Tangan dibuat

Cara membuat azimat dengan tangan anda sendiri: rahsia membuat

Sekiranya anda ingin menukar hidup anda, percaya kepada sihir dan pelbagai perkara mistik, cuba cubalah diri sendiri sebagai azimat. Dan untuk tujuan ini untuk ahli sihir dan ahli sihir tidak semestinya perlu, adalah mungkin untuk membuat jimat secara mandiri dalam keadaan rumah. Perkara utama ialah mengetahui urutan itu. Oleh itu, mari kita bercakap tentang bagaimana untuk membuat azimat dengan tangan anda sendiri.

Contents

Petua praktikal

Cara membuat azimat dengan tangan anda sendiri: rahsia membuat

Anda boleh membuat jimat sendiri, tetapi pertama sekali anda perlu memahami urutan tindakan.

Dan mereka akan:

 • Anda mesti memilih sasaran. Ia boleh menjadi apa-apa. Anda boleh membuat azimat untuk melindungi mata jahat, menarik kekayaan, imperial dan Amulet Venus dan sebagainya. Perkara utama, ingat bahawa matlamat harus menjadi satu, khusus;
 • Pilih masa yang tepat untuk membuat;
 • Kenal pasti bahan untuk kreativiti;
 • Kosongkan bahan dari mana jimat itu akan dibuat dari maklumat yang tidak perlu;
 • Tahap terakhir adalah endowment dengan kekuatan ajaib.

Seperti yang sudah anda fahami, pilihan matlamat adalah tahap paling penting. Oleh itu, sehingga anda memutuskan apa yang anda perlukan untuk perkara ini, tanyakan kepada diri sendiri cara membuat jimat, tidak berbaloi.

Selepas matlamat jimat masa depan ditentukan, pilih bahan atau objek dari mana untuk membuatnya. Sebagai contoh, angka dalam bentuk hati atau anak kucing sesuai untuk mencipta azimat cinta, tetapi bukan kekayaan. Tetapi objek pelindung boleh jadi apa-apa: hiasan, kunci, barrettes, manset, dll.

Anda boleh membuat maskot yang paling mudah. Untuk melakukan ini, ambil sekeping kadbod, potong bulatan atau persegi dari padanya, gunakan simbol sihir dan tuang semuanya dengan lilin cair.

Selepas anda memutuskan tujuan dan bahan untuk jimat itu, pilih masa yang tepat. Ini sangat penting dan ia bergantung kepada apa yang anda mengenakan jimat anda. Jadi, sebagai contoh, pada bulan yang semakin meningkat adalah disyorkan untuk membuat jimat dari kerosakan, kejahatan, mata jahat, dan sebagainya.

  Bagaimana untuk menutup gelung dengan jarum mengait?

Item yang dipilih mesti dibersihkan untuk membebaskannya daripada maklumat yang tidak diperlukan. Prosedur pemurnian boleh dilakukan di bawah air yang mengalir, melalui nyalaan api atau dengan bantuan garam.

Selepas pembersihan, anda boleh mengisi sesuatu dengan kuasa ajaib. Untuk melakukan ini, anda perlu membina sebuah mezbah improvisasi: letakkan kerusi di tengah-tengah bilik, ditutup dengan kain bersih dan meletakkan azimat di atasnya.

Kini menyalakan lilin itu dan pergi mengelilingi najis dari arah jam, sambil mengulangi matlamat, yang anda memuatkan objek itu. Selepas itu, ambil artifak itu dan pasangkannya ke hati anda, tutup mata anda dan dengarkan diri anda.

Tidak lama lagi anda akan merasakan respon maskot anda. Semua orang menyatakan ini dengan cara mereka sendiri: sesetengah merasakan gelombang menyebarkan kehangatan melalui badan, dan lain-lain yang luar biasa tenang. Secara umum, emosi boleh berbeza. Selepas semua manipulasi ini, jimat mudah siap.

Varian azimat

Seperti yang sudah anda ketahui, anda boleh membuat artifak untuk sebarang tujuan. Untuk seks yang adil yang paling biasa ialah jimat cinta. Oleh itu, mari kita bercakap bagaimana membuat azimat Venus.

Cara membuat azimat dengan tangan anda sendiri: rahsia membuat

Adalah disyorkan untuk membuatnya pada hari Jumaat pada fajar dengan bulan yang semakin meningkat. Bahan optimum untuk kreativiti adalah tembaga, kerana logam ini dikendalikan oleh Venus, dan kertas berwarna hijau. Walaupun kertas itu berada di bawah kawalan Mercury, tetapi ia mudah terdedah kepada pengaruh.

