Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat

Mungkin, tidak seorang pun daripada kita akan menyangkal: tidak ada yang lebih indah daripada ciuman sensual orang yang disayangi. Sentuhan lembut dengan bibir anda menyebabkan ribut sensasi yang menyenangkan.

Sejarah cium

Ahli sejarah percaya bahawa bentuk sentuhan sentuhan, seperti ciuman, adalah lebih daripada 5000 tahun! Di Rom kuno, sebagai contoh, sebagai tanda ucapan, mereka mencium bukan hanya saudara-mara dan rakan-rakan, tetapi juga orang yang rawak.

Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat

Pada Zaman Pertengahan, ciuman selamat datang bergantung bukan sahaja pada hubungan antara orang, tetapi juga pada gabungan kelas. Jadi, sama dengan status sosial, dicium bibir dan pipi, orang berpangkat lebih tinggi - di bahagian belakang berus, suami dan wanita kelas yang lebih tinggi - di lutut. Nah, wakil-wakil pihak berkuasa dan ulama dicium di kaki atau bahkan tanah di dekat mereka.

Di Itali, lelaki yang mencium gadis itu di pipi berkewajiban untuk menikahinya, jika tidak, rasa malu gadis dan keluarganya tidak dapat dielakkan.

Hari ini, murtad, mujurlah, tidak begitu ketat. Tetapi bagaimanapun, ciuman itu tidak kehilangan kaitan dan kepentingannya.

Sentuhan yang menyenangkan dengan bibir anda dianggap sebagai bahagian penting hubungan intim antara lelaki dan wanita. Terutama cantik untuk kedua-dua jantina adalah ciuman di leher. Tetapi ramai orang muda tidak tahu bagaimana mencium leher pada babak kedua. Hari ini kita akan melihat isu ini dan memberi nasihat kepada kedua-dua lelaki dan perempuan.

Bagaimana mencium leher orang yang disayangi?

Menyentuh bibir anda ke leher anda, sudah tentu, barometer asli hubungan intim yang sangat intim. Dia boleh mengatakan lebih daripada, sebagai contoh, ramah "Smack" di pipi atau di bibir. Dia sangat mengagumkan bukan sahaja seks yang adil, tetapi juga lelaki yang paling teruk dan tidak emosional.

Gerak isyarat ini banyak berkata:

 • semangat;
 • cinta atau simpati yang mendalam;
 • kasih sayang;
 • kelembutan;
 • keinginan seksual.

Tetapi untuk semuanya berjalan lancar untuk kedua-dua rakan kongsi, anda harus mempertimbangkan beberapa peraturan hubungan peribadi.

Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat
 1. Nafas segar. Pertama sekali, menjaga kesegaran pernafasan anda. Lagipun, walaupun hubungan yang paling ghairah dan lembut dapat dimanjakan oleh bau yang tidak menyenangkan dari mulut. Pengiklanan, yang kita lihat pada TV kami setiap hari, sebagai tambahan kepada kehendak kami, mengesyorkan mengunyah gula-gula untuk tujuan ini. Malah, walaupun gula-gula getah tidak menggalakkan bau yang tidak diingini, ia masih mempunyai ciri-ciri kaya mentol atau buah, yang tidak disukai semua orang, terutama jika ia tidak menggunakan produk tersebut;

Untuk menyegarkan nafas anda, sikat gigi dengan tampalan bau neutral dan / atau makan buah-buahan, misalnya, epal atau oren. Nah, jika anda tidak dapat mengeluarkan bau walaupun dengan cara ini, hubungi pakar pergigian atau ahli gastroenterologi - ia agak mustahil, alasannya terletak pada mana-mana penyakit.

 1. Berhati-hati dengan keadaan bibir anda. Menyentuh kulit yang kering, kasar bibir, anda akan bersetuju, lelaki atau perempuan tidak boleh menyebabkan keadaan gembira. Semakin lembut dan halus bibir, sentuhan yang lebih menyenangkan akan;

Untuk tujuan ini, anda boleh menggunakan cara khas untuk melembutkan bibir, yang, untungnya, kini dijual banyak. Anda juga boleh menggunakan ubat-ubatan rakyat: setiap hari, beberapa kali pelincir sponge dengan madu, mentega atau jeli petroleum. Tetapi sebelum proses itu sendiri, tentu saja, bibir harus dibersihkan dari mana-mana pelincir dan gincu.

Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat
 1. Bertindak secara perlahan-lahan. Jangan tiba-tiba menyerang separuh kedua dengan kelembutan sedemikian, lebih baik mempersiapkannya untuk proses itu. Tidak seorang lelaki mahupun wanita harus dicium di leher sekaligus, terutama jika orang sibuk dengan perkara-perkara penting, kerana ini boleh menakutkan dia atau bahkan marah kepadanya!

Adalah lebih tepat untuk bertindak seperti ini: pergi ke orang yang anda sayangi dari belakang, pelukan, ciuman di bibir atau mahkota, pastikan dia sudah bersedia untuk membelai.

Gosokkan tangan anda ke belakang, bahu, dada, tetapi jangan tweak, tekan seluruh badan dan pipi ke pipi anda, tenggelamkan wajah anda di rambut anda. Untuk kesan yang lebih besar, cium langsung dari bibir ke kawasan leher.

