Secretele frumuseții femeilor coreene: să recunoască și să adopte | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Secretele frumuseții femeilor coreene: să recunoască și să adopte

Măștile coreene de față sunt remarcabile pentru compoziția lor unică. Fiecare dintre ele concentrează un număr mare de extracte de plante unice în doze optime, datorită cărora produsele cosmetice ale producției coreene sunt cu adevărat unice. Ea are un efect instantaneu și un efect cumulativ în același timp.

Pielea se schimbă imediat după aplicarea măștii, iar efectul benefic este intensificat semnificativ cu fiecare procedură repetată.

Secretele frumusetii provin din Asia

Secretele frumuseții femeilor coreene: să recunoască și să adopte

Porțelan alb al feței, strălucind din interior - cartea principală a poporului asiatic, asupra căreia muncesc din greu de-a lungul vieții. Și europenii au multe de învățat de la ei, pentru că nu fără motiv țările din est sunt faimoase pentru extrem de "încetinit"Prin îmbătrânire.

Femeile din Coreea au căutat uneori 25 de ani, schimbând decada a șasea. Și bineînțeles, acest merit nu poate fi asociat exclusiv cu alimentația și sportul adecvat.

Cosmetica este un adevărat obiect de închinare în rândul fetelor și femeilor coreene. Abundența de măști, seruri, fonduri pentru peeling, scrubs și loțiuni este prezentă în sacii lor cosmetice de la începutul unghiilor.

Din fericire, în lumea de astăzi, produsele din străinătate nu fac parte din categoria deficitului, iar astăzi putem dobândi în mod activ și utiliza produsele de cosmetologi asiatice geniu si dermatologi de la domiciliu.

Filozofia unei piele curată, sănătoasă și radiantă din interior este un concept cu adevărat coreean. Și este puțin probabil ca europenii să înceapă să folosească în mod activ cosmeticele din Asia doar pe fundalul tragerii generale a desenelor animate de către tineri.

Acest lucru se datorează aspectului cu adevărat uimitor al femeilor coreene albe, care rămân proaspete și tineri până la vârsta de ani avansați. Coreea trebuie să fie mulțumită pentru cunoștința cu cremele BB și SS, dozatoare pentru cosmetice de ceară, gene false.

Am decis să colectăm pentru dvs. câteva secrete cheie ale îngrijirii pielii, pe care frumoasele femei din Asia le împărtășesc de bună voie cu noi.

Sistemul 424

Nu sunt doar trei cifre, ci întregul ritual din care femeile din Coreea încep să se sfârșească și care își încheie zilele. Acestea absoarbe literalmente această tradiție cu laptele mamei, ca urmare a menținerii tinereții și a prospețimii pielii pentru mulți ani.

Care este principiul acestui sistem?

 • Pasul 1: Purificarea feței cu ulei. Coreenii preferă uleiurile hidrofile, dar puteți utiliza migdale, nucă de cocos, piersici, struguri sau orice alt ulei de bază. Aplicați doar conținutul flaconului sau flaconului la un burete de bumbac și masați fața timp de 4 minute. Acesta este primul principiu al regulii "424„;
 • Pasul 2: Curățarea prin mijloacele obișnuite. Trebuie subliniat aici că produsele de curățat din Europa, Statele Unite și CSI sunt mult mai agresive decât omologii lor asiatici. Prin urmare, dacă vă decideți să îngrijiți pielea într-un mod cu adevărat coreean, aveți grijă să cumpărați un gel moale sau spumă pentru spălarea de la producătorul potrivit. După purificarea cu ulei urmează "spumă»Pielea cu detergentul preferat timp de 2 minute;
 • Pasul 3: Clătirea feței. Spălarea atentă a pielii cu apă normală reprezintă etapa finală a sistemului. Mai întâi, folosiți apă caldă și apoi - rece, pentru a închide porii și a le împiedica să pătrundă în ele praf sau contaminanți.

Urmând acest sistem, nu veți crede ochii, văzând transformarea pielii în doar o lună!

Rolul măștilor în ceea ce privește frumusețea

Secretele frumuseții femeilor coreene: să recunoască și să adopte

Coreenii iubesc să folosească măștile pe timp de noapte, ceea ce este neobișnuit pentru noi. Dar este adevărat că cosmeticele coreene, inclusiv măștile de față, diferă de analogiile și textura obișnuite europene sau americane.

