Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi | pangudownloads.com
Casă confortabilă

Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi

Fiecare dintre noi cel puțin o dată în viața mea vrea să facă o rearanjare a mobilierului, obiecte indiferent dacă este o casă sau un birou. După efectuarea acestor manipulări, mulți oameni observă că schimbările pozitive încep să se întâmple în viața lor – relațiile au fost ajustate în familie sau împreună cu colegii, șefii, lucrurile s-au “înălțat” și profiturile au crescut.

Modificările din viața dvs. pot fi înlocuite și plasate pe desktop-ul feng shui. Dacă intenția dumneavoastră este de a face o permutare, trebuie să vă familiarizați nu numai cu faptul că este pentru practica, ceea ce permite abordarea corectă a atrage prosperitate, noroc, bani, dar, de asemenea, cu modul în care aveți nevoie pentru a pune masa pentru a obține astfel de rezultate.

Puncte cheie în practica Feng Shui

Despre latitudinea noastră a învățat relativ recent. Cu toate acestea, în ultimele decenii, am auzit de mai multe ori despre ceea ce este Feng Shui, dar atitudinea față de această tehnică este diferită pentru toată lumea.

Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi

Cineva cu plăcere o practică, dar cineva vede în ea ceva supranatural și, prin urmare, înspăimântător. De fapt, se bazează pe interacțiunea elementelor principale. Omul său poate “Configurați” el însuși, pentru a obține armonie, noroc.

Mai exact, Feng Shui este o practică de plasare a obiectelor interioare, astfel încât este posibil să atrageți noroc, să primiți favoarea tuturor elementelor.

Multe dintre prevederile acestei practici se bazează nu numai pe interacțiunea elementelor, ci și pe aspectele psihologice. Dacă nu le acordați atenție, o persoană, fără să știe, se poate simți inconfortabil, care adesea devine o sursă de necazuri.

De regulă, feng shui plasează mobilierul de casă, însă sa observat de mult timp că situația la fața locului în birou nu este mai puțin importantă. Locația lucrurilor, mobilierul joacă un rol imens în cât de repede se va dezvolta o carieră a unei persoane, dacă se poate înțelege bine cu colegii să găsească un limbaj comun cu superiorii săi.

Un rol important în toate aceste aspecte este jucat de localizarea tabelului.

Recomandări generale pentru plasarea tabelului

Unele dintre ele vă par foarte simple, totuși, în turbulențele de zi cu zi nu respectăm întotdeauna reguli simple.

Iată ce trebuie să țineți cont, în primul rând, atunci când vă aranjați biroul în birou:

Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi
  • Nu o puneți în așa fel încât să stați cu spatele la intrarea în cameră. La nivelul subconștient, un astfel de aranjament este perceput ca potențial periculos, iar din punctul de vedere al fluxurilor de energie, o astfel de plasare poate aduce trădare. Acest lucru se aplică în special când ușa se deschide spre interior;
  • Nu stați cu spatele la fereastră, în caz contrar există riscul ca dvs. să vă greu să vă înscrieți nu numai pe sprijinul superiorilor, ci și pe colegii voștri;
  • Nu ignora simbolurile Apelor. Nu plasați biroul astfel încât să fie în spatele dvs. Simbolurile apei, care includ, de exemplu, imagini cu o imagine de apă, o fântână, un acvariu etc. trebuie să fie în fața ta. Nu se va întâmpla nimic rău dacă aceste simboluri sunt deasupra ta;
  • Fiți atenți la partea de sus. Suprafața nu trebuie să fie structuri în relief (aparate de aer condiționat, grinzi, coloane, rafturi etc.). Având un birou de lucru în birou în conformitate cu Feng Shui, acest lucru ar trebui luat în considerare, deoarece astfel de desene nu numai creează un sentiment de presiune, ci acoperă și energiile pozitive;
  • Ascundeți firele. Fiind într-un loc vizibil, ele sunt un simbol al ieșirii de fonduri, astfel încât firele de telefon și de calculator trebuie să fie îndepărtate în spatele rafturilor sau panourilor.

Un aranjament reușit al mesei este luat în considerare atunci când o persoană se află în fața ușii, nu chiar în fața intrării, ci în diagonală. Este important ca locul dvs. să fie clar vizibil la intrarea în cameră și că nu sunt blocate obiecte străine.

Încercați să aveți un zid în spatele locului de muncă și, dacă acest lucru nu este posibil, atârnați perdele pe ferestre.

Faceți corect un loc de muncă în birou

Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi

În prezent, în birouri, locurile pentru fiecare angajat sunt adesea stabilite în cabine sau în spatele partițiilor. Din acest motiv, o persoană poate simți că nu există suficient spațiu pentru el, iar obiectele interioare, echipamentul ocupă prea mult spațiu. Aceasta nu este o locație foarte favorabilă pentru Feng Shui, astfel încât scopul de a extinde spațiul, făcându-l mai plăcut să percepeți poate fi prin utilizarea unei imagini aproape de desktop sau deasupra acestuia. Poate fi descris peisaj, dar este mai bine dacă este orice simbol al apei (lac, mare, râu, etc.).

