Furrock från nutria: hur man väljer, bär och sköter en sådan sak | pangudownloads.com
mode

Furrock från nutria: hur man väljer, bär och sköter en sådan sak

Nästan varje kvinna drömmer om att ha en päls. Och nu har denna stund kommit: du kan äntligen ha råd att köpa den. Men hur man väljer den optimala modellen som kommer att betona all din värdighet. Det visar sig först och främst att du måste överväga din ålder. Om du som ung flicka köper en minkrock, lägg sedan till några extra år till ditt utseende.

Detta kan förklaras av det faktum att mink är ganska dyr päls, vilket tjejen i tjugofem fem år inte helt enkelt kan köpa. I en ung ålder kommer en päls från nutria att vara mer lämplig, som vi kommer att prata om idag.

Varför ska du välja en sådan päls?

Furrock från nutria: hur man väljer, bär och sköter en sådan sak

Först och främst vill jag notera att nutria är ganska lätt. Så även om du köper en lång kappa, kommer det inte att lägga på press på axlarna. När det gäller utseendet är nutria mycket lik bäveren, vars pälsprodukt är mycket dyrare. Och det betyder att om du hämtar en framgångsrik modell kommer utrustningen att se mycket dyrare ut än vad den egentligen är.

Den andra anledningen till att du ska köpa en päls från klippt nutria är fuktmotstånd. Eftersom denna gnagare lever i vatten skyddar pälsen perfekt från hypotermi och hög luftfuktighet. Denna faktor påverkar också kvaliteten på pälsprodukter. Om du faller under regnet, var noga med att du inte blir våt. Ja, och värmen i detta material är utmärkt.

Och den tredje anledningen till att du ska köpa en sådan päls är priset. Som vi redan har sagt kan en sådan päls köpas till ett lågt pris. Dessutom kan du för femton eller tjugo tusen rubel inte bara få en brun päls, men rosa eller gyllene.


Denna färgsortiment är inte alls relaterad till det faktum att materialet är måttat. Det visar sig att på vissa bondgårdar odlas flerfärgade gnagare. Så det visar sig att den rosa högen är helt naturlig. Ganska populär är den vita pälsen från nutriaen.

Men det är väldigt dyrt att odla sådan färgad nutria. Av denna anledning målar många tillverkare helt enkelt vanligt brunt nutria och sälja. Det verkar som det dåliga, för den färgade pälsen - det är inte ovanligt och det rusar ganska normalt. Ja, och i utseende kännetecknas pälsen av nutria av ljusstyrka och originalitet.

Men om färgen applicerades dåligt riskerar du att flytta den till dina kläder. För att bestämma en substandard sak behöver du en vanlig vit trasa. Innan du köper spenderar du bara på pälsen. Om tyget har små färgstickor är det bättre att köpa en päls i en annan butik. Och nu, när vi har räknat ut detaljerna i valet av päls, låt oss överväga hur man lagrar en päls från nutria på sommaren eller på vintern.

Hur man sköter om en päls från Nutria på vintern

Furrock från nutria: hur man väljer, bär och sköter en sådan sak

Låt oss först och främst titta på hur man ska ta hand om en vinterpäls från pälsen nutria. Det är viktigt att veta att dess främsta fiender är snö, vatten eller kemi. Naturligtvis, med tanke på köttets kvalitet, oroa dig inte om att pälsen blir våt.

Men om det här problemet redan har hänt, måste du skaka det bra och hänga det i vertikalt läge bort från batteriet eller värmaren. Efter att pälsen har torkats, ska du kamma den med en kam.

OBS! Kammen ska vara med trubbiga och sällsynta tänder, annars kan du förstöra saken.

Nu pratar vi om luktar. Som vi vet absorberar alla pälsprodukter dem perfekt. Därför häller många kvinnor generöst päls på parfymer och vill alltid lukta perfekt utan mycket ansträngning.

Men det bör komma ihåg att alkohol kan skada materialet väsentligt. Därför, om du vill att saken ska luktas, rekommenderar vi att du använder parfym på foderet.

Av samma anledning rekommenderar experter inte att försöka rengöra fläckar med alkohol. Den bästa lösningen är att ge dryckerna det.

Och en sak: många kvinnor har bara en päls på de stora helgdagarna, och då är de förvånad över att det om några år redan är olämpligt för strumpor. Och i detta finns inget överraskande, för i skåpet är pälsen fångad, den kan tuggas av en mal. Experter rekommenderar dig att bära en päls från skjuvad nutria på frostiga dagar, eftersom torr, kall luft hjälper till att hålla saken så lång som möjligt.

Hur man bryr sig om en päls på sommaren

Furrock från nutria: hur man väljer, bär och sköter en sådan sak

Hur man håller en päls på vintern har vi redan räknat ut. Men hur ska man hålla en sådan päls skönhet på sommaren? Först, köp ett speciellt fall. När du gör det, försök att köpa ett väska av tyg, inte plast.

Nu, med avseende på temperaturregimen. Försök att inte lagra en päls tillsammans med andra saker, för att i pälsområdet kan pälsen deformeras. Dessutom har det fyllda skåpet vanligtvis en hög temperatur, vilket också kan påverka utseendet negativt. Helst bör du lagra dessa saker i en separat skåp.

Och om du har ett speciellt kylskåp för att lagra pälsprodukter, då kan du inte oroa dig för dina saker, de kommer att se på 100.

Hur man rengör en pälsfodring

Vi vet alla att du inte kan tvätta plagg. Men vad händer om fodret blev ganska smutsigt? Det är trots allt inte bara hygieniskt, men det kan också negativt påverka pälsens kvalitet. Så nu ska vi berätta hur du rengör foderet från pälsen från nutria.

Det finns två sätt att göra detta:

  1. flinga fodret;
  2. Rengör foderet med pälsen.
Furrock från nutria: hur man väljer, bär och sköter en sådan sak

Och vart och ett av dessa sätt har sina fördelar och nackdelar. Om du rengör foderet tillsammans med toppen är det stor risk att förstöra saken. Och långa pälsrockar tvättas inte så bra på det här sättet, för att hålla dem så att pälsen inte faller under vattnet är mycket obekväma.

När du använder den andra metoden måste du köpa en speciell ångbåt i symaskinen. Och han är förresten ganska mycket.

OBS! Under inga omständigheter ska du skära av foderet, så att du kan skada fodret självt och den dubbelskärda högen.

Och en sak: Tvätta inte fodret i varmt vatten. Så hon kan sitta ner.

Som du kan se måste både korta och långa kappor från nutria noga tas om hand. Förvara dem inte i ett stoppat fall och utan ett fall.

Ja, och lämna en sådan sak till ett festligt tillfälle, det är inte värt det. Ha på sig sådana saker och känna dig som en drottning! Lycka till!  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 + 2 =