Vesta pentru un băiat: cum să o coaseți corect | pangudownloads.com
Sunt mama!

Vesta pentru un băiat: cum să o coaseți corect

Orice mama vrea ca bebelușul să fie bine îmbrăcat. Din păcate, lucrurile de calitate sunt adesea destul de scumpe. Dar astăzi vă vom spune cum să coaseți o vesta frumoasă pentru copilul dumneavoastră. Și prima regulă pe care trebuie să o țineți minte: faceți o lucrare de lucru cu o stare bună.

Vesta pentru un băiat: cum să o coaseți corect

O vestă puteți coase sau cravată, dar, cel mai important, să o creați pentru copilul dvs. cu dragoste.

O vestă pentru un băiat nu numai că o poate încălzi, dar și se potrivește perfect imaginii. Prin urmare, dacă doriți să insuflați gustul copilului încă din copilărie, purtați-l numai în lucruri frumoase. În acest caz, vestele sunt universale. Puteți pune un tricou și o cămașă sub ele.

În ceea ce privește combinația cu fundul, se potrivesc ca blugi și pantalonii obișnuiți. În general, acest dulap este foarte util și este combinat cu aproape totul.

Acum, în ceea ce privește culoarea. Dacă copilul dvs. este de cinci până la șase ani, este mai bine să alegeți nuanțe mai întunecate, deoarece copiii din această vârstă au tendința să se murdărească. Și pe o culoare închisă, petele sunt aproape invizibile.

Și în cazul în care copilul poartă o cămașă ușoară sub vestă, această imagine contrastantă va arăta destul de drăguță.

Și acum, să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care poți să faci o veste asemănătoare pentru băiatul tău fără prea mult efort.

Veste de școală pentru băieți: cum să pregătești rapid și ușor un copil pentru studiu

După cum știți, în majoritatea școlilor elevii poartă uniforme. Dar dacă jacheta este fierbinte.

În acest caz, veți avea nevoie de o vestă. Pentru a coase, veți avea nevoie de:

Vesta pentru un băiat: cum să o coaseți corect
  • Un model de vesta pentru băiat. Puteți să-l trageți singur. Și dacă acest lucru nu este încă posibil pentru dvs., puteți utiliza versiunea gata de realizare a revistei pe lucrarea de desen;
  • Materialul de bază;
  • Fabric pe căptușeală;
  • Câteva butoane.

Acordați atenție materialului. Amintiți-vă că trebuie să fie densă. Dar nici măcar nu vă uitați la materialele care zboară, curg și alte materiale ușoare, pierdeți doar banii. Pentru cusut, țesături din lână, piele sau piele, blugi durabili, tricotajele vă vor potrivi perfect.

Atenție vă rog! Orice tricotaj pe care nu îl potriviți, trebuie să alegeți doar specii dense care vor putea păstra forma. De asemenea, sunt potrivite o varietate de țesături hidrofuge. Acestea includ balonul, plashchevku și nailon.

Modelul căptușelii modelului Vest

Dacă modelul de pe vest este deja gata pentru tine, atunci acum este necesar să te gândești la căptușeală. Pentru al tăia, trebuie să luați un backplate gata făcut și să faceți un model pentru el, adăugând mai întâi două centimetri în lățime.

Acest lucru se face astfel încât căptușeala să nu scoată țesătura principală. În viitor, aceste două centimetri în plus, vom pune în pliu în mijlocul spatelui, de-a lungul liniei inferioare și a gâtului obtachki.

Atenție vă rog! Atunci când creați un model pentru căptușeală, amintiți-vă că trebuie încă să adăugați un centimetru cusăturii. În caz contrar, cusutul va avea dimensiuni mici.

Cum să coase o vesta pentru un băiat de 7 ani

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să tăiați elementele necesare ale vestei viitoare după model. După aceea, faceți cusătura de mijloc. De asemenea, trebuie să secțiuni de cusătură și umăr. Pentru ca țesătura să meargă mai bine, se recomandă căldura tuturor cotelor. Apoi, repetați umărul și cusătura de mijloc pe materialul de căptușeală.

Vesta pentru un băiat: cum să o coaseți corect

Căptușeală fixată pe țesătura principală cu știfturi speciale și o coase pe linia secțiunilor inferioare, spate, laterale, gât și braț. În acest caz, nu uitați că cele două centimetri suplimentare ar trebui să se ascundă în crestătura din mijlocul spatelui.

Și la sfârșitul procesului de coasere, trebuie să coaseți toate secțiunile laterale. După ce vesta este gata, coaseți în față câteva butoane și butoane. Asta e gata pentru vesta pentru bebelușul tău.

Apropo, dacă doriți, puteți decora produsul cu ajutorul unor broderii destul de frumoase. Dar nu uitați să discutați acest lucru înainte de model cu copilul, pentru că să-i purtați un lucru, nu tu!

Veste de suflare pentru băieți

Recent, jachetele și vestele suflate au devenit destul de populare printre copiii mici. Și dacă încerci, poți să-ți coaceți un astfel de lucru. Din materiale veți avea nevoie de o plachetă, fleece pentru căptușeală, sintepon, o încuietoare lungă.

Coaseți o vesta ca aceasta:

  • Am așezat pe o suprafață plană un strat de sintepon și l-am acoperit cu un șal;
  • Împărțiți marginile sinteponului și mantaua. Acest lucru este necesar pentru a putea tăia bucăți egale din ambele. În caz contrar, trebuie să tăiați în mod constant sinteponul, iar acest lucru poate duce la un produs rasfatat;
  • Din țesătură se coase cusătura;
  • Coaseți toate detaliile împreună. În același timp, încercați cu atenție să lămâieți sinteponul, astfel încât să nu se ridice. Puteți chiar să coaseți chiar vesta, astfel încât izolația să nu se poată pierde într-un singur loc.
Vesta pentru un băiat: cum să o coaseți corect

Atenție vă rog! Astfel de jachete suflate au o caracteristică: lungimea vestei nu trebuie să fie sub șolduri. În caz contrar, punctul de vedere va fi oribil. Cât despre castel. Asigurați-vă că ați coasat-o astfel încât decolteul vestei să fie ușor mai mare decât sfârșitul fermoarului. Deci, nu vă înțepați bărbia copilului.

După cum puteți vedea, nu este dificil să coaseți vestele pentru copii. Dar dacă luați acest caz pentru prima dată, atunci fiți atenți. Pentru a evita tot felul de probleme, vă recomandăm să vizionați mai multe videoclipuri pe Internet despre cum să faceți un model și să coaseți toate detaliile.

Și încă un lucru: dacă modelul standard dintr-un anumit motiv nu se potrivește, atunci nu vă supărați. Puteți să-l îmbunătățiți singur sau să căutați ajutor de la un specialist.

Vă dorim mult noroc în crearea vestei pentru copii și lăsați copilul să-l poarte cu mare plăcere! Mult noroc!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

69 − 62 =