Како уклонити жвакаћу гуму из панталона - ефикасне начине | pangudownloads.com
Удобна кућа

Како уклонити жвакаћу гуму из панталона – ефикасне начине

Модерна млада генерација веома воли жвакање, иако није увек у праву да се то реши. Због тога се врло често жвакаћа гума налази у столици у школи, седишту стадиона, фотељи у биоскопу итд. Због тога, непажљивог човека, па чак и љубитеља жвакаће гуме, лако је случајно панталоне.

Размислите како уклонити жвакаће гумице из панталона код куће. Важно је запамтити да је неопходно одмах започети чишћење, јер ће стару контаминацију бити много теже очистити.

како уклонити жвакаћу гуму из панталона

Како уклонити жвакаћу гуму из панталона - ефикасне начине

Након проналажења лепљиве супстанце на панталонама, потребно је уклонити већину од тога са тупим металним предметима и потражити начин уклањања остатака.

Након тога, у сливу са топлом водом, сипају 2 капице средства за прање тепиха и оставите одјећу да се опере најмање 12 сати.

Уколико се овако не можете ослободити жвакаће гуме, можете користити и друге доказане методе које помажу у чишћењу одјеће дуго времена од непријатне куповине.

Како уклонити цуд из панталона?

Ако се на одјећу случајно појављује мрље од жвака, потребно је знати како га уклонити без икаквих последица по тканину.

Данас су познати следећи основни поступци пречишћавања:

  1. Фрост је најпознатији и доказани метод. Контаминирана одећа стављена је у целофанску врећу и стављена у замрзивач 2 сата. После времена, жвакаћа гума једноставно је извучена од панталона. Други начин повезан са прехладом јесте примена леда у одсечену одећу одеће. Такве манипулације се обављају великом величином одеће која се не може ставити у замрзивач. Урадите то док се жвакица не замрзне, а затим сакупите. Поред тога, помоћу ове методе можете се ослободити трагова монтажне пене, смоле, пластина и чак и мрља парафинске свеће;
  2. Топлотни третман. Уклањање врши се изложеност високој температури. На месту контаминације ставите лист папира и гвожђе врхом са загрејаним гвожђем. Ако се први пут ништа није догодило, пре него што је поновите, потребно је да се одјећа охлади. Стога ће се супстанце које улазе у жвакаће гуме растопити и лако се чисте од одјеће. Као и на много других начина на крају, потребно је да оперете у машини за прање веша у уобичајеном режиму;
  3. Хемијски третман. Данас, можете се ослободити жвакаће гумице од одјеће с алкохолом, течностима за прање посуђа или средством за уклањање лака. За ово, ватирана диск се навлажи одабраном композицијом, која се интензивно обрише зпрљаним подручјем. Важно је пажљиво очистити обојену или осјетљиву тканину, како не би оштетила. Ако жвакаћа гума не одлази одмах, можете ставити памук на неколико минута на заглављеном месту и сачекати. После свега одвојеног брисања. Завршна фаза је машина за прање.

Други начини чишћења пужева из панталона

Данас, поред једноставног гријања и хлађења, постоје и много ефикаснијих и једноставнијих метода отклањања жвакаће гуме.

Хајде да размотримо све детаљније:

Како уклонити жвакаћу гуму из панталона - ефикасне начине
  1. Оцетна киселина. Ова метода је погодна само за чишћење одјеће из грубог материјала, јер супстанце које улазе у средство могу покварити ткиво. У пластичном контејнеру сипајте сирће и загрејте га. Онда је умотан четкицом за зубе и протрљао мрљу док се не уклони максимално. За комплетно прање машине са било којим детерџентом је неопходно;
  2. Сцотцх. Након чишћења лепљивог дела жвакаће гуме на било који начин, причврстите скоту на преосталом мрљу, пажљиво га превуците и оштрим оштрим покретом. За најбољи ефекат, манипулација се понавља неколико пута, и боље је да користите нови комад скотова сваки пут. Да би коначно уклонили мрље, препоручује се уобичајена одећа за прање веша;
  3. Жвакаћа гума. За уклањање старог жвакаће гуме ће се урадити нова, која је добро жваћена и држи се стари. Мало га притиска, оштро га отараси, чиме уклањају стару контаминацију. Да би се уклонили остаци, врши се нормално прање машине;
  4. Бензин. Захваљујући супстанцама у саставу, након наношења овог средства на замазану жвакаћу жваку после неког времена, пилинг. Истина, на неким ткивима, формирање масних мрља, тако да на крају морате прање одјеће с детерџентом или било којим другим детерџентом.
Како уклонити жвакаћу гуму из панталона - ефикасне начине

Као што се види из свега наведеног, упркос проблемима, проблем се лако може ријешити.

Пре него што постанете нервозни, боље је да не губите време и одмах почнете да чишћете чудовиште.

Да не би оштетили тканину, боље је почети са најједноставнијим методом, а ако не успије, можете покушати и друге.

И то никада није морало очистити жвакаће гумице из панталона и других предмета гардеробе, ослободити се лоше навике држања бубе на столовима и столицама.


Ко зна, можда ће се ваш пример показати заразним и образовани људи на свијету ће постати више?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

49 + = 53

Adblock
detector