Изаберите лијек за калуп на зидовима | pangudownloads.com
Удобна кућа

Изаберите лијек за калуп на зидовима

Висока влажност у соби стимулише формирање калупа на зидовима и плафонима. У случају да се временом не предузме било каква мера за његово отклањање, постаје све теже борити против ње. То борба са штетно Мембрана на зидовима довели су до позитивних резултата, прије свега потребно је уклонити изворе њеног изгледа, а тек након третмана погођених подручја.

Важно је напоменути да је гљива у стамбеној згради штетна за здравље становника, што доводи до погоршања хроничних болести, смањења имунитета, алергије и астме. Како уклонити плесни са зидова и шта треба урадити за ово?

Црни пљусак - гљивица

Изаберите лијек за калуп на зидовима

По правилу, формирање гљивице се може посматрати у слабо вентилираним просторијама са високим степеном влажности. Узрок појављивања гљива такође може постати стари оквири прозора, кроз отворе који продире у влагу, формирајући кондензацију у просторији. Црни пљуск је дуго заузео сјајно место у кућиштима на местима слепих зглобова.

Осим тога, често се може наћи у подрумима, купатилима, у просторијама згорњих етажа током крова. Ако приметите лаган тамни премаз на плафону или зидовима, онда је то већ сигнал да предузмете хитне мере како бисте елиминисали нежељену вегетацију.

Прва ствар коју особа чини је уклонити плак са чистом тканином. Понекад, после таквог "стриппинг"Гљивица заиста може нестати заувек. Али, у случају да се појављује изнова и изнова, овде већ сува крпа не помаже.

На полицама продавница данас можете пронаћи антисептик који је дизајниран да се бори против гљивица, укључујући средство калупа на зидовима. Треба запамтити да је било који од њих пре свега отров. Због тога, приликом извођења третмана погођених подручја, треба предузети све мере заштите. Пажљиво прочитајте упутства и пратите упутства свих његових тачака.

Фурацилин је ефикасан лек

Из различитих извора можете добити различите препоруке, али сви се своде на једну ствар: живјети у затвореном, "украшен са"Апсолутно је немогуће бити категоричан. Наши преци су имали своје мишљење о црној гљивици.

Били су сигурни да црни калуп на зидовима симболизује црну силу која се населила у просторији и преживела из светлости свих станара. На неки начин су били у праву. Заиста, гљивица узрокује низ болести које у то време нису одговориле на лечење.

Изаберите лијек за калуп на зидовима

Већина гљивичних врста припадају патогеним облицима и њихово дуготрајно излагање људском тијелу доводи до унутрашњег крварења, утиче на бубреге и јетре, развија амфизем плућа.

Срећом данас постоји пуно лекова који ефикасно елиминишу плесни, али најпожељнији и безопасни за наше тело је фуратсилин. Да, то је фурацилин који се продаје у апотеци.

Али како би се ослободили гљивица на зидовима, не уклапате се готово раствор фурацилина.

Фуратсилин из калупа у купатилу на зидовима - то је фуратилин у таблетама:

  • Узимати 10 таблета фуратсилина, растолкте их у малтеру и растворити у чаши топле воде;
  • Пре обраде површина зида или плафона, погођена подручја морају бити правилно припремљена за процес. Да бисте то урадили, можете користити алкалне материјале или народне рецепте;
  • Ако је зид са калупом веома мокар, онда бакин рецепти препоручују у углу собе да ставите чашу са солима 2-3 дана. Затим узмите кору јучерашњег хлеба и уклоните гљиву из зида и плафона;
  • После тога, припремите припремљено решење фурацилина и третирајте погођена подручја. Овај поступак треба периодично поновити сваких 3-4 мјесеца.

Основне превентивне мере

Запамтите да је калуп на зидовима у купатилу опасан по здравље сваком члану ваше породице. Никад не живи "сусед"Уз ову страшну несрећу и покушајте да је уништите са свим својим мерама из вашег дома.

Ако процедура са фуратсилином није донела очекивани ефекат, потребно је да прибегнете агресивним средствима. Међутим, не заборавите да свака соба треба вентилацију - то елиминише вишак влаге. Данас већина апартмана има прозоре са двоструком застаком.

Двоструки прозори, ово није само леп и модеран дизајн. Они држе топлоту у собама и смањују трошкове загревања. Добре изолационе особине модерних пластичних прозора могу заштитити размену ваздуха између улице и простора.

Истовремено, без одговарајуће замене ваздуха у просторији, ваздух стагнира, а ниво влажности се повећава. Да бисте осигурали повољну климу у стану, морате редовно вентилирати све просторије! Проверите грејне батерије за континуитет. Безначајне водене мрље могу повећати ниво влажности у соби.

Узмите за себе правило извођења 2 пута недељно мокро чишћење. Не преплићујте собу намештајем и теписима, омогућите приступ ваздуху зидовима без ометања циркулације ваздуха.

Дневно вентилишите собу најмање 15-20 минута у хладној сезони. Такве предострожности су нарочито важне за оне који већ имају прве знакове формирања плесни на зидовима и плафонима.

Како наставити са лечењем погођених подручја

Шта учинити ако се превенција занемарује, а козметичке мере више не уштеде?

Изаберите лијек за калуп на зидовима
  • Прва ствар коју треба да урадите је да се демонтира позадина;
  • Затим, помоћу лопатице, уклоните слободни слој кита и ако је потребно, малтер у лезијама. Обришите површину са брусним папирима и са њом лијечите и оближња подручја са посебним решењем. Дозволите да се добро осуши и понови поступак након 4 сата;
  • Онда прођемо кроз темељни премаз и пустимо да се поново осуши. Сада можете поново залепити позадину, а пажљиво пратити третирани простор, како бисте искључили реконструкцију гљивице. По први пута поновите поступак.

Сада знате како се ослободити калупа на зидовима, а ако пратите све наше препоруке, можете заборавити ову слику заувек. Свеж ваздух у дневној соби је гаранција здравља за сваког члана ваше породице.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 9 = 1