Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni | pangudownloads.com
Sunt mama!

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

Procedura de fertilizare in vitro (fertilizare in vitro) este recomandată pentru femelele complete (obstrucția tuburilor uterine) și infertilitatea masculină; când nu este posibil să se stabilească cauza dificultăților cu concepția. Metodele conservatoare de tratare a infertilității sunt aplicate timp de 2 ani.

Dacă după această perioadă nu s-au obținut rezultate pozitive, recurgeți la FIV.

Realizarea fertilizării in vitro

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

La efectuarea FIV un punct important este embrionul embrionar. Acest eveniment responsabil necesită o pregătire specială.

Este necesar să se examineze organele pelvine și microflora în jurul uterului, să se vindece infecțiile sexuale, să se restabilească echilibrul hormonal, să se stimuleze funcția ovariană.

Când endometrul începe să își facă treaba în mod corespunzător, proceda la transferul de embrioni, care, înainte de care trebuie să se maturizeze la stadiul de blastocist - etapa inițială de dezvoltare a embrionului inainte de transplant in uter.

Vârsta embrionului joacă un rol foarte important. În stadiul de blastocist, are o bună capacitate de a implanta. În plus, sincronizarea fiziologică între susceptibilitatea intrauterină și starea sa este îmbunătățită.

Atunci când o femeie ripens foliculi cu ovule, este efectuată puncția. În viitor, ouăle extrase sunt impregnate cu sperma unui soț sau donator. Acest proces nu apare în corpul unei femei.

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

Dacă soțul are o calitate scăzută a spermei, se injectează un singur spermă printr-o metodă micronică ICSI. În medicină, acest proces se numește introducerea unui spermatozoid în citoplasma ovocitelor.

Citoplasma este partea celulei responsabile pentru dezvoltarea ei.

Ovocitele sunt ovule viitoare.

Prepararea embrionilor poate avea loc prin două metode: vitrificarea și incubația auxiliară. În primul caz, celulele viabile sunt supuse crioprezervării - ele sunt înghețate în azot lichid. În cel de-al doilea, mecanic sau chimic, învelișul oului fetal, care facilitează eliberarea embrionului din acesta și atașarea la peretele uterului.

Transferul și transferul de embrioni

Înghețarea în azot lichid are loc la o temperatură de 196 °. Cea de-a treia parte a celulelor confiscate este ucisă, în timp ce restul își păstrează capacitatea de a se dezvolta pe parcursul mai multor ani. Acest proces se numește crioconservare. Transplantul este supus numai celor mai puternice celule și a ajuns la un anumit stadiu de dezvoltare.

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

Transferul embrion apare în ziua 2 și 5, sau 3 și 5. Acest moment depinde de indicațiile individuale. Termenii exacți se explică prin faptul că în ziua a 5-a oul fetal este atașat uterului în timpul concepției naturale.

De regulă, numai 2 embrioni sunt utilizați pentru inseminarea artificială, dar se întâmplă să fie folosiți până la 4. Astfel de cifre se datorează faptului că în unele cazuri toți cei care sunt atașați trăiesc. Ca urmare, riscul de avort spontan crește. Prin urmare, reducerea este efectuată - una sau mai multe dintre ele sunt șterse.

Procedura de FIV nu este complicată și durează doar 10-15 minute. Mai mult decât atât, este complet nedureroasă. Toate acțiunile sunt controlate de dispozitivul de ultrasunete, astfel încât specialistul le vede pe monitor. Un cateter este introdus în uter prin canalul cervical, prin care embrionii sunt replantați în zilele 2 și 5 sau în zilele 3 și 5.

Ce trebuie făcut înainte de FIV

Medicii recomanda sa manance mai multe proteine, precum si ananas. Arătând o băutură abundentă, dar ar trebui să se acorde prioritate băuturilor care nu provoacă flatulență.

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

Cu câteva ore înainte de procedură se recomandă intimitatea sexuală, deoarece circulația sanguină în uter se îmbunătățește semnificativ, ceea ce simplifică procesul de implantare.

Cu toate acestea, după implantarea embrionului, nu trebuie să faceți sex de ceva timp. Ca regulă, sexul este permis după primirea rezultatelor unei analize a HCG sau a primului ultrasunete.

De asemenea, este recomandat să luați "piroxicamImediat înainte de transferul embrionului. Acest medicament aparține grupului de oxicam și este un medicament antiinflamator nesteroidian. De asemenea, are un efect analgezic și antipiretic.

