavoastră. Dacă nu se deranjează, nu-l căutați “Pokers“Nici o colică și nici o altă boală. Iubiți-l, prețuiți-l și prețuiți-l și lăsați-i pe cei zece copii să-și împiedice povestea de groază a copiilor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + 5 =

Adblock
detector