Pada wanita, yang paling sensitif adalah "Tempat kucing" - bahagian hujung bahagian leher, tetapi ciuman bahagian anterior (di mana kelenjar tiroid terletak) bukan untuk setiap gadis suka. Bagi lelaki, mereka cenderung menyentuh bibir yang dikasihi di mana-mana bahagian leher.

 1. Sambungkan fantasi! Terutamanya ia melibatkan pasangan yang telah bersama-sama untuk jangka masa yang panjang dan telah terbiasa dengan pelukan pada babak kedua. Seorang lelaki, sebagai contoh, boleh mengangkat rambut seorang gadis dan memegang lidah di atas kulitnya atau mandi dengan banyak ciuman. Sekiranya pasangan suka, anda boleh memberikan ciumannya dengan mulut terbuka - isyarat intim ini betul-betul dimiliki oleh foreplay cinta dan menarik;

Untuk meningkatkan keadaan emosi, disyorkan untuk menggantikan kekurangan "Chmoki" bibir tertutup perlahan dan mendalam.

 1. Pertimbangkan keadaan. Jika, sebagai contoh, kerja-kerja kegemaran anda di dapur, dan seterusnya
  anak-anak sukan bilik menunggu untuk makan malam, panjang dan ghairah mencium seorang wanita di leher melongo tidak sepenuhnya betul, kerana ia boleh membawa kepada hakikat bahawa kedua-dua anda tidak serius teruja, dan penerusan berjimak, atas sebab-sebab yang jelas, tidak akan mungkin. Dalam keadaan ini, ringkas, tetapi berbual-bual berbual-banyak - separuh kedua akan sekali lagi memastikan betapa sayangnya kepada anda;
Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat
 1. Jangan keterlaluan. Selalunya kita dibawa begitu jauh sehingga kita berhenti mengawal kuasa semangat kita. Hakikat bahawa kulit di kawasan ini adalah sangat halus dan tidak mempunyai sebarang lemak, membuat ciuman ghairah dalam keputusan leher dalam akibat yang agak tidak menyenangkan - iaitu, beraspirasi (lebam hodoh). Dan walaupun ini sedikit demi sedikit rakan kongsi yang rata dan di mata orang lain adalah penunjuk kehidupan intim yang mantap, dalam keadaan tertentu dapat menyebabkan rasa malu. Sebagai contoh, anda tidak boleh "Tag" jadi orang awam - seorang guru sekolah atau pengurus syarikat. Sudah tentu, "Jejak jenayah" maka kita mahir boleh menyamar kosmetik hiasan, selendang atau penurunan dengan cara ubat kaum yang (jus bawang putih dan bawang), risiko adalah masih tidak berbaloi;

Mencium seorang gadis atau seorang lelaki di leher, ramai di antara kita suka menyentuh zon erogen seperti telinga dengan bibir dan lidah. Ini sudah tentu betul. Tetapi untuk memberi kesenangan kepada rakan kongsi, jangan menundukkan telinganya dengan kuat Chmokom - ini bukan sahaja tidak menyenangkan, tetapi juga boleh mengakibatkan kehilangan pendengaran sementara.

Semasa proses itu, ikut tindak balas rakan kongsi itu - jika dia cuba melangkah mundur, menghidupkan kepalanya, kemungkinan besar, dia tidak suka dengan tindakan anda, dengan baik, atau dia tidak disengaja. Dan jika dia cuba berpaut kepada anda lebih banyak, bertindak balas dengan keberanian timbal balik, selamat terus - ini adalah tanda pertama bahawa anda berada di landasan yang betul!

 1. Jangan diam. Terutama detik ini perlu diambil kira oleh lelaki yang dikasihi kita, selepas semua wanita, seperti yang diketahui, cinta pertama sekali dengan telinga. Kata-kata yang menyenangkan, pujian, meyakinkan separuh lagi betapa anda suka dan bagaimana anda suka. Sangat diperlukan untuk menunjukkan emosi anda dengan sedikit meratap atau bahkan geram - bunyi seperti ini boleh membuat jenaka membangkitkan pasangan.
Bagaimana mencium leher: pencinta nasihat

Gadis, walaupun sangat sederhana, juga tidak boleh diam sebagai ikan aki.

Buktikan cinta tercinta anda dan semangat belum pernah terjadi sebelumnya - nama yang mesra dipanggil, jika dia suka, perlahan-lahan membisikkan beberapa nama samaran pengecil, mengingatkan bagaimana dia berani dan bagaimana anda memerlukannya.

Percayalah, walaupun lelaki yang paling serius dapat ditundukkan dengan kata-kata, tetapi jika mereka disertai dengan sentuhan bibir dan lidah, ini semestinya akan membawa kepada keghairahan yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Sudah tentu, setiap pasangan adalah individu dengan cara sendiri dan mempunyai tradisi intimnya sendiri - seseorang mengasihi hawa nafsu keganasan, dan seseorang lebih suka kelembutan yang indah. Tetapi jangan lupa bahawa dalam mana-mana, dan terutamanya dalam hubungan peribadi, anda harus menjadi sensitif yang mungkin dan mengambil kira keinginan dan mood rakan kongsi.

Berjaya kepada anda dalam urusan amorous!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 7 = 1