Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker | pangudownloads.com
Husdyr tillatt

Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker

Folk kan deles inn i de som liker katter eller foretrekker å se hunder som kjæledyr. Imidlertid kan få motstå synet av den fluffy, silvery pelsen fra den sibiriske huskyen og deres fantastiske øyne. Denne rasen av hunder får en økende vurdering blant hundoppdrettere, noe som ikke er overraskende, fordi egenskapene til denne hunden er verdt det å tåle noen av sine mangler.

Historie av opprinnelsen til rasen

Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker

Til tross for at det opprinnelige landet til dette dyret er Nord-Sibirien, ble denne rasen anerkjent og registrert i Amerika i begynnelsen av 1900-tallet, etter at dets representanter ble brakt som sledehunder til Alaska.

I Russland og Europa ble de kun populært på slutten av 90-tallet i det siste århundre.

I sovjetiske tider ble disse hundene ikke ansett som en verdig rase, så deres skilsmisse ble ikke støttet.

Utseendet på sibirisk husky

Den sibiriske husky rasen standarden har følgende eksterne data:

Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker
 • Ull kan ikke bare være silvery, selv om denne fargen er mest vanlig. Brun, grå, brun, hvit – disse er fargene som kan være “Painted” pelsjakker av hunder. Når det gjelder den rene hvite fargen, er slike dyr svært sjeldne. Selve kappen er tykk og varm, slik at hunden kan sove lett i snøen i en 25 graders frost uten fare for frysing. Lengden på ullen er middels, underlaget er veldig mykt;
 • Dyret har fantastiske mandelformede øyne, som er veldig lik menneskene. Det er verdt å legge til et sinn som lyser i øyet for å få det overordnede bildet. I tillegg til den blå fargen har barking-Siberians brune øyne, ofte kan du møte representanter for denne rasen av hunder med heterochrony, når elevene er malt i forskjellige farger;
 • Nesen er forsynt med brede nesebor, svart, sjelden brunt eller beige i lette ullsyke individer;
 • Huskyens fysiske data kan ligge på høyder, dog må hunden jobbe. vekt
  voksen mann når 23-25 ​​kilo, mens vekten av en kvinne på 5 kilo er i gjennomsnitt mindre;
 • Kroppen er kompakt, beina er strengt parallelle, av middels lengde. Nakken er kraftig med en vakker kurve. Ørene er plantet høyt på hodet, de har en trekantet form. Halen er vridd av en ring, muskulaturen er tilstrekkelig utviklet;
 • Spesiell oppmerksomhet bør gis til stemmen, som er veldig myk og stille. Prostor yutuba prudit ganske enkelt fantastiske ruller, hvor de synger og til og med etterligner menneskelig tale.

Disse blåøyne rase dyrene ble også virkelige modeller. Deres bilder mer og mer kan sees på Internett og ulike magasiner.

Oppdrettsbeskrivelse og egenskaper hos Siberian Husky

Representanter for denne rasen er vennlige, lekne, veldig smarte. De kan lett kontakte enda ukjente mennesker, for ikke å nevne familiemedlemmer. På grunn av dette oppstår det ofte problemer: hunder blir stjålet og videresolgt. Forresten starter prisen for en sibirian fra 200 dollar og over.

Til tross for overførbarheten gjenkjenner eieren kun en person og deretter med riktig opplæring. Ja, ja, disse snøhunder er utstyrt med svært sterke ledende kvaliteter, de kan ikke “La slippe”, ellers kan de føle seg som leder av en pakke. Kanskje dyrets karakter må være grundig “Break”, at han forstod sin plass i familien.

Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker

Når det gjelder forhold til dyr, er de ganske kompatible med andre hunder, så vel som med katter. Små dyr kan imidlertid skynde seg og gi ut deres jaktvildinstinkt, noe som ikke er overraskende, fordi forfedrene til denne rasen var sibiriske nordlige ulver.

I tillegg er disse kjæledyrene utstyrt med en god sans for humor, som manifesteres i kommunikasjon. Din shaggy venn kan til og med spøk på familiemedlemmer, underholde alle rundt.

En følelse av humor, leknemlighet og vennlighet gjør en fluffy kjekk gutt en favoritt. I familier der det er barn, vil de føle seg gode.

