Cum de a face o pompom pe o pălărie cu ajutorul mijloacelor improvizate? | pangudownloads.com
Fabricat manual

Cum de a face o pompom pe o pălărie cu ajutorul mijloacelor improvizate?

Mestesugarii care au fost de tricotat de mai mult de un an, este puțin probabil să găsească acest articol util, deoarece a face pompoms sau buboes este una dintre primele lecții învățate în lecții de tricotat. Dar cei care au pierdut accidental un pompom dintr-o pălărie sau o eșarfă se pot confrunta cu o problemă: pălăria și-a pierdut farmecul și fervoarea copilului, dar puțini știu să rezolve această problemă. Cum de a face o pompom pe o pălărie?

Accesoriu universal

Cum de a face o pompom pe o pălărie cu ajutorul mijloacelor improvizate?

Astăzi acest headpiece este popular ca niciodată. Capacele cu bule mari sau pompoane sunt purtate atat de barbati cat si de femei, deoarece acest accesoriu apartine stilului unisex. Acestea sunt combinate în mod ideal cu jachete în jos și alte jachete și haine suflate, în afară de aceste capace sunt incredibil de calde și capabile să se încălzească chiar și în răcelile severe.

Dacă ați pierdut accidental decorarea principală a unei astfel de cămăși - pom-pom sau ați cumpărat o pălărie obișnuită de sport și ați decis să faceți un pompon, acest articol este pentru dvs. 

Cum poți să faci un bubo pe o pălărie

Există mai multe moduri de a face un astfel de rotund glomerulus pufos, încoronând capacul tricotat. Pentru a face acest lucru, puteți folosi orice mijloace improvizate - o casetă de potrivire, un jurnal și chiar un telefon mobil. Dacă doriți, ajutați-vă și degetele.

Și în magazinele pentru femeile de ac, puteți găsi dispozitive speciale care vă permit să obțineți un bubo perfect rotund. Ei pot avea o mare varietate de utilizare și design, dar reușesc să facă față sarcinilor lor cu 100%.

Cum sa faci un pomonchik pe palarie? Dacă nu veți pune producția de pompomuri pe flux, o puteți face pe cont propriu. Fără a utiliza instrumente și șabloane improvizate, puteți deveni proprietarul unui pompon gros și frumos pe pălărie.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ridicați firele în culoarea coafurii și, de preferință, aceeași compoziție și să acționați în următoarea ordine:

Cum de a face o pompom pe o pălărie cu ajutorul mijloacelor improvizate?
  • fixând vârful firului între degete, continuați să înfășurați capătul liber cu mai multe degete din aceeași mână. Cu cât diametrul pompei este mai mare, cu atât mai multe degete pe care le folosiți în acest proces;
  • Strângeți strâns firul degetelor nu ar trebui să fie, dar nu este permis să bea ușor. În același timp, densitatea bubo-ului va depinde de cantitatea de fire care rămâne pe bobină;
  • de îndată ce decideți ce este deja de ajuns, trebuie să tăiați firul și să-l legați la capătul rămas, astfel încât sculptatul rezultat al firei să fie tras împreună exact în mijloc, asemănător cu un fluture în formă;
  • Acum rămâne să tăiem încurcătura cu foarfecele în locurile de îndoire a firelor. Răspândiți fibrele firelor, slăbiți-le și dacă există neregularități undeva și firele individuale sunt scoase la înălțime din masa totală, trebuie să fie tăiate.

Cum de altfel să facem un capac cu bule

Această opțiune implică utilizarea cartonului sau, mai degrabă, a două cartoane rotunde din carton. În funcție de diametrul pompomului dorit, trageți un cerc pe carton. Desigur, este mai bine să o faci cu o busolă. Dacă aceasta nu este disponibilă, puteți înconjura borcanul, paharul, termosul și orice alt obiect de formă rotundă.

În centrul acestui cerc mare, trebuie să desenați un cerc foarte mic, suficient pentru a putea să-l tăiați, puteți face ușor firul în această gaură și repetați aceste acțiuni de mai multe ori.

Cum de a face o pompom pe o pălărie cu ajutorul mijloacelor improvizate?

Cât de corect să faci un balon pe o pălărie? Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de două cercuri de carton. Asta înseamnă că trebuie să tăiați două goluri identice, să faceți o gaură în interiorul fiecărui cerc de-a lungul liniei desenate, să le îmbinați împreună și să începeți să înfășurați firele, deplasându-le într-un cerc. Cu cat firul este mai dens, cu atat mai magnific este bubo.

După terminarea procesului de înfășurare, trebuie să tăiați firele de-a lungul marginii exterioare a semifabricatelor și să le împingeți ușor în afară. Acest lucru este necesar pentru a le atrage în mijloc cu un fir. Trebuie să legați bine pachetul astfel încât să puteți îndepărta cu ușurință piesele de prelucrat și să aduceți pompomul în forma corespunzătoare. La fel ca în cazul precedent, toate neregularitățile pot fi tăiate cu foarfece și apoi coase un bule la pălărie, eșarfă și alte produse.

Puteți face o mulțime de bomboane mari colorate de diferite culori și le puteți pune împreună într-o singură eșarfă. Se dovedește un accesoriu frumos, care vă poate decora imaginea chiar și în zilele cele mai tulburi. Bucurați-vă de manuale și pompe de distracție!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

94 − 89 =