Kan rullarna vara gravid? | pangudownloads.com
Jag är mamma!

Kan rullarna vara gravid?

Väntar på barnet, gör att du radikalt förändrar kosten, livsstilen, bli av med dåliga vanor. Men, oftare, oftare än inte, är fler frågor knutna till användningen av mat till moderen. Ofta är en kvinna mycket svår att återskapa sin kropp och tvinga honom att bara äta hälsosamma och oumbärliga livsmedel. 

Nyligen har japanska köket blivit mycket populärt. Du kommer inte hitta en enda person som inte ens hört talas om Philadelphia-rullen. Men vad händer om kvinnan ville ha sushi under graviditeten? Och om det är möjligt för gravida kvinnor i de tidiga stadierna av rullar?

Ett användbart nöje för framtida mödrar

Japansk mat är rik på proteiner och samtidigt innehåller nästan inte kolesterol. Det är en halt idealisk fiber, de är fulla av näringsämnen, som en hel del grönsaker och tång nori och lättsmälta proteiner som finns i fisk, kött och krabba rom.

Kan rullarna vara gravid?

Användningen av röd fisk förhindrar cancer, högt blodtryck och depression, förbättrar hud och hår – och förlänger i allmänhet livet.

Wasabi eller “Japansk pepparrot”, Är den torkade och krossade roten av en kålfamiljens växt. Förhindrar reproduktion av mikrober och utveckling av karies. Kaviar Tobiko – flygande fiskro används ofta vid framställning av rullar. Grön kaviar är tonad – Vassabi, svart bläckfisk och apelsin – ingefära.


Japansk mat anses vara en av de mest hälsosamma och kalorierna. Dessutom ger det mycket snabbt en känsla av mättnad, så mycket sushi kan fortfarande inte äta. Japans nationella kök är olika och ovanliga, liksom allt som är kopplat till deras kultur och traditioner. Det är ovanligt och lockar miljontals européer. I inhemska restauranger blir disken bokstavligen bästsäljare.

Det är en utsökt lätt och hälsosam mat. Det finns hundratals recept som också gilla framtida mammor, och de ställs frågor: “Är det möjligt att äta sushi, rullar, sashimi för gravida kvinnor?”. Som du vet är fisk och andra skaldjur för japanska rätter inte stekta i vanligt bemärkelse för oss. Vanligtvis är de stuvade, ångade, presenteras med varma rullar eller helt enkelt serveras på bordet rå. Här – då är riskerna dolda.

Faktum är att om kvaliteten på fisk och skaldjur inte är tillräckligt bra kan de användas för att upptäcka leverns parasiter på ett laboratoriums sätt. Det säkraste sättet att skydda dig själv och ditt barn är att göra sushi själv. I det här fallet kommer du att kunna kontrollera kvaliteten på produkterna och alla steg i matlagningen personligen. Om du fortfarande ska äta japanska delikatesser i restauranginrättningar, kom ihåg att du alltid kan fråga om kvalitetscertifikat för alla restaurangprodukter.

5 skäl att inte äta rullar under graviditeten

Kan rullarna vara gravid?
 1. tyvärr “Vår” rullar är helt annorlunda än den riktiga japanska. För det första gör japanerna sina rätter uteslutande av färsk fisk, som tyvärr inte finns i våra kretsar. För det andra är det deras nationella mat, och vem de gillar kan laga sanna rätter med äkta matlagningsteknik. Inte alla restauratörer åtar sig att förstå hela orientalen i den orientaliska måltiden, anställa en japansk specialist, så att han åtagit sig att undervisa personalen. Eftersom de i vissa anläggningar helt enkelt inte kan laga mat;
 2. Den miljö där fisken transporteras och lagras är en plats som inte är tillgänglig för köparens öga. Vilket stadium kan bryta mot tekniska standarder – det är oklart. Spoiled produkter i kaféer och restauranger används motvilligt och mycket sällan. Känner ofta sina kockar “Rescue” och fungerade som fräscha. Förgiftning av olämplig fisk och skaldjur är en av de farligaste, särskilt för gravida kvinnor;
 3. Fans av rullar bör inte glömma möjligheten att plocka upp “Enemy troops” från mat som inte har genomgått värmebehandling. Skada från maskarna är svår att överskatta – smärta, uppblåsthet, allergier, tarmskador och så vidare hotas du verkligen med infektion. Det finns ett misslyckande i matsmältningssystemet, kroppen kan inte absorbera vitaminer. Att dra tillbaka maskarna måste du faktiskt dricka gift, så de är mycket oönskade att behandlas under graviditeten.
 4. Läkare råder framtida mammor att äta mat, som vår kropp har genetiskt anpassad till. På matsmältningen “Ovanliga” produkter kroppen spenderar mer energi, och den extra belastningen hos en gravid kvinna behövs alls inte;
 5. Vad säger läkarna? Kan rullar och ingefära vara gravid? Nästan alla svarar på samma sätt. Ät inte sushi för framtida mammor på grund av sannolikheten att plocka upp parasiter eller bli förgiftad.

