Vill du göra baddräkt med egna händer? Välj en baddräkt-bando - enkelt och smakfullt! | pangudownloads.com
Handgjord

Vill du göra baddräkt med egna händer? Välj en baddräkt-bando – enkelt och smakfullt!

Varje kvinna som går på en resa till havet, vill se på stranden bara oemotståndlig. Valet av badkläder inom utbudet av damunderkläder och tillbehör idag är helt enkelt stort, men inte alla tjejer kan hämta vad som verkligen passar henne.

Ofta har representanter för det fina könet en icke-standardfigur, så vissa modeller av baddräkter ser på dem fula. Dessutom är vissa alternativ mycket dyra, så inte alla kvinnor har råd att köpa din favoritmodell.

I en sådan situation kan en baddräkt-bando sys av sig själv lösas, med hänsyn till storleken och alla enskilda egenskaper hos figuren.

Vilka är fördelarna med en kvinnors baddräkt-bando?

Namnet på denna baddräktsmodell kommer från franska ordet «Bandeau», vad i översättning betyder “Bandage”. Faktum är att toppbandet är ett livstycke av liten bredd, som saknar band.

Vill du göra baddräkt med egna händer? Välj en baddräkt-bando - enkelt och smakfullt!

Tränar i denna version kan vara absolut alla, så alla tjejer väljer en modell som bäst passar dem i figuren.

Om du köper en baddräkt-bando i en butik, komplett med en bodice-bandage, vanligtvis de vanliga badkläderna, men det finns också en mängd olika variationer.

Hemma, det här problemet är frånvarande – med mycket liten ansträngning kan du sy en baddräkt, som ser på dig som den mest fördelaktiga.

Baddräkter-bando är moderna, snygga och ljusa modeller, som ofta föredras av unga tjejer. Samtidigt kan kvinnor av mer respektabel ålder också välja stil och färg som passar deras status.


Den största fördelen med en baddräkt-bando är att den är utmärkt för ägare av nästan vilken typ av figur som helst. Dessutom med hjälp kan du uppnå det jämnaste och vackra solbränna tack vare det faktum att vävnaden kommer att täcka endast en mycket liten del av kroppen.

Hur man syr en fashionabel baddräkt-bando med egna händer?

Först och främst måste du förbereda följande material:

 • vilket elastiskt snabbtorkande tyg. Du kan köpa den i butiken eller använda en gammal sportt-shirt eller leggings;
 • Trådar som matchar materialet efter färg;
 • Mjukt tyg för foder, vilket kommer att vara så bekvämt som möjligt att hålla sig vid kroppen;
 • gummiband av latex 1 cm bred;
 • koppar för bh, som också kan tas från en gammal uppsättning underkläder eller baddräkt;
 • krita eller tvål;
 • vassa saxar;
 • lås för bodice och flera stift;
 • broscher, rhinestones, paljetter, pärlor, buggar eller annat tillbehör för dekoration.

Därefter måste du ta de mätningar som du kan behöva för att skapa vår baddräkt, nämligen:

Vill du göra baddräkt med egna händer? Välj en baddräkt-bando - enkelt och smakfullt!
 • bröstets omkrets;
 • höjd på toppen, fram och bak
 • produktens bredd;
 • Rygghöjd, som också kan indikera hur stor en lås ska vara;
 • midjeomkrets och höfter för att skräddarsy baddräkter.

Hemma behöver du inte ett separat mönster för att sya strumpor. Det enklaste sättet är att ta vanliga trosor, som är bättre än andra som sitter på din figur, riva av dem på sidorna och markera konturerna på vävsidan av tyget avsedda för den nedre delen av framtida baddräkten. På foderväven är det nödvändigt att notera gusset.

Därefter ska grenet sys till baddammarna och sya på sidorna. Det elastiska bandet måste placeras längs bottenkanten – benens linjer skärs och sys med en zigzagsöm. Kanterna måste vara något gjutna inuti och en flexibel söm är gjord.

Efter det är det nödvändigt att blinka värmebolgarnas bälte och dra i elastikbandet.

Under skapandet av den bästa baddräkten-bando med koppar kan du också göra utan ett mönster.

Använd följande detaljerade anvisningar, med vilka du kan sy en baddräkt, eller snarare, sin övre del, utan stor ansträngning:

Vill du göra baddräkt med egna händer? Välj en baddräkt-bando - enkelt och smakfullt!
 1. På undersidan av tyget för en baddräkt, i grund eller tvål, rita en rektangel. Dess längd borde matcha bröstets halvrängd och bredden ska vara ca 30 cm. På din begäran kan detta värde göras lite mer eller något mindre. Skär ut rektangeln med en skarp sax;
 2. Vik denna rektangel i halva och sy den. Sätt in kopparna inuti remsan. I mitten tar du lite material och syr det;
 3. Om du föredrar modeller med en ring i mitten av toppen kan du göra så här: klippa 4 identiska band av tyg och sy ihop i par så att du får 2 dubbla band. Plastring för toppen ska ha en diameter på ca 3-4 centimeter. På båda sidor tränga materialet i det och placera skumkopparna i det, sy i toppen;
 4. i den nedre delen av det framtida läderet leotard bando sträcker sig det elastiska bandet. Skär två tygremsor och sy dem till sidokanterna, sätt dem något. Vid ändarna av dessa remsor, fäst låsen. Det finns också en enklare version – klipp i första hand längre bitar av tyg och binda dem bara på baksidan;
 5. Slutligen är det sista steget att designa din framtida baddräkt. Om du vill kan du vrida dina egna händer en ros från något tyg och fästa det på toppen och säkringarna. I mitten av bodice kan du placera en stor vacker brosch som passar din valda stil. Också ett utmärkt sätt att vackert dekorera en kvinnors baddräkt är broderi med pärlor, buggar eller trådar. I allmänhet finns det absolut inga restriktioner här – genom att ansluta en hel del fantasi och fantasi kan du enkelt skräddarsy din baddräkt till din smak så att den ser så attraktiv och sexig ut som möjligt.

Baddräkt-bando kan inte bara göra för hand, men också att knyta. Det är mycket lätt att göra detta med hjälp av vanligt garn och krok. Stickade baddräktsmodeller är väldigt populära idag, eftersom de ser väldigt elegant och original ut och kan dekorera alla tjejer.

I vilket fall som helst väljer du alltid – det viktigaste är att du tycker om baddräkten. En kvinna som är säker på sin attraktivitet ser alltid bra ut, oavsett vad hon bär.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

64 + = 66

Adblock
detector