Når du tar valpens hjem, er det nødvendig å forstå at den sibirske huskyen ikke er en kampfarge. Han passer heller ikke til rollen som vakt og forsvarer, selv om hans verter kan stå. Men han vil bli en utmerket følgesvenn, følgesvenn, venn. Dette er de viktigste kvalitetsegenskapene til rasen Siberian Husky.

Omsorg og ernæring

Dyr i omsorg er veldig enkle, de krever minimum tid. Disse hundene trenger ikke ofte å bade, det er nok å skylle sine poter. Men tennene skal rengjøres så ofte som mulig, helst hver dag.

Ullsdyr leverer heller ikke mange problemer til eieren. Hud kaster to ganger i året, og det tynne underlaget klatrer mest. I slike perioder er det nødvendig å kamme hunden med en børste med sparsomme tenner med avrundede spisser.

Klør er kuttet en gang i uken, og ikke glem å se på pottene i pote for skader, alle slags kutt.

Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker

Representanter for denne rasen trenger ikke en stor aviary, selv om det fortsatt er ønskelig å ha en slik aviær. De kan holdes i en liten leilighet, det ville bare være et hjørne med et komfortabelt sengetøy eller en sofa. Den eneste tilstanden i dette tilfellet vil være obligatorisk to-timers turer hver dag, maksimalt aktive spill og moro. I mat upretensiøs, tilpass lett til tørr mat.

Men i dette tilfellet må du velge en premium feed av en pålitelig produsent.


Hvis kjæledyret ble bestemt å mate naturlig mat, er det nødvendig å ta vare på tilstrekkelig kjøtt, spesielt i oppdrettsperioden.

Det er kylling, biff, fisk. Det er bedre å ikke gi svin, så vel som lam. Ikke glem grønnsaker i kokt form, så vel som grøt. Bokhvete, ris, hirse, fylt med kokende vann, bør være til stede i ringen av en firbenet venn hver dag. Men dietten bør være protein.

Helse representanter for denne rasen er ikke berøvet, men bare på betingelse av god omsorg for den sibiriske husky og tilstrekkelig vandring. Eierne må likevel nøye overvåke øynene til kjæledyret, da dette er en av de svakeste sonene til dyret. Regelmessige besøk til veterinæren, rettidig vaksinasjoner, forebygging av ormer, lopper og andre parasitter er de grunnleggende reglene som gjør at hunden er sunn og glad.

Oppdragelse: Hvordan trener den sibiriske husky?

Å trene representanter for denne rasen er ganske vanskelig, siden denne hunden føles som en leder fra fødselen. Hvis eieren ikke har nok tid, styrke og nerver, kan du leie en cynolog som vil lære valpen de grunnleggende kommandoene. Likevel, disse dyrene er veldig smarte, de gjetter gjerne alle ønskene til deres mester med bare en stemmeintonasjon.

Siberian Husky: rase kjæledyr for aktive mennesker

En viktig betingelse for opprettholdelse og oppdragelse av sibirien anses også å være lange aktive turer med ham hver dag. Uten frisk luft og bevegelse vil hunden bare visne og bli bare en skygge av representanten til det frie nordlige dyret. Derfor anbefales det å velge denne rasen for aktive unge mennesker som elsker sport, reise og også familier der det er mange barn.

Det er verdt å si at noen spill med en pinne eller en ball ikke vil være nok.

For å utvikle en vakker, kraftig hundekropp, må den bli tvunget til å kjøre med en last bak ham. Tilsynelatende gjør genene til fjerne forfedre seg selv. Om vinteren kan kjæledyret bli slått inn i en slede, og om sommeren klamrer man seg i en ryggsekk. Forresten, vinteren til disse hundene i nord er en favoritt på tider av året, de er dessverre dårlig tolerert for det varme været.

I storbyer kommer hundens eiere ofte sammen og organiserer om vinteren de virkelige løpene på sleden som blir trukket av sine kjæledyr. Dette tidsfordriv gir glede til både hundeoppdrettere og deres firefotede avdelinger.

Så, når du velger et kjæledyr, ta hensyn til følgende beskrivelse:

 • gjennomsnittlig, kompakt, kraftig kropp;
 • lett å ta vare på, ikke ta mye tid;
 • trening over gjennomsnittlig nivå av kompleksitet;
 • karakter veldig sosialt og vennlig;
 • krever en lang aktiv trening hver dag.

Hvis slike funksjoner ikke skremmer deg og passer deg, så er Siberian husky ditt valg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

98 − = 96