7 sätt att dra åt sjuka bröst | pangudownloads.com
Kvinnors hälsa

7 sätt att dra åt sjuka bröst

Många gånger gläder moderna glädje av små fysiska svårigheter. En av dem är bröstet i bröstet. Omkring 90% av kvinnorna upplever detta problem efter att ha födt och ammade. De främsta orsakerna är bristen på muskelton och slöhet i bröstets hud och återföring av bröstkörtlarna till de gamla formerna och elasticitet kommer att hjälpa ett speciellt utformat program.

Hur man marknadsför bröstlyft med motion

Tja, om fysiska belastningar är kända för en kvinna före barnets födelse, så kommer en serie övningar för att höja bröstet mer effekt.

Du kan använda följande övningar och lösa problemet med hur du lyfter upp ett bröstkorg:

7 sätt att dra åt sjuka bröst
  • Skjuter bort från golvet eller annan yta. Om axlarnas muskler inte är för utbildade, är det bättre att trycka bort från ytan. Lägg armarna bredare än axlarna, det gör jobbet enklare. Knä vilar på golvet. Händer böjer i armbågarna samtidigt som man försöker röra på bröstets yta. Antalet tillvägagångssätt och uppstart bör gradvis öka. Mycket bra, när du omedelbart kan göra 15 gånger i rad för 3-4 tillvägagångssätt, men överdriv inte det om du inte känner dig stark. Begränsa till 5-7 gånger, men med full retur;
  • Isometri av palmerna. Denna övning är väldigt enkel i motsats till den föregående. Stå upp rakt, fäll palmsna ihop och tryck till bröstet, späd ut armbågarna (den bönenes ställning). Rytmiskt alternativa spänningar och avslappning av palmerna. Känna hur musklerna åt axlarna. Sedan, utan att suddas i palmerna, lyfter du dem över huvudet och upprepar spänningen / avkopplingen. Din pensel fungerar som en ledare av energi. Gör 15-20 gånger nere och samma nummer på toppen.
  • Arbetar med hantlar. Genom att höja bröstet med hantlar kan du uppnå förbättringar i en vecka med regelbunden träning. Utför liggande på baksidan, benen ska böjas vid knäna, fötterna stannar fast mot golvet. I varje hand håller vi två små hantlar, händer rakt upp framför dig. Tänk nu att mellan hantlarna strängs strängen, som du behöver dra, och vi sprider våra händer åt sidan. Händerna ska inte röra golvet, eftersom bågstången kommer att returnera dem till sin tidigare position. Det är lämpligt att ta spänningen upp till stoppet och håll de separerade händerna i några sekunder. Det är okej om du känner smärtan i dina muskler.

Försök att utföra en liten uppvärmningsövning före komplexets utförande, inklusive bukandningsövningar.

Regenererande massage

7 sätt att dra åt sjuka bröst

Förlossning och amning är en komplex process, varefter det blir svårt att hämta formuläret. Inte alla kan utföra fysisk utbildning av hälsoskäl. Men duschen tar allt och varje dag, så tonic aqua massage är ett oumbärligt förfarande. Justera strålens huvud och vattentemperaturen tillräckligt för att känna dig bekväm. Börja med att massera massagen i bröstområdet, och rikta vattenstrålen uppåt. Lämna proceduren i 5-8 minuter om dagen.

Regenererande masker

Idag, kosmetisk kirurgi kan göra underverk, och hyllorna är fulla av ett överflöd av korrigerande produkter, men om du vill spara en massa pengar, kan återhämtningen effekten uppnås i hemmet, skapa sina egna medel för att höja bröstet efter utfodring.

Huden i bröstområdet är känslig och känslig och behöver en fullvärdig vård.

När du bereder masken själv, se till att du inte har allergier mot ingredienserna.

7 sätt att dra åt sjuka bröst
  • Toning minbäddande mask. Blanda mandelolja med honung i ett 1/1-förhållande. Applicera på den fuktiga huden på bröstet och décolleté-området, jämnt fördela skiktet av blandningen. Låt i 20 minuter sköljas med varmt vatten och klappa torrt med en mjuk handduk.
  • Värmande maske av rädisa. Lägg i en tesked vegetabilisk olja i finhackad väll från rädisa. Applicera masochka på gasbindningen och håller på bröstet i 15 minuter. Den tvättas av med kallt vatten.
  • Nourishing honung grädde. 2 matskedar honungs (naturligt) utspädd i 50 ml. vatten. Lämna på bröstet i några minuter. Honung måste vara naturlig. Spola med sommarvatten.

Förutom att återställa procedurer, överhett inte i solen, ta inte för varmt bad, missbruk inte torkmedlen för en dusch och bära en bekväm stödhål.

I det här fallet kommer du snabbt kunna höja dina bröst hemma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 7