Hiasan istana perkahwinan | pangudownloads.com
Tangan dibuat

Hiasan istana perkahwinan

Perkahwinan adalah satu majlis untuk sentimental yang tidak boleh difikirkan pada masa yang lain. Akan tetapi, nampaknya, penciptaan keluarga baru dan cuti dalam kalangan teman dekat dan saudara-mara membuat pasangan pengantin tetap dan tidak berubah tradisi perkahwinan, dan mereka yang tidak pernah mendengar tentang beberapa tahun yang lalu.

Hiasan istana perkahwinan

Tradisi perkahwinan untuk mengutip wang untuk kanak-kanak diadakan di banyak negara. Di Eropah, ini dipanggil pertaruhan seorang lelaki atau perempuan. Dilakukan sebagai permainan semasa perayaan perkahwinan. Umat ​​Islam meletakkan wang di bawah bantal seorang bayi yang baru dilahirkan.

Setiap tradisi membawa misteri, makna tertentu.

Pernahkah anda tertanya-tanya mengapa orang muda mengunci kunci perkahwinan dan membuang kunci ke dalam kolam?

Acara ini berkaitan dengan novel oleh orang asing “Tiga meter di atas langit”. Orang suka cerita di mana pasangan mengikat tiang dengan rantai, menggantung kunci di sana, dan melemparkan kunci ke Tiber.

Pada plot ini, ramai yang mula bertindak dengan cara yang sama. Tetapi ini bukan seluruh kebenaran.

Di Rusia purba, tradisi serupa diadakan, hanya istana diletakkan di bawah ambang. Semasa sumpah, suami dan isteri menutup kunci, dan kunci diberikan kepada orang tua dari keluarga – ibu bapa. Ini bermakna bahawa perkataan anak muda itu kuat dan kesatuan itu tidak dapat ditembusi. Jadi mereka “Dimeteraikan” hubungan.

Tradisi telah dikemaskini dari masa ke masa. Sekarang istana untuk perkahwinan biasanya dihiasi dengan tangan mereka sendiri. Tidak semestinya menggantungnya berhampiran air. Beberapa pasangan menyimpan subjek rumah, dan selepas bertahun-tahun hidup bersama mereka mengagumi kecantikan yang mengingati hari penyatuan dua hati penyayang.

Bagaimana untuk menghias istana dengan tangan anda sendiri?

Mereka menghiasi istana untuk memesan dan dengan tangan mereka sendiri. Fantasy adalah tanpa batas! Idea segar dan berani, tidak syak lagi, akan membawa kejayaan. Jika anda akan melakukan hiasan untuk menetapkan di jambatan – membuat hiasan terang. Dalam tahun-tahun anda akan mahu melihat penjaga keluarga, dan ia akan menjadi sukar untuk mencarinya. Lagipun, banyak kunci baru akan muncul di tempat ini. Hiasan khas akan membantu anda mencari bahan kerja anda antara lain.

Untuk menghiasi istana untuk perkahwinan dengan tangan mereka sendiri, anda perlu menyimpan barang-barang untuk hiasan:

 1. tanah liat polimer;
 2. cat dalam tin semburan;
 3. manik dan rhinestones;
 4. kunci dengan kekunci;
 5. gam jubin;
 6. reben satin berwarna;
 7. imaginasi ribut.

Pilih bentuk dan saiz yang sesuai untuk produk masa hadapan. Tutup lubang kunci dengan bulu kapas. Kini, seperti hiasan peralatan kaca, gelas dan botol, ia perlu menyerap permukaan. Lap bahan kerja dengan alkohol atau vodka tulen. Izinkan keringkan.

Hiasan istana perkahwinan

Peringkat seterusnya akan melukis. Di atas meja, letakkan surat khabar atau kertas tebal. Letakkan kunci di bahagian tengah menengah – mengendalikan satu sisi. Goncangkan aerosol boleh dan semburkan cat ke permukaan produk – kunci juga.

Warna cat untuk kunci dipilih mengikut kehendak – putih, merah jambu, merah, biru. Bergantung pada reka bentuk dewan perjamuan atau tema-tema gaya yang sesungguhnya.

Objek kering dihidupkan dan kami menggunakan cat dengan cara yang sama – kami mengeringkannya.

Kini tiba masanya untuk menghiasi produk

Cuba pilihan yang mudah:

 1. dari tanah liat polimer kita membentuk kelopak dan mengumpul bunga mawar;
 2. Bud – kita perlukan bunga yang rata;
 3. dengan bantuan gam jubin kita melampirkan bunga kepada produk;
 4. mengedarkan mawar mengikut kehendak;
 5. membuat daun dan juga melekat;
 6. gam manik manik besar berhampiran bunga;
 7. kini lebih kecil manik dan manik mini.
Hiasan istana perkahwinan

Warna mawar boleh digabungkan dan membuat sempadan berwarna pada kelopak. Dengan cara yang sama, kita melakukan sebaliknya. Pada akhir prosedur, permukaan hendaklah ditutup dengan satu lapisan varnis yang jelas dan biarkan kering. Ini akan mengambil masa 2 hari.

Bagaimana untuk membuat tulisan pada kunci perkahwinan dengan tangan anda sendiri?

Selalunya menulis nama pengantin baru atau inskripsi seperti “Nasihat dan cinta”, “Selamanya bersama-sama” dan lain-lain.

Untuk membuat inskripsi, saiz bahan kerja dipilih secara individu. Anda boleh memohon perkataan di tepi dan dari atas.

Sekiranya rumah mempunyai stensil, catkan huruf pada kunci dengannya. Jika tidak – tulis dengan warna atau rhinestones berwarna. Pilihan lain adalah untuk memerintahkan ukiran nama dan tarikh kejadian. Ia semua bergantung pada kehendak peribadi orang muda.

Sebelum perkahwinan selama 3-4 bulan, kami mengesyorkan latihan pada kunci lama. Cuba buat hiasan dengan beberapa cara. Kemudian, mungkin, kali pertama anda akan dapat membuat karya dengan tangan anda sendiri.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 72 = 76