Håndverk fra kaffebønner: Bonsai tre og kaffe foss | pangudownloads.com
Håndlaget

Håndverk fra kaffebønner: Bonsai tre og kaffe foss

Kaffe, som mange andre naturlige produkter, er mye brukt i håndlaget, det vil si for å lage håndlagde artikler, dekorere husholdningsartikler og til og med lage smykker. Hvor god er kaffe for håndlaget?

Håndverk fra kaffebønner: Bonsai tre og kaffe foss

Håndverk laget av kaffebønner er laget ganske enkelt. Du trenger litt fantasi, papir og lim for å lage et fullt bilde eller dekorere urskiven, vasken eller kisten.

Folk som ikke er interessert i håndlaget, folkekunst og håndarbeid, kan bli veldig overrasket om de ser kaffe på innredningsprodukter eller husholdningsartikler. Men også på eksperter, gjør håndarbeid med kaffe noen ganger et inntrykk. Det viser seg at kaffebønner er svært vidt spredt i kunst og folkekunst.

Erfarne mestere kan lage egne hender store malerier og paneler, men for nybegynnere kan dette virke for komplisert prosess. I prinsippet er det.

For det første er det nødvendig med en stor mengde korn for å lage et stort bilde eller panel. For det andre skal den stekt til en annen grad av beredskap, slik at mesteren hadde forskjellige toner. Maleriene når de er lagt ut er ganske klare, ligner glass i farger og er laget av materialet fra lysegrønn til mørk brun.

En signifikant ulempe ved slike ting er at de støv, men ikke er gjenstand for vasking. For at slike produkter kan vaskes eller tørkes med en fuktig klut, anbefales det å belegge kornene med lakk før bruk eller for å behandle den ferdige gjenstanden med et fuktresistent lakkbelegg.

Innredningsartikler

Nybegynnere og elskere prøver seg i ulike sfærer, kan umiddelbart begynne å dekorere ulike fag. Dette er den enkleste måten å transformere hjemmet ditt på. I kurset vil du gå og plater, og et rammeverk for fotografier og vaser. Prosessen tar ikke mye tid, men resultatet vil overstige alle forventninger.

Den enkleste måten er å legge ut en tallerken for grønnsaker, et brett eller en ramme. Du kan helt dekke klokkeflaten, og limet krus vil ikke bare holde varmen lenger, den kan holdes av hender uten frykt for brenning.

Før bruk er materialet utarbeidet avhengig av hva som skal gjøres med det i fremtiden. For eksempel for liming av en ramme eller en klokke, trenger du ikke å lage noe, men for å dekorere en kopp eller vase må du først dekke materialet med et vanntett belegg (farveløs lakk vil gjøre).

I dette tilfellet er kornene festet til et spesielt lim - fuktresistent, slik at de ikke faller av. Og hvis du dekker ferdigproduktet med lakk, vil det ikke bare være lettere å vaske, det blir mer skinnende og attraktivt.

Håndverk laget av kaffe, laget av egne hender

Separat er det nødvendig å nevne ting som er gjort av seg selv. Ofte er det første som håndarbeidere gjør, det Bonsai kaffetreet. Skapelsen tar ikke for mye tid, så vel som materialer. Hjulet er vanligvis laget av en blyant eller en brikke.

Hvis det er grener, er kobbertråd egnet for dem. Ta og naturlige kvister med flygeblad fra busker og trær. Kronen er vanligvis laget på grunnlag av papier-mâché. Pot eller bøtte, som vil være "vokse opp»Et tre er laget av papp, men det kan erstattes av sin vanlige kapasitet til blomster.

Før du installerer en slags plante, helles et egnet materiale i potten for stabiliteten av strukturen. På bunnen av kartongbeholdere setter du tunge gjenstander eller fyll dem med plast eller sand. Utenfor trimmer de med mos, halm og andre naturlige materialer.

Spesielt setter pris på disse gizmo-kaffeelskere, fordi de ikke bare er vakre, men også lukter bra. Uvanlige produkter vil bli et pryd og et godt tillegg til ethvert interiør. De ser uvanlige og vakre ut. I tillegg er dette materialet preget av en interessant tekstur og rik farge, som gjør at du kan lage veldig originale ting.

Også korn beholder sine kvaliteter og opprinnelige utseende i lang tid, de kan håndteres ved enhver behandling, hull er laget i dem, etc. De dekkes ikke bare med lakk, men også med farger, fordi de flerfarvede kornene ser ganske imponerende ut.