Kan jag baka rullar gravid?

Men om du verkligen vill äta sushi:

Kan rullarna vara gravid?
 1. Du kan laga dem själv, från kvalitetsprodukter som du vet och väljer;
 2. 24 timmar före tillagningen måste fisken vara djupfryst så att alla parasiter dör,
 3. Fisken, som har genomgått värmebehandling, är säker, den är lämplig för matlagning. Det finns varma och bakade rullar som kan komma till din smak;
 4. Köp inte färdig sushi i butikerna, hållbarheten på denna produkt är 3 timmar. De kan bara vara färska;
 5. Ren sojasås hotar inte framtida mammas hälsa, men ingefära och wasabi bör ätas med försiktighet. Wasabi – kan utlösa halsbränna och ingefära – orsaka allergier.

Minimal inställd för matlagning

 1. Sushi-mesh (ris för sushi). Denna produkt är uppbyggd med en speciell teknik. I slutändan ska det visa sig kladdigt, med lukten av ättika.
 2. Sojasås. I Japan används det som ett ekvivalent saltutbyte. Komponenterna i sojasås innehåller mjölksyrabakterier, vilket förbättrar digestionen;
 3. Ris ättika – används främst för marinering av skaldjur och läggs till ris för att laga mat.
 4. Wasabi är en av de viktigaste ingredienserna för att göra sushi. Man tror att den akuta smaken stimulerar matsmältningen;
 5. Marinerad ingefära – brukade bryta smaken mellan användningen av olika rätter;
 6. Nori är alger som innehåller jod och har egenskapen att desinficera sår.

Recept av Unagi Uramaki

Ingredienser: ris, jäst vinäger, hink hiss, ål, mogen avokado, lax (lax), färsk gurka.

preparatet:

Kan rullarna vara gravid?
 1. Placera på en bambu matta disponibel matfilm. Topp med nori och ett lager av förkokt sushi ris. Våt händerna med vatten och försiktigt slipa riset över noriets yta.
 2. Vänd nori. Ris kommer att vara på den täckta med en filmmattan. Placera i mitten en remsa av avokado, gurka och lax;
 3. Kollaps mattan, håll noga på påfyllningen, tryck sedan lätt ner för att göra en tät, kvadratisk i skuren rulle;
 4. Ovanifrån sätter du förskuren remsor av färdig rostad ål och skär den färdiga skålen i 6 portioner. Dekorera skålen med marinerad ingefära.

Vegetariskrullar med fuchsozy

Ingredienser: sushi ris, risvinäger, nori tång, Funchoza (färdiga “glas” nudlar), riven morot, några blad av sallad.

 1. Förbered riset: På en liten eld ska det stärkande riset indunstas, “Risvatten” – marinade (vinäger + sockersalt + salt), låt stå i 10 minuter;
 2. Nori sätta på ris, sallad, morot, centrerad – och via Funchoza matta, för att bilda runda rullar (10 cm i diameter) skars med en vass kniv;
 3. Servera med traditionella kryddor av japansk mat.

Sushi på finska

Ingredienser: 8 bröd, en skiva lax och tonfisk, nori, en skarp wasabi pasta.

 1. Skär brödet med en skarp kniv i 4 delar;
 2. Tillsätt lite Vassabi-pasta, sätt en lax eller tonfisk ovanpå;
 3. Klipp algerna i smala band;
 4. Dekorera sushi från lax, förpacka dem med alger.

Bon appetit!

Kan varma rullar vara gravid? Efter denna artikel kan du med säkerhet svara på denna fråga! Hälsa åt dig och din baby!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + = 8

Adblock
detector