psihologie

Cum de a supune un om să-l controleze? Câteva moduri simple de manipulare

În ciuda faptului că fiecare persoană, și mai ales un om, este unică și unică, în unele cazuri, propriul "eu" trebuie suprimat pentru dezvoltarea cu succes a relațiilor.

Cum de a supune un om să-l controleze? Câteva moduri simple de manipulare

Desigur, inițial alegeți tânărul care vă convine, împreună cu toate avantajele și dezavantajele. Între timp, după cum știm, în perioada în care ne îndrăgostim de multe dintre conurile partenerului nostru, pur și simplu nu observăm și, după o anumită perioadă de timp, aceste trăsături caracteristice nu ne permit să trăim în pace și să construim o familie fericită și puternică. Dacă doriți să eradicați greșelile soțului, trebuie să-l subordonați și să-l faceți astfel încât să nu bănuiască nimic.

Prezentarea și conducerea reprezentantului sexului opus este cea mai complicată secțiune a psihologiei și va dura mult timp pentru ao stăpâni. În acest articol, vă oferim câteva sfaturi și recomandări simple de la psihologii profesioniști, cu ajutorul cărora puteți afla cum să supuneți un om și ce să faceți pentru a putea să îl gestionați în viitor.

Tehnici psihologice utile, cum să subordoneze un om

Pentru a manipula și a controla o persoană de orice sex, trebuie să cunoașteți caracteristicile personale și trăsăturile individuale. Înțelegerea a ceea ce și cum poate avea un impact special asupra tânărului vostru vă va permite să convingeți un bărbat să facă ceva care este complet neinteresant pentru el.

Cu ajutorul unei anumite tactici de acțiune, trebuie să puneți niște adevăruri în capul partenerului care îl vor forța automat să te supună.

Există mai multe modalități simple și, în același timp, eficiente de manipulare, care aproape întotdeauna funcționează fără probleme, dacă sunt utilizate în mod corespunzător:

Cum de a supune un om să-l controleze? Câteva moduri simple de manipulare
  • în primul rând, trebuie să-i arăți soțului sau tânărului: pentru a nu se întâmpla, el este liderul pentru tine. Aici puteți folosi orice trucuri feminine, cu ajutorul cărora un reprezentant al sexului mai puternic va simți întotdeauna că este mai curajos, mai curajos și mai hotărât. Nu trebuie să ezitați să demonstrați slăbiciunea, mai ales în lucrurile mici. Deci, chiar dacă cereți unui partener să deschidă capacul de pe bancă, veți demonstra că aveți nevoie de ajutor și sprijin. Utilizarea corectă a acestui truc feminin vă va permite nu numai să manipulați cu succes soțul, ci și să-l ajutați să câștige încrederea în sine și hotărârea. Deseori, tinerii, ale căror soții acasă se comportă în acest fel, încep să interacționeze absolut diferit cu colegii și să obțină mult așteptatul progres pe scara de carieră;
  • în ciuda titlului subiectului nostru, amintiți-vă întotdeauna: să forțați un soț să facă lucruri care nu sunt de acord cu el, absolut nu. Așa că ați bătut dorința unui tânăr de a fi cu voi într-o relație și, eventual, a provoca o separare. Dacă vreți să induceți un partener la un anumit act, acționați într-o manieră nereușită, viclean, astfel încât să nu observe nimic. Dacă este posibil, în anumite situații poate fi necesar să fiți de acord cu cei dragi și să abandonați planul, astfel încât mai târziu să se simtă incomod și să fie de acord cu tot ceea ce îi oferiți;
  • ar trebui să devii pentru jumătatea ta nu numai soția sau fata ta preferată, ci și cel mai bun prieten al tău. Distribuiți interesele, mergeți la fotbal sau vizionați emisiuni TV, mergeți la o plimbare în oraș, chiar dacă nu aveți chef de dispoziție, dar bărbatul dvs. o dorește. Continuă să vorbești despre pescuit, vânătoare și alte hobby-uri pur bărbătești. Cu tactica drept de acțiune din partea sexului frumos un om uita complet despre toți prietenii tăi și preferă să-și petreacă tot timpul liber cu familia sa, pentru că este în cazul în care el este iubit și sprijin mereu;
  • reține emoțiile. Întotdeauna. La început va fi un pic dificil pentru tine, dar în cele din urmă te vei obișnui cu acest comportament. În prezența unui bărbat, nu trebuie să plângi sau să plângi, pentru că în astfel de situații reprezentanții sexului mai puternic sunt pur și simplu pierduți, devin slabi și lipsiți de apărare. Ei nu știu cum să se comporte și cum să reacționeze la manifestări ale emoțiilor femeilor, astfel încât să înceapă să se comporte inadecvat. Un om rar face concesii soției sale după ce strigă. În cele mai multe cazuri, tinerii, dimpotrivă, exclus din iubit și la rândul său pe ei înșiși, iar unele împinge doar o fată care plângea, și să se întoarcă la dialog numai după ce se calmează. De asemenea, nu te prea purtat de expresia bucuriei și a altor emoții pozitive, mai ales atunci când o faci nesincer.

Cum să supuneți un om răsfățat de părinții săi?

Spoiled men, sau "Fiii mamei", aceasta este o categorie specială de cetățeni care cred că în relațiile de familie au suficient să se culce pe canapea și doar ocazional îndeplinesc îndatoririle bărbaților, dar femeile trebuie să-i placă pe cei dragi în totul. Pentru un astfel de tânăr va fi foarte dificil să găsească o fată care ar împărtăși acest punct de vedere cu privire la viața de familie.

Toți reprezentanții sexului mai puternic, care erau prea îndrăgostiți de părinți și din copilărie erau educați corespunzător, sunt manipulatori.

Cum de a supune un om să-l controleze? Câteva moduri simple de manipulare

După o perioadă de conviețuire, un astfel de om va încerca neapărat să te supună, iar dacă nu dai imediat o reproșare, făcând asta în viitor va fi mult mai dificilă. Cu toate acestea, fiecare dintre noi se poate îndrăgosti dintr-o dată de orice om și atunci când ne întâlnim cu următorul domn, avem toate șansele să nu înțelegem exact ce este această personalitate. După câteva zile, săptămâni sau luni, nu veți putea renunța la cineva care vă place atât de mult, dar, de asemenea, nu veți putea să fiți împreună cu el în astfel de condiții.

În această situație, trebuie să schimbați imediat ceva.

Următoarele sfaturi ale psihologilor profesioniști vă vor spune cum puteți controla un manipulator de sex masculin și nu vă lasă să vă controleze:

Cum de a supune un om să-l controleze? Câteva moduri simple de manipulare
  • periodic, dar nu prea des, amintiți-vă partenerului anumite momente din viața voastră generală, pentru care poate fi rușine. Poate că undeva în stare de ebrietate, a lovit pe o altă fată, când ați întâlnit deja, sau cheltuit o sumă mare de bani irosite de pariuri în cazinouri. Ebbii de conștiință îi fac pe acești oameni să facă ceea ce nu doresc, chiar dacă își zgâlțâie dinții;
  • comparați-o cu prietenii voștri, iar în situații diferite, comparațiile pot fi atât în ​​favoarea alegerii dvs., cât și în favoarea altor tineri;
  • pe unii reprezentanți de acest tip, lacrimile femeilor acționează ca un stimulent. Cu toate acestea, această tactică poate fi recursă doar foarte rar. În caz contrar, riscați să aveți efectul opus;
  • manipulați prin relații intime. Din nou, această metodă poate fi utilizată doar ca o ultimă soluție și nu mai des decât o dată pe an;
  • O altă metodă testată în timp este să-i faci pe om să promite ceva sau chiar să jure. După un timp, puteți să reamintiți alegătorului că a promis că va face un anumit lucru și va cere cu curaj că își va îndeplini promisiunile.

În toate celelalte privințe, manipulatorul de sex masculin ar trebui să fie îndreptat către calea cea dreaptă în același mod ca ceilalți membri ai sexului mai puternic. Nu uitați că toate metodele de mai sus funcționează în mod excepțional în combinație cu momente pozitive, adică "Morcov și băț".

Odată ce vă certați soțul / soția, fiți pregătiți pentru faptul că, în câteva zile, va trebui să-l lăudați și să-l încurajați în orice mod posibil.

Numai cu ajutorul unor astfel de tactici de acțiune, veți fi capabili să realizați un management eficient al unui om și să îl subordonați lui însuși.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

40 − = 30