I et hus der det er mange gjenstander fra kaffe, opprettes en unik atmosfære fylt med duften av dette produktet. Ting kan skapt og dekoreres med barn, fordi kaffe er et trygt materiale. I tillegg utvikler slikt arbeid i håndvåpen med små armer, slik at håndarbeidet har en god effekt på barns fysiske og mentale utvikling.

Håndlaget skål eller kaffetre

Håndverk fra kaffebønner: Bonsai tre og kaffe foss

For å lage en slik ting må du forberede følgende materialer og verktøy:

 • Plast ball (eller papir-mache);
 • superlim;
 • Brune kaffebønner;
 • Stang for stammen;
 • En liten krukke (laget av papp eller ekte);
 • Trådtråd for vikling;
 • Små småstein.

Først tar vi ballen, som vil tjene som kronen av treet og pierce den. I hullet setter vi inn en pinne, som fungerer som en koffert. Nå må du installere treet i potten og fikse det.

For å gjøre dette, hold muren nøyaktig og gradvis helle steiner. Dette vil gjøre designet mer stabilt. Når treet er riktig installert, fortsett å lime kaffebønnerne selv, ved hjelp av lim. Det er ønskelig å utføre flere lag slik at det ikke er synlig plass mellom korn og hulrom. Sværdet er brukt på enden for vikling av stammen.

På samme måte kan du lage et juletre. Denne originale ideen er perfekt for nyttårsferien. I stedet for en ball, lager vi en kjegle av papp. Alt annet arbeid gjøres på samme måte. Men blant annet kan juletreet bli dekorert slik at det ser veldig festlig ut. Til dette formål benyttes bånd, perler, paljetter.

Korn av kaffe kan tjene som et fyllstoff for gjennomsiktige vaser. Dette gjelder støtter for kosmetikk. Til blyanter, pensler og andre ting går ikke tapt på hyllene og skuffene, du kan gjøre et passende stativ etter prinsippet om vaser. Du trenger bare å fylle ut produktet og sett inn kosmetisk tilbehør.

Håndlaget foss fra kaffe eller kaffekopper

Frisk duftende kaffe oppnås ikke bare etter matlaging. Du kan lage en ganske interessant håndlagd artikkel, den såkalte koppen med kaffe eller kaffe foss. For jobb trenger du:

 1. Kaffekopper og tallerkener;
 2. Wire for veving (grunnen til fossen). Det er ønskelig at den skal være aluminium, ca 2 mm i diameter;
 3. hyssing;
 4. Lim «tid"Eller"andre";
 5. Korn av kaffe - om et glass.

I spesielle håndverksbutikker kan du kjøpe wire for veving. Det er plast og ganske mykt. Vi kutter den i 3-5 deler i lengde ca 15 cm, men det kan være lengre eller kortere.

Vi forbinder delene i en bunt og drypper litt lim på spissen slik at de ikke sprer seg, og deretter pakkes den med garn. Dette tiltaket vil bedre koble alle brikkene mellom dem og lim kornet til det.

Nå må vi bøye den slik at den ene enden er inne i koppen og den andre på bunnen av platen. Det er nødvendig å fikse det riktig i denne stillingen ved hjelp av lim. Sistnevnte er best å ta et sekund, men akseptabelt og varmt lim, som påføres med termo pistol.

Vi venter på at leddene tørker. Deretter setter vi pannen og koppen i samsvar med likevektsloven. Ledningen gjør det mulig uten problemer. Ellers vil håndverket konstant falle og som et resultat vil det en gang bli ødelagt.

Håndverk fra kaffebønner: Bonsai tre og kaffe foss

Det var kaffens tur. For dette formålet kan du bruke noe variasjon. Det første laget skal limes "Gorbikov"Oppover. Frøene bør være nær hverandre. Fordel dem som om de virkelig er helles fra en kopp til en tallerken.

Etter at det første laget har tørket, fortsetter vi til det andre, men nå må kornene bli "søm" utad. De må legges i mellomrom mellom underkornene.

Den nedre delen av båten er laget ganske sakte og materialet går til det mer, men med forsiktig arbeid vil det vise seg veldig pent. Etter dette må du la håndverket jobbe tørt og du kan sette det på et fremtredende sted. Lukten av lim vil forsvinne raskt, men duften av kaffe vil forbli. Det er mulig å dekke dette arbeidet med lakk, men da vil det skinne uten smak.

På samme måte er det mulig å lage andre artikler fra kaffebønner. Noen av dem vil glede seg over øyet, og andre kan brukes i hverdagen.

Hver needlewoman kan finne noe for seg selv, gjør det alene eller med barn, gjør en gave til en elsket eller en pen interiør. Nyt håndarbeidet ditt og vakre håndverk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 + 3 =