Din senzația de oboseală și de rutină veți salva prezența la locul de muncă a unui obiect care vă place foarte mult. Privind la el, vei experimenta bucuria, iar oboseala se va retrage. Puteți pune o imagine aproape de cineva.

Nu este recomandat să lucrați între rafturi, rafturi, dulapuri, alte mobilier. Toate aceste elemente de interior de birou restrânge creșterea carierei, împiedică să perceapă noi informații, să se dezvolte. Dacă nu există altă opțiune, eliberați maxim toate aceste rafturi și rafturi.

Conform locului de muncă Feng Shui, o persoană are nevoie de protecție. Poate oferi o planta mare sau un alt obiect luminos. Mai ales se referă la cei care nu își pot permite să se stabilească într-un loc diferit, cu excepția ferestrei mari. Chiar mai multă protecție este necesară pentru persoanele care lucrează, de asemenea, într-un birou situat la etajele înalte.

O altă recomandare cu privire la modul de a pune desktop-ul în biroul Feng Shui este
iluminat. Este de dorit ca, în afară de lumina naturală, locul de muncă să fie iluminat cu o lampă care trebuie așezată deasupra capului sau din partea opusă brațului dvs. de lucru.

Adesea în birouri ferestrele sunt atârnate prin perdele sau jaluzele, deoarece razele soare puternice pot interfera cu munca.

Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi

Complet pentru a refuza iluminarea naturală nu este necesar, prin urmare, deoarece este prea necesar pentru armonie și promovează atragerea de bani. Când lucrați într-o cameră fără ferestre, este necesar să plasați o imagine în ea, care să descrie peisajul natural. Acesta poate fi înlocuit cu un mic acvariu, flori într-o vază, o plantă mare pe masă.

Una dintre principalele reguli ale acestei practici este că desktopul dvs. ar trebui să fie întotdeauna curat și nu ar trebui să existe obiecte străine, documente, documente.

Mediul aglomerat ajută la împiedicarea circulației energiei pozitive. Camera trebuie ventilată în mod regulat, curățată în ea, evitând acumularea de praf, iar hârtia trebuie să fie sortată în mod constant și trimisă în arhivă acele care nu sunt necesare în acest moment. Toate acestea sunt importante pentru a atrage noroc, bani, prosperitate.

Sectoarele tabelului de pe Feng Shui

Desktop-ul dvs. poate fi împărțit în trei părți, fiecare dintre care ar trebui acordat atenție.

centru

Aceasta este o zonă de noroc, bani, faimă, aspirații și realizări viitoare. Acest sector reprezintă, de asemenea, norocul din trecut, și, dacă doriți să găsiți stimulente pentru a obține în viitor, puteți pune această parte din premiile, diplomele în cadru, cupe și așa mai departe. D.

Dacă nu există niciunul, este mai bine să lași deloc partea centrală goală, pentru a deschide o cale liberă către viitor, perspectivele luminoase.

Marginea stângă

Simbolizează prosperitatea, bogăția. Dacă vă străduiți pentru un profit bun, în stânga departe de voi, colțul mesei este de a pune un copac de bani, este mai bine dacă este viu.

În urma acestei recomandări, veți rezolva imediat două probleme:

Cum de a pune un desktop pe Feng Shui: reguli și sfaturi
  • Prezența unei flori la locul de muncă;
  • Prezența unui simbol al bogăției, profituri bune.

Dacă doriți, puteți înlocui acest simbol cu ​​o broască cu trei degete, o bancă purtată. Dacă vă opriți la ultima opțiune, pe desktop-ul de sub banca de porc este de a pune un șervețel roșu pentru a atrage bani, deoarece culoarea roșu Feng Shui – un simbol al profitului. Aveți posibilitatea să alegeți o altă opțiune – legați o bancă cu o panglică roșie.

Marginea dreaptă

Acest sector simbolizează patronajul, creativitatea. În această privință, se recomandă postarea rezultatelor lucrărilor finalizate cu succes (de exemplu, proiectele finalizate, dar nu există prea multe documente care să fie puse aici).

Pentru a asigura patronajul autorităților, se recomandă să puneți telefonul pe partea dreaptă.

Dacă vorbim despre computerul desktop, pe el pe Feng Shui ar trebui să fie un screen saver adecvat. O opțiune norocoasă ar fi un peisaj, o imagine a apei, a naturii. În plus, trebuie să aveți în vedere că și pe monitor ar trebui să comande comanda – comenzile rapide, documentele, fișierele și folderele inutile trebuie să fie șterse.

Îndeplinind aceste reguli simple, vei putea să atragi noroc, bani și bunăstare financiară pentru afacerea, cariera și viața ta.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

84 + = 85