Oleh itu pilih dari kedua-dua bahan ini, tetapi ingat bahawa artifak yang terbuat dari tembaga mempunyai kesan yang lebih kuat daripada kertas. Tetapi kertas itu lebih murah untuk ramai – membuat keputusan untuk diri sendiri.

  Pilihan menarik untuk membuat album kanak-kanak dengan tangan mereka sendiri

Urutan tindakan untuk membuat jimat cintanya adalah seperti berikut:

 • Anda perlu menyalakan lilin. Ia harus menjadi hijau;
 • Ambil bahan yang dipilih untuk membuat azimat. Lukis heptagon, dan di salah satu sisinya, menggunakan dakwat merah atau hitam, lukis tanda Venus. Di sisi lain artifak masa depan, tulis nama anda dan apa yang anda ingin terima dari jimat;
 • Ideal jika tulisan yang anda buat pada subjek akan disulitkan. Ia tidak semestinya perlu ada beberapa bahasa kuno, Jerman, Perancis, Inggeris, secara umum, apa yang anda miliki akan cukup sesuai;
 • Sekiranya heptagon ditarik pada sekeping kertas, potong di sepanjang kontur;
 • Sekarang ambil jimat yang dihasilkan di tangan anda dan, setelah membawanya 3 kali lilin, ulangi: “Saya menuduh anda dengan kuasa api»;
 • Bayangkan bahawa dari kawasan hati anda ada aliran tenaga hijau. Aliran ini mesti melalui tangan kanan ke artifak dan kembali ke dada, tetapi melalui tangan yang lain. Oleh itu, anda menghidupkan tenaga anda dan memuat jimat ke dalam cinta;
 • Kini anda perlu menunggu sehingga lilin terbakar.

Maskot yang dihasilkan harus selalu dibawa, misalnya, dalam dompet atau sebagai penggantungan pada leher. Ingat bahawa ia berfungsi untuk mengekalkan kasih sayang dan pemahaman dalam keluarga, tetapi bukan mantra lelaki.

Amulet dari duit syiling

Tetapi bukan sahaja daya cinta tertarik dengan bantuan artifak, jika dikehendaki, seseorang boleh membuat jimat untuk kekayaan daripada duit syiling biasa. Untuk ini, pada hari-hari ketika bulan tumbuh, ambil dua belas duit syiling dengan nilai muka 5 rubel.

Goncang mereka di telapak lipat dan tuangkannya di atas permukaan licin. Wang yang jatuh “tepi“Ditunda, dan yang jatuh”helang“Ambil lagi dan goncangkan.

  Kelas induk sulaman separa silang

Lakukan manipulasi tersebut sehingga anda mempunyai satu duit syiling yang tersisa. Ia akan menjadi komponen utama jimat anda. Sekarang ambil kertas tebal dan potong dua segitiga. Di tengah-tengah angka, buat lubang.

Cara membuat azimat dengan tangan anda sendiri: rahsia membuat

Letakkan wang antara kedua-dua segi tiga dan gam, adalah penting bahawa duit syiling dapat dilihat di lubang di kedua-dua belah pihak.

Untuk artefak yang terhasil, pasangkan rentetan, sentiasa hijau, dan gantung jimat di rumah atau di tempat kerja. Ia akan menarik wang kepada anda. Sekarang anda tahu betapa mudahnya membuat jimat dari syiling.

Satu lagi perkara yang akan membawa kekayaan dan keberuntungan kepada pemiliknya dipanggil azimat imperialis, bagaimana menjadikannya diri adalah misteri. Dan walaupun ritual rahsia diturunkan, maka duit syiling khas diperlukan untuk membuat artifak itu, dicetak hingga 1916. Secara umum, sangat sukar untuk membuat jimat semacam itu secara bebas, atau sebaliknya, adalah mustahil.

Seperti yang dapat anda lihat, ada jimat yang mudah dibuat di rumah, dan ada orang-orang yang penciptaannya tanpa sifat istimewa adalah mustahil. Walau apa pun, jika anda memutuskan untuk membuat jimat untuk menarik satu atau tenaga lain, maka cuba. Tiada apa-apa dalam kesulitan ini, semoga berjaya dengan anda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply