Rok pantai: menjahit diri atau membuat pembelian yang berjaya di kedai? | pangudownloads.com
Tangan dibuat

Rok pantai: menjahit diri atau membuat pembelian yang berjaya di kedai?

Semua orang menanti musim panas – musim cuti. Dengan kemunculan musim baru, fesyen semestinya meletakkan peraturan dan syarat baru. Apabila wanita sedang pergi ke tepi pantai, maka mula-mula mereka memilih yang popular di baju renang musim ini.

Lagipun, pakaian renang adalah atribut utama di pantai. Tetapi pastikan anda juga melihat unsur-unsur pakaian renang yang lain.

Ini terpakai kepada topi, pareos, skirt pantai, cermin mata hitam. Seorang wanita akan mempunyai penampilan yang menarik dan bergaya apabila dia bijak berfikir melalui imejnya dan menjadikannya harmoni. Pakaian pantai diganti dengan skirt untuk pantai. Ini tidak menghairankan, kerana pereka bentuk telah menyediakan pelbagai koleksi, yang anda tidak boleh lulus.

Kenapa elemen almari pakaian ini baik untuk berehat?

Rok pantai: menjahit diri atau membuat pembelian yang berjaya di kedai?

Rok pantai disifatkan sebagai perasaan khas: kawat, kewanitaan, rasa perayaan dan provokasi. Lagipun, ini menyumbang kepada matahari, ombak laut, pasir panas.

Semua detik-detik ini mempunyai suasana perayaan. Oleh itu, pada masa ini wanita harus kelihatan cantik, cerah dan tidak dapat ditahan.

Rok pantai cukup selesa dan praktikal. Pereka fesyen dan pereka mencadangkan untuk memilih skirt dalam pelbagai warna yang sama seperti baju renang atau ia mestilah berbeza. Secara umum, elemen pakaian untuk rekreasi ini diberikan tempat yang besar dalam koleksi untuk musim panas. Mereka romantis, suka bermain, feminin.


Dan masih kecil, cukup menambah dan diletakkan dalam beg kecil untuk pantai. Sememangnya, ini adalah masa yang positif.

Reka bentuk rok pantai cantik dan cantik, jadi tiada wanita yang akan melewati keindahan itu. Apabila saman mandi adalah warna yang sama, anda boleh mencuba dengan bunga dan corak. Tetapi apabila baju renang warna, skirt itu lebih berhati-hati, lebih baik dalam gaya yang sama dengan pakaian renang.

Agak popular adalah skirt panjang. Tetapi jika gadis itu langsing dan mempunyai angka yang sangat baik, patut dipertimbangkan – fesyen pantai untuk skirt pendek tidak hilang dan tidak dibatalkan. Pandangan romantik memberikan sekeping pakaian yang sangat panjang yang telah ada «Gelombang besar». Juga popular adalah skirt dengan bau.

Sangat bergaya adalah model yang mempunyai banyak lapisan, sesuatu yang serupa dengan yang Gypsy. Sekiranya seorang wanita mempunyai angka langsing, maka ia akan sesuai dengan skirt dengan pinggang yang rendah. Ia boleh diperbuat daripada kain telus, mempunyai model Suar atau menjadi tidak simetris. Sekiranya anda melihatnya dalam bentuk yang terbentang, ia kelihatan seperti pareo.

Dalam skirt fesyen yang mempunyai berus dan kereta api, mereka kelihatan luar biasa. Di hadapan, mereka pendek, dan ekor panjang di belakang, yang berkembang pada sekejap sedikit angin. Rok lipit juga kelihatan menarik. Yubochka-midi untuk musim pantai juga akan mendapati peminatnya. Di laut, kain cahaya dan transparan sentiasa dibenarkan. Ini terpakai untuk sutera, guipure, chiffon, renda. Kain ini menambah kesegaran dan ringan kepada imej, dan gadis itu juga boleh menunjukkan tan indah dan tokoh yang menarik.

Jenis rok pantai

Terdapat beberapa jenis elemen almari pakaian ini, yang memberikan yang besar “Penerbangan” untuk imaginasi dan memuaskan fesyen yang paling menuntut.

Rok pantai: menjahit diri atau membuat pembelian yang berjaya di kedai?

Dengan bau. Ia boleh menjadi produk pendek, tetapi kebanyakannya panjang dan dilakukan dalam gaya India. Ada linen, satin, kapas.

Ia sentiasa berwarna cerah dan berwarna-warni dengan kehadiran hiasan, cetakan tertentu. Model popular adalah mereka yang mempunyai bahagian menegak ke lantai, mereka kelihatan baik dengan tunik satu nada.

Produk wangian sedemikian sangat mudah, kerana ia adalah cahaya, ia paling sesuai untuk suasana bercuti, mewujudkan suasana yang hebat pada musim panas.

Anda boleh menjahit sendiri. Anda akan memerlukan corak skirt untuk pantai dengan bau dan kemahiran jahit kecil.

Rok yang dikait. Salah satu aspek positif produk ini adalah keunikan dan keunikannya. Jika seorang wanita memiliki renda, maka tanpa masalah khusus boleh mengikat baju tersebut dengan tangan mereka sendiri.

Biasanya ia mengait, jadi ia sangat ringan. Untuk melakukan ini, gunakan benang nipis yang digunakan untuk mengait. Akibatnya, perkara itu membuka kerja terbuka, udara terlintas sepenuhnya, dan juga melindungi tubuh dari matahari. Item pendek kelihatan menarik dalam kombinasi dengan baju renang.

Dengan cara ini, baju rajutan yang dirajut juga akan berkesan, terutamanya apabila ia dibuat seperti skirt itu sendiri. Oleh itu, jika diputuskan untuk mengambil baju renang rajutan (atau bersatu), maka perlu mengambil (atau mengikat) dan rok yang sesuai. Pandangan itu akan menjadi lebih buruk. Jika baju renang tidak dirajut, maka ia baik untuk menekankan keanggunannya dengan skirt rajutan putih. Warna ini sesuai untuk sebarang pakaian mandi. Di samping itu, warna putih kelihatan sempurna pada badan yang disamak. Bahagian bawah dirajut akan menjadi hiasan indah imej wanita.

Rok pantai diperbuat daripada selendang. Ia cukup mudah untuk membuat skirt pantai dari selendang. Apa nama sapu tangan ini? Ia boleh menjadi pareo atau yang lain “Terbang” kain ringan. Model sedemikian adalah klasik untuk laut. Mencipta sejumlah besar cara mengikat di pantai pareo. Oleh itu, anda boleh membuat rok pendek atau panjang mengikut keinginan dan mood anda.

Produk sedemikian cepat dilakukan oleh tangan sendiri. Ia perlu mempunyai dua sapu tangan, yang digabungkan dalam saiz. Mereka perlu membungkus pinggang. Satu sapu tangan pertama membungkus, terikat di belakang. Sapu tangan seterusnya membungkus pinggang dengan cara yang terikat di depan.

Bagaimana untuk menjahit objek anda sendiri

Anda boleh menjahit kapal layar pantai untuk diri sendiri dengan tangan anda sendiri.

Ini memerlukan sedikit usaha:

Rok pantai: menjahit diri atau membuat pembelian yang berjaya di kedai?
  • corak kain skirt dibuat dengan saiz penuh. Di atas kertas, sebuah segi empat tepat ditarik, dari sudut-sudut yang garisnya ditarik dengan bantuan kompas;
  • membuat corak dua panel dengan lipat;
  • dilipat dan terperangkap. Lipat diletakkan ke tengah, mereka diletakkan di luar, mereka perhatikan;
  • ia perlu menjahit bahagian sisi;
  • selanjutnya, merawat bahagian atas produk;
  • mengikat tali untuk kulisks;
  • sesuai dengan panjang produk.

Produk itu hanya perlu dipakai dan dibuang, ia tidak boleh menjadi panas, menyekat pergerakan tuan rumah;

Sila ambil perhatian: kini produk warna yang paling popular, warna etnik, skirt pendaratan pada pinggul, asimetri, ketelusan tisu.

Sekiranya anda menggabungkan pakaian ini dengan baju renang yang berasingan, maka ia sesuai untuk berjalan kaki di resort, acara, rekreasi malam.

Model yang luar biasa dan unik, berwarna-warni dan monokrom, terbuka dan romantis akan membantu untuk mewujudkan imej yang bergaya dan harmoni.

Di musim baru harus dibenarkan menjadi ratu di pantai!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 80 = 81