Hur man blir gravid med en pojke! | pangudownloads.com
Jag är mamma!

Hur man blir gravid med en pojke!

Barnets födelse är en stor händelse. Speciellt är det viktigt om ett barn av önskat kön är född. Nästan alla poppar drömmer om en arving och ser fram emot det. Men hur man blir gravid med en pojke?

Hur man blir gravid med en pojke!

Vetenskapen anser att det är omöjligt att planera barnets kön, och många generations erfarenheter hävdar motsatsen. Denna artikel kommer att beskriva de okonventionella sätten när och hur man blir gravid för att få en pojke född. Alla dessa metoder bekräftas inte av vetenskapliga fakta, baseras på praktisk erfarenhet och ibland vidskepelser och ger inga garantier.

Men de kan fortfarande synligt föra dig närmare det välskötta målet. Vi ber dig att behandla dessa metoder med en hälsosam del av ironi. När allt kommer omkring är det inte barnets kön som är viktigt, men hans hälsa och födelsen i allmänhet.

Hur man äter för att ha en pojke

Många ser på allvar att vissa produkter påverkar resultatet av uppfattningen. Och du bör börja äta rätt tre veckor före den planerade uppfattningen. Till exempel, att du har en baby, bör du äta mer fisk, kepsar, bananer, körsbär, pommes frites, torkade aprikoser. Mat bör vara ordentligt saltad.

De är "gillar inte"Godis, så du borde sluta använda mjöl, honung, socker och jämnt bröd. Drick te, juice, mineralvatten.

Bloduppdatering

För att bli gravid med en pojke kan du göra ett bord för att uppdatera blodet från mamma och pappa. Man tror att pojkar är födda när poppens blod är mer "den nya". Manlig blod förnyas en gång i fyra år och kvinnlig - vart tredje år. Bordet börjar med föräldrarnas exakta födelsedatum.

Det bör noteras att fall av blodförlust eller kirurgisk ingrepp kommer att vara ett nytt referensdatum.

Upprätta ett bord av graviditeten, för att bestämma utformningen av en pojke eller flicka, och tar sin utgångspunkt i de födelseår föräldrar, lagt till fyra år till födelsen av sin far, och tre - till modern datum.

Således kommer du gradvis att nå framtidens föräldrars nuvarande ålder och det planerade datumet för befruktningen och se vem som just nu är mer "den nya"Blood.

ägglossning

En av de mest effektiva metoderna är den vetenskapliga metoden Otfried Hatsolda. Denna forskare studerade hur man blir gravid av en pojke vid beräkningen av ägglossningen. Enligt denna teknik, om uppfattningen äger rum på dagen för ägglossning, kommer en pojke att visas, inte en tjej.

Och följaktligen, om du vill föda en tjej - börja gödsel några dagar före ägglossningen. Vetenskapsmannen lyckades bestämma att manliga spermatozoer är mer mobila och mindre uthålliga. Och kvinnor - tvärtom.

Den viktigaste principen för denna metod är att korrekt beräkna dagen för ägglossningen. För att göra detta måste du starta en dagbok, i 3 månader varje morgon, utan att gå ut ur sängen för att mäta basaltemperatur och spela in data.

poser

Hur man blir gravid med en pojke!

Allt i vet att barnets kön beror på kromosomsatsen. Om ägget befrukar X-kromosomen, så är arvingen arvtagaren om Y-kromosomen är arvtagaren.

Hur man blir gravid med en pojke beror också på hållningen. Vid första anblicken verkar denna metod ganska absurd. Tja, vilken anslutning kan det finnas mellan pose och barnets kön? Faktum är att det finns en teori om att spermatozoa har olika vikter, överlevnad och rörelsehastighet, så valet av posen anses också viktigt.

Det visar sig att man väljer samma pose som du hjälper männens sperma att nå målet snabbare.

Till exempel följande taktik:

 • djup penetration under samlag förkortar spermiernas väg;
 • mannen sitter på en stol, lutar sig tillbaka, och kvinnan är belägen på toppen, mot ansiktet;
 • i en stående position lutar en kvinna över, lutar händerna på en säng eller en vägg, och mannen ligger bakom henne;
 • en kvinna ligger på ryggen mot mannen, hennes bäcken lyftas av ljuset på en kudde eller en rulle.

Det sägs också att Y-kromosomspermatozoa inte tolererar förhöjda temperaturer. Därför män som vill bli gravid en pojke, bör undvikas under denna period av bastun, bad och andra värmebehandlingar, som kan öka kroppstemperaturen.

Det är mycket viktigt för en kvinna att nå orgasm befruktningsögonblicket, eftersom ecstasy tilldelas en särskild alkali substans, vilket gör att Y-spermier leva längre.

Efter samlag bör en kvinna ligga tyst i ungefär trettio minuter. En vän av mig, som vill bli gravid som en manlig representant, lyfte benen efter sex, lutar sig mot väggen och skämtar med att säga:Fisk stora och små!". Skämt är skämt, men hon hade en underbar liten pojke.

tecken

Med hjälp av ultraljudsundersökning är det tillräckligt tidigt för att ta reda på vilket kön barnet kommer att bli. Men i antiken var folk beroende av människors tecken. Barnmorskor, med mycket erfarenhet, kan berätta om ögat är om mamman bär sitt hjärta. Vi föreslår att du bekantar med tecken på graviditet: en pojke eller en tjej.

Varför inte lyssna på jordmorskens råd för att bestämma barnets kön under graviditeten? Vi erbjuder dig "berätta förmögenheter"På barnets golv på följande folktecken:

Hur man blir gravid med en pojke!
 • Om toxicosen i den första halvan av graviditeten är mycket stark, då kommer du att ha en pojke;
 • Särskild uppmärksamhet på buken hos en gravid kvinna: om det börjar "från bröstet", skarpt, medan midjan från baksidan bevaras - det kommer bli en pojke. Om magen är rund och sprider sig ut på sidorna - en tjej;
 • Om magen sticker ut mer till höger,slagsmål"Under buken, då är det en liten pojke. Om magen är mer till vänster, och benen slår mer mot levern - en tjej;
 • De säger att mödrarna av små "män"Ät mer. De gillar salt, sur, köttmat. Och mammor är små "kvinnor"Ät mer mjöl och sött;
 • Bröst som inte förändrade form under graviditeten, lätta bröstvårtor - en pojke. Och om bröstvårtorna mörkades - flickan;
 • Om framtida mamma är tjock, svuller ansiktet, pigmenterade fläckar dyker upp, så är det troligt att en tjej kommer att dyka upp.
 • Om den gravida kvinnan började visa hår på magen och benen - till pojken;
 • Pojken slår hjärtat oftare (149 slag per minut), flickan är mycket mindre sannolikt - 126 slag;
 • Morgonsjuka till tjejen, kväll - till pojken;
 • Nålen hängde på tråden ovanför handflatan om den rör sig åt höger och vänster - en pojke i en cirkel - en flicka;
 • Om en man har sex i en skjorta eller T-shirt är en pappa till honom;
 • Pojken kommer också att visas om mannen älskar sin fru mer än hon gör honom, vill ha ett barn mer än sin fru.

Naturligtvis kan detta tas med humor, och vi önskar helhjärtat att du inte bor på dataen "Hej"Eftersom allt detta är mycket villkorligt och man kan säga, av misstag.

Men genom att kombinera alla metoder kommer du att öka risken för att bli gravid med barnet av kön du drömmer om. Men i slutändan är ett barn av något kön en stor glädje! Och utseendet på det i din familj är en stor lycka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 40 = 43