Frumusețe și sănătate

Colorarea părului alb: ce există și cum să alegeți?

Nu fiecare femeie decide să-și culoare părul în alb - aceasta este prerogativa femeilor îndrăznețe, gata pentru a experimenta și a faptului că întreaga imagine se va schimba radical. Posesorul părului de această culoare se aliniază cu ușurință în "vulgaritate"Dacă nu tratați aspectul în mod mai responsabil și nu vă supravegheați.

Înainte de a decide asupra unui astfel de pas cardinal, este necesar să se cântărească toate "pentru„Și“împotriva"Și cel mai important - de a alege o vopsea foarte bună.

Cine va merge culoarea părului alb

Colorarea părului alb: ce există și cum să alegeți?

Cu siguranta, toata lumea a observat cel putin o data schimbarea incredibila a imaginii si o nuanta alba de par care arata mai bine decat intunericul. Și alții, pe de altă parte, de iluminat nu este bun, mai ales în cazul în care culoarea pare nenaturală - dă ingalbenire sau seamănă cu o zăpadă, nici un fel repetând nuanțele naturale de grâu copt sau miere.

Ar trebui să fiți atenți la unele nuanțe, dacă ați decis o astfel de schimbare a imaginii.

Iată câteva dintre ele:

  • culoarea pielii este crucială. Nimeni nu ar trebui să experimenteze femeia cu ochii întunecați cu aspectul ei. Buclele albe se vor potrivi numai proprietarilor de piele de porțelan ușor, atât de ușor încât penetrează prin aceasta vene;
  • În natură, rareori există o combinație de păr deschis și ochi căprui. Dacă aveți ochi de această culoare, fiți pregătiți pentru faptul că, cu fire albe, veți arăta nefiresc. Dar dacă irisul tău este gri sau albastru, poți încerca;
  • starea pielii joacă, de asemenea, un rol important. Pe un fundal alb, toate deficiențele și defecțiunile existente vor deveni mai evidente, mai vizibile, iar acest lucru nu poate fi ignorat;
  • forma chipului impune interdicții pentru o schimbare dramatică a aspectului. Fetele cu caracteristici clasice își pot permite o mulțime de lucruri care sunt interzise proprietarilor de fețe mari de formă rotundă sau pătrată. La urma urmei, se știe că culoarea albă este capabilă să se umple, astfel încât fața se va extinde și vizual, ceea ce este, în acest caz, nedorit.

Tipuri de vopsea albă pentru păr

Colorarea părului alb: ce există și cum să alegeți?

Trebuie să spun că vopseaua acestei nuanțe poate fi semi-stabilă și rezistentă. Primul tip poate schimba culoarea inițială în mai multe tonuri, iar efectul aplicării lor poate dura până la 3 luni.

Efectul lor negativ asupra buclelor în comparație cu coloranții permanenți nu este atât de mare, dar încă nu poate fi complet sigur.

Ce culoare puteți picta? Printre cele mai populare branduri se numără "Estelle""Schwarzkopf""Loreal", Etc. În linia acestor culori de păr există o nuanță de nisip alb. O astfel de compoziție nu ușurează părul, deci mai întâi trebuie să aveți grijă de îndepărtarea pigmentului natural.

Această culoare poate fi o salvare pentru cei care au încercat deja să devină o blondă, dar în cele din urmă nu a primit ceea ce voia inițial. Umbra devine cenușiu, ușor de bej, dar fără vulgaritate galbenă sau roșiatică.

Singurul dezavantaj este că se spală literalmente într-o lună, iar cei care își spală părul în fiecare zi, fac parte și mai repede. Cu toate acestea, pentru a ieși din situație în acest caz, puteți, dacă utilizați un balsam colorat.

O altă culoare pentru păr este un soare alb semi-stabil. După cum arată practica, nu toate femeile reușesc să obțină aceeași nuanță ca modelul, fotografia căreia este prezentată pe ambalaj. Dar dacă sunteți vopsit pentru prima dată și aveți culoarea originală a părului, nu mult diferită de cea dorită, veți obține ușor umbra dorită.

În plus, o astfel de compoziție este că este bine aplicată, nu produce un miros neplăcut, nu arde sau nu coace scalpul. Iar rezultatul este pur și simplu uimitor - părul este moale și strălucitor.

Analogii persistenți conțin amoniac și peroxid de hidrogen. Acestea sunt numite agresive, deoarece ele nu numai că penetrează structura părului, ci și le distrug. Situația este agravată din cauza Suprapunerile frecvente biscuiti si cap de uscator de par, dar aceste tipuri de culori vopsea perfect peste parul gri, parul clarificat rapid și să dea o culoare stabilă, saturate.

Din această serie, puteți selecta vopsea de păr alb de aur, care este singura, în funcție de utilizatori, nu dă galben urât. Ce fel de vopsea, sau mai degrabă o firmă, vă puteți picta capul de păr? Același "Loreal„Sau“Garnier“. Feedback-ul privind rezultatele aplicației este diferit, depinde în mare măsură de culoarea inițială a ochilor și experimentele care au precedat procedura.

Vopsele fizice

Colorarea părului alb: ce există și cum să alegeți?

Separat este necesar să se aloce coloranți temporari, care să nu interacționeze cu keratina în interiorul părului. Pulverizarea cu spray de păr alb poate beneficia chiar și brânzeturile care ard și evidențiază fire individuale de păr. Astfel de fonduri sunt spălate cu un șampon obișnuit și permit realizarea tuturor ideilor și fanteziilor lor pentru o perioadă scurtă de timp.

Nuanțele vopselei de păr alb sunt minunate. Producătorii indică pe ambalaj o notație digitală în care prima cifră reflectă adâncimea tonului principal, cea de-a doua nuanță de bază și al treilea auxiliar. Astfel, dacă culoarea părului este maro deschis, alegeți o imagine pe pachet, care indică un ton aproape de original.

La fiecare producător, culoarea propusă va fi diferită, deci determinați în prealabil culoarea dorită pe paleta de culori. În ceea ce privește vopseaua profesionistă pentru părul alb, atunci nu este ușor să o cumpărați pe o vânzare gratuită.

Este mai bine să mergeți la salon și să aveți încredere în capul dvs. cu un expert real. Deci vă veți asigura împotriva eșecurilor și veți obține exact umbra pe care ați vrut-o. Mult noroc!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 5 =