Straffen av et barn med et belte: Den psykologiske siden av problemet og hvordan man skal håndtere det | pangudownloads.com
Jeg er mor!

Straffen av et barn med et belte: Den psykologiske siden av problemet og hvordan man skal håndtere det

Har du små barn som vokser opp med hvem du er mer og vanskeligere å takle hver dag? Du begynner å straffe dem, frata søtsaker og favorittspill, og kanskje tenker du på å ta en stropp i hendene? Finn ut hva psykologer tenker på dette, og hvordan denne utdanningsmetoden truer din sønn eller datter i fremtiden! 

Hva forårsaker utdanningen av beltet

Straffen av et barn med et belte: Den psykologiske siden av problemet og hvordan man skal håndtere det

Dine mange venner slår regelmessig sine barn med en stropp, er det bare for barn å gjøre feil flytte? Tror du at dette er greit, fordi kanskje foreldrene dine også brukte en slik gammel utdannelsesmetode?

I prinsippet, selv om du går langs gaten eller er i butikken, kan du se hvordan mor eller far slo sine barn, i stedet for å bare forklare alt i ord. Men du forstår, om foreldre selv på gaten med utomstående tillater seg å hente sine hender på barnet, er det som skjer hjemme, skummelt å tenke seg selv.

Først av alt, bør vi forstå: vi, foreldre, er ideelle for våre barn, uansett hva vi gjør. Det er derfor i fremtiden ikke bli overrasket om din voksne sønn eller datter vil slå barnebarnene dine med et belte, fordi du viste dem en slik oppvekstsmodell.

Foreldre som er vant til å stadig slå sine barn, bør tenke på om de gjør det rette og hvorfor de gjør det.

Psykologer advarer: barn som regelmessig får straffe med belte vil oppføre seg aggressivt på gata, i barnehage og skole i forhold til sine jevnaldrende, vil de også bruke fysisk kraft.

De gjør dette ikke fordi de er onde eller dårlige, bare en gutt eller en jente kan ikke løse konflikten ellers, fordi de blir slått. Foreldre skal forstå for seg selv at de ikke har rett til å slå et barn.

Du har sikkert sett mange ganger foreldrenes utilstrekkelige oppførsel når en mor tar et belte bare fordi hennes sønn eller datter har farget klær på en tur eller på middag, men er det barnets tårer? Det er viktig å lære å kontrollere dine følelser, du må tenke nøye før du fysisk straffer barna dine.

Når jenter slår

Selvfølgelig kan du ikke slå barn, uansett hva de er sex, men du bør vite at den fysiske straffen til jenter er spesielt farlig for seg selv. Hvis du spør noen sane person om det er mulig å slå barnet med en stropp, vil han gi et definitivt svar: "ikke!".

Straffen av et barn med et belte: Den psykologiske siden av problemet og hvordan man skal håndtere det

Vil du vite hvorfor? Faktum er at en jente oppdratt av foreldrenes metode, i fremtiden på et underbevisst nivå, velger en ektemann for mannen hennes, som vil bruke fysisk styrke til henne. Vil du ha denne typen familieliv for datteren din? 

Så vår psyke er arrangert, at modellen av en ideell familie er lagt ned tidlig i barndommen. Dermed viser det seg at foreldrene selv programmerer datterenes psyke og påvirker valget av en potensiell partner. Hvis du må se barn som rammes av et belte, forklarer du bedre for en person at en slik handling bare er en manifestasjon av ens egen svakhet. 

Hva føler barna

Og tenkte du på hva barnet føler, i forhold til hvilke egne foreldre bruker fysisk straff?

Når en mor eller far slår et barn, oppfatter barnet en slik handling som ydmykelse, han skammer seg og er ubehagelig, men han kan ikke forandre situasjonen. 

Slik grusom behandling av barn om noen år kan føre til slike konsekvenser som:

  • runaways fra huset;
  • gatefirma;
  • respektløs holdning til foreldrene. 

Det eneste som en forelder som slår sin sønn eller datter vil oppnå, er selvhatet av barn i ungdomsårene. I stedet for et belte og et slag i ansiktet, gi dine babyer kjærlighet, omsorg og hengivenhet, og da vil du motta respekt, ikke forakt.

Alle problemer mDet kan lett løses ved å snakke i en avslappet atmosfære, når datteren eller sønnen blir oppfattet av deg som person. 

Straffen av et barn med et belte: Den psykologiske siden av problemet og hvordan man skal håndtere det

Snakk med babyen rett etter fødselen, slik at han lærer å dykke inn i foreldrenes ord, da trenger du ikke å ta beltet etter noen år. 

Også bør man ikke se roligt når foreldrene bruker fysisk straff til sine barn, prøv å taktisk forklare dem at de gjør en stor feil. Ikke vær redd for å forstyrre situasjonen når du ser at barn blir rammet med et belte. Så du vil kanskje kunne forandre barndommen til en gutt eller en jente som er fratatt foreldrefølelse. 

Kjærlighet til barna dine, kjennskap til deres aldersegenskaper, oppmerksomhet til deres behov og interesser, vil bidra til å jevne ut eller til og med unngå eventuelle konflikter og motsetninger i familien.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1