Мачак на новом месту - изградити односе | pangudownloads.com
Кућни љубимци дозвољени

Мачак на новом месту – изградити односе

Чак и искусан «Власници мачака“, Суочавајући се са хиперактивним мачетом, изгубљени су – кућни љубимац не дозвољава да спава ноћу и да се одмара током дана. Шта да радимо у овој ситуацији?

Мачке, попут људи, имају различите темпераменте, а у млађој доби се манифестирају снажније. Како смирити хиперактивне маче за домаћине неће бити проблем ако су правилно подешени на животињу.

Мачица на новом месту

Мачак на новом месту - изградити односе

Када је кућа се крзнене љубимце, обично мисле кроз акцената садржаја – стицање траи тоалета, гребање унапред питање искусније узгајивачи животиња, која је неопходна за припрему хране и како најбоље да се хране животиње – људски или посебну храну.

У том случају, постаје апсолутно изненађење за њих да ће бити неопходно да муце постане “мајка“, И он ће се понашати сходно томе, као мало дете. Биће неопходно решити проблеме, како смирити маче, ако плаче, још увек на путу до новог места иу будућности, ако понијева ноћу и не дозвољава било кому да спава.

Ако се упуштати у целој кућног љубимца и да на први знак фрустрације на рукама или његовом кревету, он је “седне”, он осећа господара куће, а када ће власник уморни од таквог усклађивања снага, да ли ће опозиција, и животиња морају да део.

Прилагодити животињу на новом месту, неопходно је одмах одредити границе дозвољене, и дати муце да разуме – “ко је господар куће“.

Како смирити маче на новом месту?

Животињама се брзо навикнуло на ново место, а није узнемирено након раздвајања од своје мајке, неопходно је држати га “излет“Око куће, објасните где је послужавник, гдје је посуда с храном, водом и штапићем за нокте. Обично су мачићи довољно паметни да запамте све од првог до другог пута.

Мачак на новом месту - изградити односе

Ако носач не ради одмах, али први пут ће морати да припазе на бебу, а када је морао да врше нужду, мокро крпе у урину и стави га на тацни – нека следећи пут када оде на мирис. Сви неовлашћени “тоалети“Пажљиво третирани прахом или специјалним мирисом.

Деца, остала сама на “спаваће место“, Плакање у раним данима. Немојте узимати “сирочаду” себи, ако у будућности желите мирно да спавате. Поред стабљика је ставити кукуруз – мекану играчку или стару капу, на коју ће се мачкати, као и мајци.

У дању, са бебом, треба више да учини – играј се и причај, онда ће се ускоро навикнути на нову ситуацију.

Како смирити маца дању и ноћу?

Као и сада се смири мачак, ако му недостаје његова мајка, већ је схватио, али како се понашати у ситуацији када је прекомерно хиперактиван дан и ноћ?

У поподневним сатима

Активним животињама је потребно више кретања, играчке, треба их решавати. Можете купити малу теретану за теретану – са степеницама, точком у коме можете да се возите, играчкама који су суспендовани на гуменим тракама. Међутим, такви симулатори не могу се купити, већ сами.

У дану, морате осигурати да беба није зависна, а његове игре не изазивају проблеме власницима. Ако муце поквари намјештај или сузава тепих, то је огреботено, брбљајући се на ноге – неопходно је одмах ограничити ово понашање.

Мачак на новом месту - изградити односе

Будите доследни у процесу образовања. У тренутку тренутка “хоолиган“Можете прскаш воду, или бацити нешто на поду, гњечење или јанглање – на пример, поклопац од посуде. Инстинктивно неадекватна акција ће бити повезана са таласом и непријатним сензацијом – мачке се плаше воде, а у будућности неће направити такву мачку.

Максимум који се може толерисати од телесног кажњавања је клик на уши. Све друге мере ће узроковати да се животиња увреди, а маче, упркос чињеници да добија храну из руку, биће “освета“.

За добро понашање, животиња мора бити награђена добрим делима. Охрабривање помаже да се навикне на лежиште и гребање, спавајући на свом месту.

Ноћ

Како смирити маче када киша ноћно? Такође је тешко то учинити јер особа нема времена да се бави пранкстером – жели да спава, а за мачке 4-5 ујутру – време активности, то је инхерентно у природи.

Мачак на новом месту - изградити односе
  • Ако је неко код куће током дана – барем део времена – не можете дозволити животињи да спавају, стимулишући игру. А увече пре спавања, дајте команду – “да спавам“. Маче ће се користити и аутоматски ће се лећи заједно са власницима.
  • Држите вечер гладан, и оставите довољно да једете само пре спавања.
  • Закључајте животињу сат времена пре спавања, а затим га однесите себи. Онда ће постати изузетно усклађени.
  • Муцно мачје све ове мере ће помоћи кратко, а у 5 сати поново ће бити весели и весели. У том случају, требало би да спава у посебној просторији, остављајући више играчака.
  • Можеш да покушаш да не реагујеш на лепру “хоолиган“, Онда ће се постепено прекинути. Истина, када се склони изнад, врло је тешко пратити савет.

Постоји још 2 начина:

  • дајте муци посебан лек за биље – “Кот-бајун“- само ветеринар треба разјаснити само дозу и могућност примјене;
  • у тренутку активности на животињски реп.

Онда ће га лизати, а власници ће имати времена да спавају.

Како смирити маче на путу?

Ако је пут дугачак, онда превоз треба предузети унапред. Лек “Кот-бајун“И онда ће доћи до спашавања, али не можете рачунати само на њега.

Да би се животиња осећала удобније, потребно је да купите такав превоз тако да можете да га ставите у руку и ударите животињом када је веома нервозна.

Мачак на новом месту - изградити односе

На путу, мачка мора да пије више, једе уобичајену храну. Тоалет треба одмах очистити, тако да узимате више пелена за једнократну употребу са собом.

Поред пелена и уобичајених играчака, неопходно је купити мачје лијекове – ако животиња постане нервозна током путовања, повраћања и дијареје почиње – ово треба припремити унапријед.

Немојте узимати маче на рукама када плачи на путу. Не можете да пратите, и он ће искочити из руку, уплашен оштрим звуком или гомилом. Нађите бебу у препуној станици или на улици, која је уплашена и побегла, готово немогућа.

Када започнете маче, а код куће већ постоје старије мачке, не ослањајте се на њих како бисте их навикли или олакшали процес прилагођавања. Понекад и да се пријатељи са мачетом са старијим члановима паковања неће радити – они ће бити љубоморни и тукли га.

У овом случају, и одрасла мачка и беба ће морати бити истовремено подигнута. Када се новајлија узме у паковање и подигне, може уклонити неке од дужности од власника.

Лако је смирити маче – треба му мало: пажња и љубав. И тако је брзо прилагоди новим околностима, и навикли власницима, неопходно је да се обезбеди удобан амбијент – слободан приступ палети и чинију, играчака, гребање и кревет.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 7

Adblock
detector