Kecantikan dan kesihatan

Kami memahami “butiran” berguna termokarriers: mengapa anda perlu membelinya?

Stoking adalah elemen yang paling penting dalam set pakaian asas, i.e. perkara yang secara langsung berhubungan dengan kulit seseorang. Kami memakai mereka di bawah kasut, kasut, kasut, kasut, dan juga kasut, terutamanya jika produk itu adalah nilon, dan terutamanya jika halaman adalah musim bunga. Tetapi hari ini kita akan membincangkan tentang bentuk khas aksesori ini. Thermosocks adalah “atribut” untuk kaki, yang boleh memberi haba kepada kaki pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Contents

Mengapa anda memerlukan perkara ini?

Kami memahami "butiran" berguna termokarriers: mengapa anda perlu membelinya?

Peribahasa “Simpan kaki anda hangat dan kepala anda dalam sejuk” sering kali datang ke fikiran apabila kita pergi ke suatu tempat di fros sejuk. Dan benar-benar, nampaknya, kepala tidak membekukan, batangnya juga, bahkan tangan, berpakaian sarung tangan, tidak sakit dari sejuk. Tetapi kaki sering secara tidak sengaja, khianat menjejaskan pengaruh suhu rendah.

Musim sejuk Thermosocks – produk itu cukup publisiti. Dikatakan bahawa mereka hangat dan menjaga kehangatan semula jadi kaki mereka, dan mereka memanaskan dan melindungi mereka dari kelembapan. Tetapi jangan mengandaikan bahawa anda memperoleh hibrid but kasut dan but. Tidak ada keajaiban dalam seluar haba, bagaimanapun, masih perlu untuk memperolehnya.

Walaupun kasut anda sepenuhnya dibuat dari kulit asli dan bulu, jangan bergantung semata-mata kepada mereka. Kasut baik, tentu saja – sangat baik, tetapi ingat berapa kerap anda meluangkan masa di luar jalan di dalamnya.

Konsert, seminar, kajian, perhimpunan di sebuah kafe … Dari kejatuhan suhu, kaki anda secara semula jadi mula berpeluh.

Faktor ini amat relevan untuk seks yang lebih kuat. Kemudian, apabila kaki menjadi basah, anda sekali lagi jatuh ke dalam suhu yang rendah, kadang-kadang lebih agresif daripada beberapa waktu lalu. Kaki basah mula membeku dan sejuk lebih cepat. Tetapi badan kita bertindak balas dengan cepat untuk proses ini. Dari sini dan tumbuh semua jenis selesema, keradangan, rhinitis kronik dan faringitis …

  Dahi besar: sama ada perlu untuk menyembunyikannya dan dengan cara bagaimana ia boleh dibuat

Kaus kaki dipanaskan bulu menetralkan proses ini. Dalam kes ini, mereka mesti mempunyai fungsi terma. Ia adalah seluar haba yang mempunyai fungsi penyingkiran kelembapan yang paling penting, yang melindungi anggota dari pembekuan. Oleh itu, setiap orang harus mempunyai mereka dalam almari pakaiannya.

Kami memahami "butiran" berguna termokarriers: mengapa anda perlu membelinya?

Bertentangan dengan mitos umum, termokarriers tidak memberikan fungsi pemanasan secara langsung.

Walau bagaimanapun, mereka melindungi kaki anda dari keadaan yang lembap, menghalang mereka daripada membeku. Inilah sebab yang paling penting untuk membeli sarung tangan yang mahal tetapi berkesan. Melaksanakan fungsi utamanya, produk memberikan kaki anda dengan kekeringan dan keselesaan. Membenarkan kaki tetap berada dalam keadaan kering, mereka melindungi terhadap pelbagai penyakit walaupun dalam tempoh epidemiologi.

Tidak mustahil untuk menentukan thermo-noses yang terbaik untuk pengguna tertentu.

Kesemuanya dibahagikan kepada beberapa kategori untuk tujuan fungsi langsung mereka:

  • Untuk memakai setiap hari;
  • Untuk sukan;
  • Untuk sukan musim sejuk;
  • Untuk cuti musim panas;
  • Untuk pelancongan / pelancongan yang aktif.

Pilihan seluar haba terus bergantung pada keperluan yang anda buat untuk tujuan langsungnya.

Termokopel musim sejuk

Kami memahami "butiran" berguna termokarriers: mengapa anda perlu membelinya?

Yang terbaik dalam segmen termosetnya untuk musim sejuk – dua lapisan.

