wratten | pangudownloads.com
Dream Interpreter

wratten

Kleine neoplasmata, die gezwellen zijn die op elk deel van het lichaam kunnen verschijnen, worden wratten genoemd. Weinig mensen denken dat hun groei wordt veroorzaakt door het virus van het papilloma dat in het lichaam wordt geïntroduceerd, met een afname van de immuniteit.

wratten

In de meeste gevallen verwijderen neoplasmen zich van - of proberen ze kwijt te raken - omdat ze een esthetisch probleem vormen of overlast veroorzaken.

Maar je moet weten dat de wratten er zijn het lichaam of slijm - het zijn niet alleen onaangename groeisels. Onder bepaalde omstandigheden kunnen ze kwaadaardig worden.

Daarom is het met het verschijnen van kleine tumoren de moeite waard om na te denken over het versterken van de immuniteit en het verwijderen ervan.

Hoe ziet de wrat in het lichaam eruit?

Er is geen enkele interpretatie voor dergelijke onderwerpen. Afhankelijk van uw "mood" dream boek compilers wratten op het lichaam te leggen in de vorm van een gunstige ongevallen - onverwachte rijkdom, goed nieuws en vergaderingen, of integendeel, verklaren deze neoplasmata symbool van storingen, problemen met de gezondheid, milieu verborgen vijanden.

Als we een analogie trekken met het leven, de snelle groei van wratten - de periode is niet gunstig. Het organisme moet echt vechten met verborgen vijanden - een pathogene flora die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Er is veel betekenis gehecht aan de locatie van de neoplasmata.

Waar is de wrat

wratten

Droomt in een droom dat de nieuwe formaties het lichaam en het gezicht bedekken, er zijn er veel van, je ontdekt ze, hebt het alleen met je hand vastgehouden.

Slaap is niet erg goed, hoewel nuttig. Hij waarschuwt voor het verschijnen van geheime vijanden, die al genoeg moeite hebben gedaan om een ​​goede naam in diskrediet te brengen. Om de reputatie te herstellen, is het nodig om veel kracht en zenuwen te spenderen, en soms om formele rechtszaken aan te spannen - naar de rechtbank te gaan, of te doen "het onderwerp op de agenda". In het beste geval is het nodig om de relatie in de open lucht te ontdekken, hoewel niemand het leuk vindt.

Als dergelijke neoplasma's vanzelf beginnen te verdwijnen, met een lichte aanraking, zal alles veel gemakkelijker uitpakken dan het leek. We moeten moedig vooruitgaan, niet terugtrekken voor de moeilijkheden.

wratten

Wrat op of bij de neus. Het is onmogelijk om dreigende problemen te negeren, ze moeten onmiddellijk worden opgelost. Het is niet voor niets dat het onderbewustzijn op deze manier de plaats van het neoplasma heeft gekozen - er gebeurt iets onaangenaams onder je neus, maar dat merk je niet.

Soms is de manier waarop wordt gegeven om te weten over de ontrouw van de tweede helft - meestal ongeveer ontrouw of romans weten rondom, en niet de enige die is persoonlijk betrokken niet realiseren.

Kleine huiduitslag - waar ze ook maar zouden dromen - tot ernstige gezondheidsproblemen.

In een droom zie je een wrat:

 • op handen - economische stabiliteit in het gezin, welzijn in het financiële plan, winst;
 • op zijn voeten - een positie die met enige moeite werd bereikt, zal lang genoeg duren, in de nabije toekomst kan men ontspannen, succes zal in elk geval worden bereikt - een periode van geluk is gekomen;
 • op de wangen of in de buurt van de oren - op het onplezierige nieuws, dat heel wat problemen zal opleveren - meer moreel;
 • onder de ogen en op het voorhoofd - de kwaadwillenden hebben belasterd en het zal niet gerechtvaardigd zijn; morele schade zal ernstig lijden veroorzaken;
 • op de wangen bij de lippen - je kunt al een tijd geen nieuwe contracten tekenen, met iemand om financiële transacties te onderhandelen - er zal geen succes zijn;
 • op de achterkant - de mislukkingen op het werk of de teleurstelling die de kinderen zullen brengen.

Als je in een droom probeert af te komen van tumoren, dan zul je in het echte leven jezelf en soms dichtbij kunnen mobiliseren en beschermen tegen ernstige problemen.

Gunstige interpretaties

wratten

Waarom dromen van een wrat of meerdere neoplasmata voor iemand die ze nooit heeft gehad, en nee, in het echte leven?

Dit is een zeer goede droom, ongeacht welke dag van de week hij droomde, voorspelt de materiële welvaart voor een lange tijd. Als de nieuwe groei vlak voor je ogen groeit - dan is de rijkdom letterlijk "vallen"Op het hoofd. In staat zijn om een ​​tas met geld te vinden, de mysterieuze weldoener zou een bijdrage kunnen leveren, zult u een erfenis ontvangen van een persoon wiens dood zal u niet teleurstellen, zoals in het leven nauwelijks kende.

Het kan ook prettig nieuws of zoeken betekenen, een kans om iets de moeite waard te doen, de carrièreladder beklimmen, "roeren » een bedrijf dat voldoende winst oplevert.

Wanneer de gedroomde wratten ongemak, zorgen, jeuken veroorzaken, moet je leren hoe je aanvallen kunt weerstaan. De waarheid en het geluk staan ​​aan jouw kant. Het hangt allemaal af van hoe sterk de oppositie is.

Dromen over wratten

Droominterpretatie Velezov

Afzonderlijke tumor - op het nieuws:

 • veroorzaakt ongemak, verscheen in de open - voor de slechte;
 • niet zichtbaar, alleen jij weet dat er ergens is - ten goede.
wratten

Veel nieuwe groei - rijkdom.

Dacht dat je wratten van een vreemde overweegt - twee interpretaties. Iemand vertegenwoordigt een serieus gevaar voor u, er zal een nieuwe kennis in uw leven verschijnen, communicatie waarvan voordeel zal zijn van de materiële kant, als "houd je oren open".

Je weet wie je overweegt - deze kennis zal rijk worden in de realiteit.

Сонник XXI века

Wratten bij - zullen strijden om de eer en waardigheid - vijanden belasterd, of moeten worden aangepast - uit de kast trekt u voorzichtig uw verborgen "skelet";

 • aan zijn handen - aan geld;
 • op het gezicht - te schande.

Wangi's Dream Book - wratten

 • In feite zijn ze niet - om te verrassen;
 • enorme neoplasmen, zie er lelijk uit - breng door je eigen lichtzinnigheid veel problemen met iemand anders die het niet verdient;
 • in een andere persoon - en de nieuwe formaties veroorzaken hem lijden. Je moet voorzichtiger zijn met anderen, nadenken over hoe ze je acties weerspiegelen.
wratten

In een droom probeer je van te ontdoen "juwelen"- er moet een actie worden uitgevoerd, waarvoor het heel beschamend zal zijn en die familieleden daarover niet willen weten. Misschien moet je nadenken over wat je aan het doen bent?

Ze strekken hun hand uit om gedag te zeggen in een droom en wratten erop. Iemand van vrienden doet alleen alsof hij een vriend is.

Meerdere wratten zelf verdwenen uit het lichaam - problemen zullen worden opgelost zonder deelname, op zichzelf, een gunstige slaap.

Sonnik Miller

De auteur van dit droomboek houdt zich aan algemene interpretaties van plots met neoplasmata:

 • in het gezicht - reserveringen, waarvan het moeilijk zal zijn om te verdedigen;
 • de andere - naar het uiterlijk van vijanden;
 • afleiden - zodat het mogelijk is om zichzelf en familieleden te beschermen;
 • verdwijning - alles zal blijken, en het is niet nodig om veel moeite te doen.

Als in het leven een beetje meer aandringend is dan ze tot nu toe zijn geweest, zullen alle problemen worden opgelost.

Droominterpretatie van Freud

Wrat - dit neoplasma symboliseert geslachtsgemeenschap.

wratten

De droom droomde van een vrouw - ze is klaar om een ​​actief seksleven te hebben, onderhouden van relaties met verschillende partners, maar ze wordt gehinderd door onzekerheid en zorgen over de meningen van anderen. Bovendien is ze niet zeker van hun aantrekkelijkheid voor het andere geslacht.

Voor een man is zo'n plot een twijfel aan zijn eigen seksuele aantrekkelijkheid, waarop hij de mislukkingen verklaart die verband houden met het vrouwelijke geslacht.

Probeer wratten naar buiten te brengen - ze proberen in het leven hun eigen temperament te onderdrukken.

Interessant is dat Sigmund Freud verklaart een droom waarin men merkte dat de wrat op het lichaam, en weet het niet - om haar te verlaten weer te geven, veroorzaakt het ongemak of niet.

In de nabije toekomst is het noodzakelijk om een ​​keuze te maken tussen partners of omstandigheden die wederzijds exclusieve kwaliteiten hebben. Een goede vriend is een andere uitstekende minnaar, om in te stemmen met één voorstel - om economische winst te behalen, naar een ander - om een ​​kans te hebben om de eigen positie te verbeteren, en dit belooft ook verdere voordelen.

Hoe te handelen, noch de droom, noch de auteur van de interpretaties, geeft niet aan - beslissingen moeten onafhankelijk worden genomen. Maar ... Is dit niet wat we ons hele leven doen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

39 − 36 =