Cele mai bune produse pentru uzul de zi și de noapte diferă prin faptul că nu se usucă pe piele, creând astfel efectul aplicării unei creme obișnuite. În același timp, pielea este curățată instantaneu, absorbită de substanțe utile, umezită, vindecată și albită.

Cea mai bună mască coreeană este imposibil de găsit. Compatrioții noștri entuziaști au pus "un solid cinci"Aproape orice produs care apare pe piața cosmetică coreeană.

Unele au o textura densa, dar moale, altele seamana cu mousse sau iaurt cu aer, iar altele sunt fara frunze, fara a necesita inrosirea. Și cel mai important, fiecare dintre ele are un set de ingrediente unice care îndeplinesc cerințele fetelor cu diferite tipuri și probleme de piele.

Masca coreeană nu numai că hidratează și hrănește pielea, dar influențează delicat și problemele specifice care sunt urgente pentru fiecare client.

Măști de țesut pentru față: care este secretul popularității uimitoare?

Dacă mergeți la orice site de vânzări din Asia de produse cosmetice, aveți garanția că veți găsi măști de țesături coreene în "top„Cel mai bine vandut. Care este motivul pentru o astfel de popularitate?

Pe această întrebare vă puteți răspunde și acei ruși care au avut deja timp să încerce toate deliciile acestei invenții. Măștile de țesuturi sunt straturi de material fără greutate, impregnate cu medicamente. Au fante speciale pentru ochi, nas și gură.

Compoziția „cocktail“, Kojima impregnate pânză, include o varietate de vitamine si minerale, extracte din plante, alge, extracte de animale (printre femeile coreene în categoria de onoare specială include produse cosmetice pe bază de secreție melc).

Unele măști conțin elemente sintetice, de exemplu, factori de creștere epidermică. Indiferent de compoziția mijloacelor alese, efectul său va răspunde așteptărilor dvs., deoarece coreenii fac un pariu cheie în complexitatea rezultatului utilizării produsului.

Un curs complet de aplicare a măștilor este de 1-2 luni, în funcție de gravitatea și intensitatea problemelor curente. Utilizați hidrogel coreean și mască de țesut pentru față recomandată o dată pe săptămână înainte de culcare.

Ca urmare, veți observa:

 • Alinierea texturii și microreliefului pielii;
 • Reducerea roșeaței și a peelingului;
 • Smoothing ridurile și creșterea elasticității pielii;
 • Îmbunătățirea globală a tenului;
 • Nutriție și hidratare intensă a pielii;
 • Eliminarea proceselor inflamatorii și a fenomenelor stagnante (acnee);
 • Îndepărtarea porilor din dopuri sebacee și praf.

Cum se utilizează măști de țesut și de hidrogel:

Secretele frumuseții femeilor coreene: să recunoască și să adopte
 • Preîncălziți sau răciți masca (tratamentul termic va întări efectul final al produsului);
 • Deschideți ambalajul imediat înainte de utilizare (nu îl păstrați deschis);
 • Scoateți conținutul și atașați-l pe față, urmând "sfaturi"- fante;
 • Îndepărtați țesătura sau gelul astfel încât să se potrivească bine cu pielea;
 • Păstrați remedia pe față timp de o jumătate de oră. În acest moment este mai bine să vă culcați și să vă relaxați pentru a vă relaxa mușchii feței;
 • Scoateți și eliminați masca. În ciuda faptului că există suficiente substanțe utile rămase în ea, încă nu merită să-i asumăm riscuri și să le folosim din nou. Fiecare producător indică pe ambalaj că produsul este disponibil;
 • Efectuați un automasam ușor;
 • Aplicați crema preferată, hidratantă sau nutritivă.

Frumusețea măștilor este, de asemenea, în mobilitatea lor - trebuie doar să deschideți pachetul în orice loc convenabil și să impuneți o compoziție pe față.

Masca nu necesită îndepărtarea ulterioară cu ajutorul produselor de curățare, nu este contraindicată pentru utilizare înainte de a merge pe stradă. Prin urmare, îl puteți folosi acasă, într-o călătorie de afaceri sau în vacanță. Fii mereu frumos!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 1 =