Mereka memanaskan kaki mereka dan menjaga suhu optimum di bahagian mereka, dan sangat berkesan mengeluarkan kelembapan dari kulit, yang boleh muncul semasa berpeluh dan melalui kasut sendiri semasa hujan. Thermosocks dengan apa yang dipanggil “Pemanasan optimum” terdiri daripada dua lapisan.

Yang aktif secara aktif melakukan fungsi penyingkiran kelembapan, yang kedua – menghangatkan anggota badan, memberi mereka tambahan haba. Lapisan bulu thermocarriers mengekalkan suhu ideal di kasut. Oleh itu, kaki anda tidak terlalu panas dan tidak terlalu kuat. Biasanya mereka terdiri daripada bulu merino, yang terkenal dengan fungsi habanya yang sangat baik.

  Kaedah pembersihan darah: yang lebih baik untuk dipilih

Produk sedemikian dioptimumkan dalam musim sejuk untuk dipakai sehari-hari.

Mereka juga amat relevan untuk sukan ekstrem dan peminat memancing musim sejuk. Sekiranya anda seorang nelayan yang berpengalaman, cuba sendiri dan pastikan keberkesanan termokarriers di hadapan helah yang baik, seperti meletakkan kertas dalam butir dirasakan.

Bagaimana untuk memakai pengikat termos? Seperti biasa, selalu di kaki yang kosong. Jika anda memakai aksesori khusus untuk thermoconamics, bersiaplah untuk melemahkan keberkesanan pembelian baru anda. Dan tentu saja, tidak kira bagaimana dengan teliti anda memakai produk ini, ia memerlukan pembersihan dan penjagaan yang tetap.

Edisi musim panas

Kami memahami "butiran" berguna termokarriers: mengapa anda perlu membelinya?

Bagi ramai orang, awalan “thermo” a priori membangkitkan persatuan dengan keselamatan dari sejuk sengit.

Tetapi termonos adalah pengecualian mutlak di sini. Mereka benar-benar perlu pada musim panas, terutama bagi mereka yang menjalani gaya hidup aktif atau terlibat dalam kerja fizikal di dacha. Apabila kaki kami berkeringat dengan berlebihan, mereka cepat letih. Di samping itu, dalam tempoh ini persekitaran yang optimum dibuat untuk parasitisasi mikroorganisma patogenik, terutamanya kulat.

Itulah sebabnya ada tuntutan bahawa cendawan kaki terutamanya terjejas “Berkeringat” orang. Jika anda bekerja dalam kasut berat, kaki berpeluh dengan mudah menimbulkan pembentukan calluses yang menyakitkan pada kulit. Thermosocks untuk musim panas juga diperlukan untuk mereka yang suka pergi mendaki atau pergi untuk sukan. Mereka akan memberikan kaki anda dengan kekeringan dan keselesaan sepanjang hari, dan mungkin juga hari penuh.

Kami memahami "butiran" berguna termokarriers: mengapa anda perlu membelinya?

Termoset musim panas terdiri daripada banyak serat sintetik, dan hanya satu lapisan.

Peraturan-peraturan untuk mengendalikan termokarriers adalah mudah – ia cukup untuk memerhatikan kebersihan yang betul dan membasuh mereka secara berkala. Bagaimana untuk membasuh termokarriers? Ia adalah wajar untuk secara manual, pada suhu air optimum (tidak melebihi 40 darjah). Sekiranya anda lebih suka menggunakan mesin automatik, pastikan anda bertanya cara membasuh halus, merawatnya dalam perkara yang mudah dan praktikal.

  Bagaimana mereka memeriksa fundus pada orang dewasa dan kanak-kanak?

Gunakan sabun lembut atau serbuk bayi neutral. Jangan keterlaluan dengan menekan produk. Kering di udara terbuka atau peranti khas, tetapi tidak dalam keadaan pada bateri atau perapian.

Untuk memakai produk untuk masa yang lama, pilih dengan semua peraturan utama:

  • Ia sepatutnya sepadan dengan saiz kaki anda;
  • Ia sepadan dengan musim yang dibeli (pada musim sejuk, berlapis dua, pada musim panas – berlapis tunggal);
  • Mereka perlu duduk dengan selesa pada anggota badan anda.

Menyediakan diri dengan thermo-noses yang berkualiti, anda memberikan kesihatan anda dengan perkhidmatan yang tidak ternilai, dan dengan pasti melindungi ia daripada melemah dalam tempoh yang berbeza tahun ini.

Jangan sabar untuk membayar mereka, kerana mereka dapat menyelamatkan anda dari selesema, dan memberikan kaki anda dengan tahap keselesaan yang tepat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply