SAB simplex pentru nou-nascuti: scapa de colici | pangudownloads.com
Sunt mama!

SAB simplex pentru nou-nascuti: scapa de colici

Atunci când copilul plânge și are midsection solide, primul care poate fi suspectat - colici - a crescut formarea de gaze în tractul intestinal, care plesnire peretelui. Colicul este adesea combinat cu o altă problemă - ingerarea aerului în timpul alimentației. Ca urmare, ei vomite și sughiț.

Cum de a scapa de starea bebelusului si de ai scapa de disconfort?

SAB simplex pentru nou-născuți

SAB simplex pentru nou-nascuti: scapa de colici

Pediatrii recomandă adesea părinților un astfel de instrument ca un simplex. Acesta este un preparat de producție franceză, care are un efect carminativ moale și delicat, care ameliorează hiccough și colic.

Flatulență, desigur, provoacă îngrijorare în rândul părinților, dar această condiție este doar o tulburare functionala, care apar pe fondul incapacității intestinului de a digera pe deplin produsele alimentare. Corpul copilului trebuie să sufere un fel de adaptare, uneori însoțită de disconfort. Sistemul intestinal imatur și lipsa enzimelor duc la digestia inadecvată a alimentelor și la fermentarea acesteia. Gazele provoacă spargerea pereților sindromului intestinului și durerii.


Deoarece sistemul digestiv la copii este imperfect, gazele nu își pot părăsi corpurile pe cont propriu. Diferitele procedee auxiliare și medicamente sporesc motilitatea intestinală, facilitează eliberarea gazelor, transformându-le din veziculele mari și mici.

Compoziția medicamentului Simplex pentru nou-născuți

Substanța activă a agentului este simethicone (dimeticonă 350: dioxid de siliciu). De asemenea, include excipienți: hipromeloză, carbomer, citrat de sodiu dihidrat, acid citric monohidrat, vanilie și aromă de zmeură, ciclamat de sodiu, zaharină de sodiu, benzoat de sodiu, acid sorbic, esteri ai acidului poliglikostearilovoy, apă.

Cum și când să dea un simplu părinte unui nou-născut

Acest produs este disponibil ca suspensie. Distribuit în flacoane-droppers cu un volum de 30 ml. Substanța activă a medicamentului este simethicone, care reduce formarea de bule mari de gaze. Simethicone - un gel de silicon, care împiedică procesul de spumare. Din acest motiv, este adesea inclus în compoziția unui remediu pentru arsuri la stomac, creme de la decubituri și erupții cutanate.

Simplul nu este capabil să fie absorbit în sânge și intestine, de aceea nu interacționează cu alte organe și sisteme, fiind, prin urmare, un preparat absolut sigur împotriva colicii. Nu este dependentă, prin urmare este permisă folosirea pe termen lung. Compoziția sa include aditivi de fructe, care creează un gust placut dulce. Simplex este afișat în formă neschimbată împreună cu fecalele.

Medicamentul este contraindicat în cazul obstrucției intestinale și a intoleranței individuale a componentelor sale. În marea majoritate a cazurilor, este bine tolerat.

Simplex: durata de admitere și doza pentru nou-născuți

SAB simplex pentru nou-nascuti: scapa de colici

Instrucțiunile indică faptul că doza recomandată este de 15 picături. Trebuie să oferiți suspensia înainte de fiecare hrană și, dacă este necesar, o altă noapte. Mijloace preliminare diluate cu apă fiartă sau lapte fierbinte: suspensia se dizolvă bine în lichid.

În cazul în care copilul este foarte îngrijorat, Simplex este administrat într-o formă pură, care picură direct în gură.

O sticlă specială vă permite să administrați cu precizie medicamentul. Este nu numai convenabil de utilizat, dar previne, de asemenea, supradozele.

Cât de des poate da o suspendare a SAB simplex unui nou-născut

Medicamentul nu este absorbit în sânge și pereții intestinului, așa că nu vă temeți de supradoze. Dați-i înainte de fiecare hrană.

Există mai multe regimuri care depind de regimul de hrănire:

  1. Hrănire gratuită (aplicare la sân la cerere). Dozajul este redus la 10 picături, numărul de recepții - până la 8 pe zi. Aceeași schemă este utilizată pentru hrănirea artificială și pentru colici puternici;
  2. Când bebelușul este calm în majoritatea zilelor, plângând doar noaptea și noaptea, se recomandă să se ia o singură doză de suspensie înainte de hrănirea seară;
  3. Cu spasme periodice ale intestinului, merită să dați de două ori pe zi.

De asemenea, părinții pot folosi medicamentul numai atunci când există simptome de colică la copil. În plus, bebelușii sunt mai bine adaptați la noile condiții de viață, dacă mamele care alăptează mănâncă în mod corespunzător. În primele 1,5 luni de la nașterea unui copil, se recomandă excluderea fructelor proaspete din meniu, precum și sucurile din acestea.

Cum să dați un simplu părinte unui nou-născut

SAB simplex pentru nou-nascuti: scapa de colici

De regulă, cursul nu durează mult. Agentul poate fi administrat numai periodic, adică după indicațiile simptomatice. Copiii cu colică severă au nevoie de câteva săptămâni pentru a-și adapta bolile la condiții noi.

Adesea, părinții dobândesc medicamente în avans și le dau pentru prevenire. Nu face asta. În plus, puteți elimina de multe ori procedura standard colică: prin aplicarea la firimituri burtă tampon de încălzire cald sau scutec, puteți pune copilul în stomac.


Părinții ar trebui să înțeleagă că orice medicament, chiar și cel mai inofensiv, poate provoca intoleranță sau alergie. Prin urmare, înainte de a începe, merită consultată cu un medic pediatru.

Cum să dați în mod corespunzător un sab simplu

Produsul se dizolvă bine în lichid. Se prepară în prealabil într-o linguriță de apă sau lapte. Cu anxietate puternică, copilul nu primește o picătură, deși pediatrii recomandă acest lucru. Remedierea este administrată strict înainte de a fi hrănită.

Nu-l adăugați în flacon cu amestec, deoarece bebelușul nu poate primi doza prescrisă. După hrănire, medicamentul nu trebuie administrat, deoarece bebelușii recurg adesea.

Alergie la simptome sub simptom și alte reacții adverse la nou-născuți

Efectele toxice de droguri nu apar, dar poate provoca intoleranță individuală, reacții alergice manifestate (erupții cutanate, eritem, prurit).

Alergia cel mai adesea nu apare pe substanța activă, ci pe conservanți și arome. Plăcerea aromelor de vanilie și zmeură se datorează tocmai aditivilor sintetici. Roșeața pielii pe obraji, brațe și burtă se produce la o oră după aplicarea picăturilor. După apariția acestor simptome, remedierea este anulată și se consultă imediat cu un medic.

Medicația contraindicat cu ocluzie intestinală sau orice patologii obstructive ale tractului gastrointestinal, precum și intoleranță individuală la oricare dintre componentele sale. Nu este recomandat pentru utilizare împreună cu alte medicamente sub formă de tablete sau picături, deoarece reduce absorbția antidiabetice orale.

Analogi sub simplex

SAB simplex pentru nou-nascuti: scapa de colici
  1. Espumizan. Substanța activă este de asemenea simeticonă. Cu toate acestea, într-un ml de Espumizan este mai puțin, în consecință, agentul este mai puțin concentrat, prin urmare este prescris în volume mari. Dați-l de două ori pe zi pentru 1 linguriță. Acest lucru nu este foarte convenabil, deoarece un copil nu poate bea cu greu 5 ml de droguri (soluție) la un moment dat. Proprietățile farmacologice sunt aproape la fel, dar mulți copii, în special cei mai în vârstă, tolerează mai bine;
  2. Bebikalm. Compoziția acestui medicament este diferită: conține extracte din fenicul, anasonul și uleiul de menta. Este complet natural. Este complet sigur pentru nou-născuți. Aplicați-l într-o formă diluată, ca și alte medicamente. Dacă Babikalm nu este diluat, poate avea o pastilă puternică de dormit. În cazul utilizării prelungite, riscul unei reacții alergice crește, ceea ce se datorează acumulării constante de componente vegetale în organism;
  3. Un bobotik. Un medicament similar cu Espumizana. Substanța activă este simethicone. Alocați-l numai de la a 28-a zi de viață. Puteți să-l dați Bobotik de 4 ori pe zi. Conține arome și îndulcitori;
  4. Disflatil. Disponibil sub formă de picături. Substanța activă este simethicone, dar poate fi utilizată din prima zi a vieții. Cu toate acestea, ele conțin substanțe care pot provoca o reacție alergică.

Alte metode de control al colicii la nou-născuți

Puteți ajuta copilul cu metode populare dovedite, de exemplu, atașați un scutec mai cald sau mai cald la nivelul burții. Căldura relaxează mușchii și intensifică peristaltismul, gazele încep să se retragă mai repede.

Este necesar să se plaseze copilul pe un scutec cald, cu burta în jos. O astfel de măsură va ajuta la colici slabe și rare. Când copilul țipă, apăsând picioarele, îi puteți face un masaj ușor al abdomenului (mișcarea în sensul acelor de ceasornic). Acest lucru va ajuta gazele să se deplaseze de-a lungul intestinului și să amelioreze sindromul de durere.

De asemenea, puteți face copilul o clismă caldă. Această procedură va elimina fecalele care interferează cu scăparea gazelor.

Sănătate pentru tine și copiii tăi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

30 − = 21