"piroxicam»Este prezentat atât pentru utilizare externă, cât și internă. De regulă, este prescris pentru dureri la nivelul coloanei vertebrale, mialgii, nevralgii, inflamarea țesuturilor moi. De asemenea,piroxicamEste folosit pentru a trata dismenoreea. Și cu FIV, el este numit pentru a reduce spasticitatea înainte de transplant. Luați-l cu 1-2 ore înainte de procedură.

În ziua puncției, femeia ia sânge pentru estradiol, hormonul, cantitatea căreia este evaluată în funcție de starea funcțională a ovarelor. Rezultatele analizei sunt necesare pentru compararea ulterioară.

Ce se întâmplă după FIV

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

După cum se cunoaște, replantarea embrion are loc în ziua 2 și 5 sau 3 și 5. Acest punct, desigur, foarte important, dar în continuare se adaptează la corp plantat celule, care nu este mai puțin gravă perioadă.

O alimentație a femeii, dacă nu există sindrom de hiperstimulare ovariană, ar trebui să fie normală, adică aceeași cu cea a procedurii. Nu schimbați radical dieta, altfel corpul suferă de stres, care poate afecta sarcina. Este necesar să se ofere odihnă emoțională și fizică.

Primele trei zile sunt recomandate pentru odihnă în pat. Apoi, trebuie să creșteți încet activitatea fizică, de exemplu, plimbarea pe jos în aer proaspăt. Există, de asemenea, o necesitate pentru alimentele proteice, dar puiul trebuie evitat. Dacă nu există restricții, trebuie să beți mai multă apă curată.

Cum se determină sarcina după FIV?

Temperatura după transferul de embrioni este de obicei crescută. Medicii vă vor avertiza despre acest moment. Nu poți să-l dai jos. În cazul în care marca termometrului nu depășește 37,5 °, atunci nu intră în panică.

Creșterea temperaturii se datorează mai multor factori:

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni
  • Există o eliberare ascuțită de progesteron;
  • Corpul reacționează la apariția embrionului după administrarea medicamentelor hormonale;
  • A fost o sarcină.

Semănarea embrionilor după crioconservarea lor temporară nu cauzează condiții anormale. Corpul se adapteaza, sistemul imunitar face eforturi pentru a menține un echilibru, începe producția de hormoni care susțin sarcina, treptat temperatura scade, celelalte procese revin la normal.

Toți indicatorii stării corpului ar trebui să fie monitorizați de un specialist, deoarece numai el poate determina cu exactitate unde norma și cum se manifestă patologia. În plus, uneori, o febră poate indica o infecție sau să depună mărturie despre o sarcină ectopică.

Rezultatele măsurătorilor de temperatură bazală nu sunt fiabile, deoarece au loc preparate hormonale, dar ele sunt încă luate în considerare.

De regulă, pentru a susține sarcina, numiți "utrozhestan"(2 injecții pe timp de noapte, 1 după-masă). Toate femeile sunt prescrise injecții de droguri "Fragmin", A cărui acțiune vizează îmbunătățirea alimentării cu sânge în uter.

De asemenea, este necesară realizarea unei coagulograme pentru determinarea coagulabilității sângelui. Dacă indicatorii sunt normali, "Fragmin„Răsturnate. În caz de încălcări, tratamentul individual este prescris în funcție de patologie.

Starea după transferul de embrioni

Piroxicam: aplicarea medicamentului înainte de transferul de embrioni

După FIV, după cum afirmă femeile, aceleași fenomene sunt observate ca și în menstruație: există slăbiciune, începe să tragă stomacul. În plus, există adesea un secret nesemnificativ sângeros.

De obicei apar ca urmare a atasarii embrionului in cavitatea uterina. Alocările sunt normale în ziua 6-12 și au o culoare roz, care durează câteva ore.

În unele cazuri, hemoragia indică o patologie - o încălcare a echilibrului hormonal. Pentru a evita acest lucru, medicul trebuie să controleze nivelul estradiolului și progesteronului și, dacă este necesar, să prescrie medicamente al căror efect este îndreptat spre normalizarea concentrației lor. Spoturile de excreție uneori indică un dezechilibru hormonal, deci dozele de medicamente trebuie schimbate urgent.

Descărcarea abundentă de culoare roșie indică respingerea oului fetal. În acest caz, este necesară o examinare urgentă. O femeie este spitalizată pentru a preveni avortul spontan și pentru a menține o sarcină.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1