Pulberea de bronzare este cea mai bună alternativă la bronzarea dăunătoare

Pulberea bronzantă sau, așa cum se mai numește, un bronz este un instrument al industriei cosmetice pentru a da un bronz natural natural. Pentru a obține un excelent bronz organic de aur, acum nu este necesar să vă expuneți fața la efectele nocive permanente ale soarelui.

Puteți cumpăra doar un bronz adecvat. Este ușor să eliminați mijloacele preferate pentru îndepărtarea machiajului. Acum, el se bucură de o mare popularitate cu femeile în orice moment al anului, dar principalul lucru în această afacere este să-ți alegi bronzul, care se va armoniza perfect cu tipul tău de față și va aborda tonul pielii.

De ce ai nevoie de o pulbere bronzantă.

De fapt, un bronzer poate fi necesar pentru mai multe funcții:

Pulberea de bronzare este cea mai bună alternativă la bronzarea dăunătoare
  • va da un ton chiar de bronz deschis;
  • poate schimba vizual unele părți ale feței: îngust nasul, accentuează obrajii, trageți fața ovală;
  • poate fi aplicat nu numai pe față și gât, ci și pe întregul corp;
  • O alternativă excelentă la roșeață.

Determinată cu scopul achiziției, va fi mult mai ușor să alegeți cea mai bună variantă a mijloacelor tonale.


Tipuri de produse bronzante

În magazinele de cosmetice puteți găsi bronzuri sub diferite forme: pudră, cremă, lichid, sub formă de gel sau spray. Consistența și modul de aplicare a unui astfel de instrument trebuie selectate pe baza tipului de piele.

Dacă sunteți proprietarul de piele grasă, un ton neted și mat va fi obținut cu utilizarea de pulbere. Pentru uscat este mai bine să opriți pe opțiuni de cremă. Ele au ingrediente hidratante care protejează pielea delicată de supraexpirație și garantează hidratarea suplimentară.

  Pui pe mâini

Dacă doriți să obțineți un bronz neted, dens și frumos, și nu doar pentru a accentua sau a sublinia anumite caracteristici specifice ale feței, atunci utilizați mijloacele cu o structură de gel.

În funcție de compoziție, ele pot oferi o acoperire complet mată sau bronz artificial, cu strălucire ușoară și strălucire. Optiunile de maturare arata mai natural, iar cele in care exista particule de margele de perle sau lumina reflectoarelor, va vor da o lumina interioara usoara.

Cum sa alegi un bronz potrivit pentru tonifiere

Spectrul de culori al produselor bronzare este împărțit condiționat în mai multe tipuri de nuanțe. Alegerea celei potrivite depinde de nuanța naturală a pielii. Aduceți caseta pe față și priviți-vă în oglindă. Ideal va fi un ton care arată doar câteva tonalități mai întunecate decât pielea fără machiaj.

Pulberea de bronzare este cea mai bună alternativă la bronzarea dăunătoare

Dacă aveți piele foarte ușoară, alegeți nuanțe de miere sau piersici, acestea sunt cele mai ușoare. Pentru tonul mediu al pielii, cele mai bune opțiuni sunt nuanțele roz sau aurii. Dar oamenii negri nu se tem să experimenteze cu nuanțe de cupru și maro. De asemenea, puteți amesteca mai multe culori și obțineți idealul.

Dacă nu sunteți încrezători în abilitățile dvs. și credeți că nu puteți selecta două tonuri separat, încercați să utilizați un duo cu pulbere. Acestea sunt versiuni compacte, care de obicei sunt compuse din două compartimente.

Într-una există un bronz întunecat, iar în celălalt o nuanță delicată de perle. În combinație, ele dau un bronz foarte frumos, cu o lumină strălucitoare a pielii. Astfel de mijloace compacte se găsesc în numeroase linii cosmetice de branduri bine-cunoscute. O variantă excelentă de pulbere bronzantă este duetul “Tan și mama-de-perle”. Acesta este prezentat în culori diferite, unde veți găsi exact propria versiune.

Cum se aplică o pulbere bronzantă

Învățând să alegi mijloacele tonale perfecte este încă jumătate din bătălie. Cel mai important lucru este să învățați cum să îl utilizați în mod corect. Înainte de toate, trebuie să vă hidratați pielea cu crema de zi obișnuită.

  Cum să alegeți și să utilizați corect mousse pentru păr?

Tehnica de aplicare depinde direct de consistența și textura sa. De exemplu, pentru a utiliza pulberea bronzantă aveți nevoie de o perie mare, moale, de preferință din pâine naturală. Bronzerele sub formă de gel, cremă, în general, fonduri lichide vor fi aplicate convenabil cu un burete cosmetic special sau pur și simplu cu degetele dacă sunteți atât de obișnuit cu ea.

Este aplicat înainte de utilizarea umbrelor, rimelului, rujului și fardului. Pentru un frumos variatoare tan se aplică pieselor individuale ale feței, care reflectă lumina mai presus de toate: mijlocul frunții, partea superioară a obrajilor, nasului, centrul, vârful bărbiei. Nu ascundeți toată fața, astfel încât să nu separați zonele individuale de care aveți nevoie, ci doar să vă schimbați tenul. Acesta va arata prea contraste cu celelalte parti vizibile ale corpului.

Cu o utilizare corectă, astfel de produse cosmetice sunt capabile să facă vizual fața deja. Pentru a face acest lucru, aplicați bronzuri pe obrații obrajilor, pe bărbie și pe whisky, mai aproape de linia părului.

Pulberea de bronzare este cea mai bună alternativă la bronzarea dăunătoare

Ca și în cazul altor produse cosmetice decorative, cel mai important este să se respecte măsura. Stratul dens al bronzului arată nefiresc, pielea poate obține o nuanță de portocal care nu arată ca un bronz natural.

Dacă doriți să purtați o rochie cu un gât profund, puneți puțină pulbere în zona decolteului. Pentru această pulbere bronzing perfectă cu un Marcatorul, sublinia că pieptul gol frumos si seducatoare, astfel încât să obțineți aceeași nuanță de culoare cafenie, care pe fata. O altă opțiune este cum să utilizați pulberea de bronz – dacă doriți să reduceți genunchiul vizual, veți ajuta o picătură de bronzer.

  Musetelul din tuse: metode de preparare, caracteristici de utilizare și contraindicații

Aplicați-l sub forma unei litere V ușor sub genunchi, iar genunchii vor deveni vizual mai subțiri și mai subțiri.

Din ce poți face un bronz cu mâinile tale

Dacă utilizați numai produse cosmetice naturale, atunci aceste produse cosmetice pot fi făcute cu mâinile lor la domiciliu din componente accesibile și nepretențioase.

În rețetele acasă este destul de dificil să se determine doza exactă de componente, totul depinde de tonul natural al pielii. Tot ce aveți nevoie este zahărul și scorțișoara. Cu cât pielea este mai închisă, cu atât mai multă scorțișoară.

Ca dimmer, scorțișoara poate fi încercată în forma ei pură, dacă acest miros este acceptabil pentru tine. În bronzerul dvs. puteți adăuga și un vârf de nucșoară, acesta fiind un excelent mijloc de prevenire a acneei. Mixul de acasă ar trebui folosit chiar mai atent. Condimentele și pulberea de zahăr au o culoare intensă mai intensă, astfel încât bustul va fi imediat vizibil, iar machiajul va deveni greu și nenatural.

O modalitate excelentă de a crea un bronz ecologic acasă, util pentru piele:

Pulberea de bronzare este cea mai bună alternativă la bronzarea dăunătoare
  • nucșoară (pământ);
  • scorțișoară;
  • zahăr sau pudră de nucă de cocos;
  • o capacitate mică de la produsul folosit anterior cu un capac;
  • uleiuri esențiale preferate (lavandă, ulei de trandafir, rozmarin).

Doar amestecați toate ingredientele în funcție de tipul de piele. Este important să se obțină o consistență uniformă. Dacă doriți să obțineți o structură friabilă, nu este nevoie să adăugați ulei, dă o textura vâscoasă, dar delicată.

Indiferent de ce înseamnă să alegeți, asigurați-vă că verificați modul în care machiajul arată în lumina zilei.

Frontierele de pene ar trebui să fie absolut imperceptibile, iar fața, în general, proaspătă și odihnită.

Dacă totuși ați aplicat prea mult – doar periați excesul cu o perie largă cu o pulbere normală de lumină, astfel încât umbra va deveni puțin mai ușoară. În orice caz, nu vă fie teamă să experimentați și să fiți frumoși!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector