Să sugeți un copil în mașină: ce să faceți? | pangudownloads.com
Sunt mama!

Să sugeți un copil în mașină: ce să faceți?

Te duci cu copilul pe o călătorie lungă? Fiți pregătiți pentru ca bebelușul dvs. să fie bolnav în mașină. În mod frecvent, acest lucru se întâmplă cu călătorii lungi. Swaying este un fenomen comun chiar și pentru adulți, cu toate acestea, un copil cu o astfel de condiție se va confrunta mult mai dificil.

Să sugeți un copil în mașină: ce să faceți?

Copilul începe să fie capricios, iar părinții nu știu ce să facă în astfel de situații pentru a îmbunătăți bunăstarea copilului. Dacă copilul dvs. se rotește în mașină, trebuie să citiți câteva dintre recomandările specialiștilor. 

Cauze de boală de mișcare

De ce copilul se rotește în mașină, nu toți părinții știu. Adesea, într-o mașină, nu numai copii, dar și adulți, încep să se simtă rău din cauza semnalelor contradictorii care vin în creier. Starea de kinetoză este indisolubil legată de activitatea aparatului vestibular: de la care este slab, apar greturi și amețeli.

Un copil mic este vindecat deoarece aparatul vestibular se dezvoltă și se formează, respectiv este mult mai slab decât la adulți. 

Organul de echilibru se află în urechile noastre și face parte din labirintul membranos al urechii interne. Este de aici că semnalele ajung în creier, indicând direcția persoanei sau că este în poziție staționară.

Cauza răului de mișcare devine un flux în cortexul cerebral semnale contradictorii, nesigure și contradictorii care dau aparatului vestibular și organul vederii. Se dovedește că copilul vede perfect și înțelege că se mișcă atunci când călătorește în mașină, pe care organul de vedere îl spune creierului în procesul de mișcare.

Dar, în acest moment, aparatul vestibular trimite un semnal că copilul nu se mișcă, adică nu arată activitate fizică. 

Interesant, copiii sub un an nu se închină aproape niciodată în transport. Acest lucru se datorează dezvoltării slabe a organului de echilibru. Acesta este motivul pentru care semnalele provenind de la aparatul vestibular și organul de vedere nu sunt atât de incoerente pentru a provoca greață și amețeli. 

Semne de boală de mișcare

Să sugeți un copil în mașină: ce să faceți?

Înțelegeți că bebelușul dumneavoastră este bolnav, va ajuta la unele dintre simptomele caracteristice ale kinetozelor. La început, copilul devine capricios, pentru că nu se simte bine: este bolnav, capul se rotește.

De asemenea, manifestarea simptomelor de boală de mișcare în mașină poate fi însoțită de albirea pielii și transpirația crescută.

Acestea sunt semne clasice de boală de mișcare, cu toate acestea, ele pot fi mai grave și periculoase:

  • Pierderea conștiinței;
  • Schimbarea frecvenței respirației și a pulsului;
  • Atacuri de vărsături.

Durerea de cap și senzațiile neplăcute din stomac apar adesea în timpul transportului. Este necesar să se știe că nu mereu boala de mișcare se manifestă prin aceste semne, adesea copilul poate experimenta doar senzații incomode. 

Ce ar trebui să facă părinții?

Părinții care observă că copiii lor sunt expuși la kinetoză ar trebui să antreneze aparatul vestibular al copilului pentru al salva de senzațiile neplăcute în timpul călătoriei în transport. Copiii care sunt predispuși la călătorii frecvente în mașină, de regulă, nu simt senzații inconfortabile cauzate de boala de mișcare.

În această categorie apar și băieții care se ocupă de sport, dans sau înot. De aceea, ar trebui să acordați o atenție deosebită dezvoltării fizice a copilului dumneavoastră. În plus, în timpul călătoriei, este necesar să se excludă factorii care agravează boala de mișcare. 

Asigurați-vă că respectați aceste elemente:

  • Evitați prezența mirosurilor și sunetelor neplăcute în mașină;
  • Mențineți o temperatură optimă a aerului în cabină - 18-20 grade;
  • Periodic părăsiți mașina timp de 10 minute;
  • Este recomandabil ca copilul să aștepte drumul;
  • Înainte de călătorie, hrăniți copilul cu o masă ușoară;
  • Încercați să vă asigurați că călătoria coincide cu timpul de somn al bebelușului. 
Să sugeți un copil în mașină: ce să faceți?

Respectarea acestor recomandări vă va ajuta să evitați boala de mișcare. În cazul în care un copil mic zguduit să doarmă în mașină, sa întors palid și bolnav, opriți mașina, ieși în aer proaspăt la sistemul său vestibular calmat.

Părinții care știu că copilul lor se scutură în mod regulat în mașină pot cumpăra preparate farmaceutice care au ca scop combaterea problemei de kinetoză în avans. Îi poți da copilului Scopolamină, Aeron, Mektosin, Diprazină, Couplosmidă. 

Vaccinarea nu este o scuză pentru că nu călătorește cu un copil, deoarece cu timpul frecvența unor astfel de situații va scădea. În plus, în acest fel aparatul vestibular al copiilor este instruit. Bucurați-vă călătoriile!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 3