Secretele de a atrage noroc în bani | pangudownloads.com
psihologie

Secretele de a atrage noroc în bani

Cunoști situația când pari epuizată, dar simți că nu se întoarce în afaceri? Eforturile persistente în muncă și chiar optimismul nu vă ajută să vă atingeți în întregime obiectivul tău prețuit.

Secretele de a atrage noroc în bani

Ai aceeași idee că lipsește ceva în formula ta personală pentru succes? Poate, câteva sfaturi te vor ajuta, cum să aduci noroc și bani în viața ta.

Nu contează cum te sceptică împotriva diferitelor acțiuni sacre, ceea ce înseamnă că nu poți înțelege un ritualuri simple și eficiente pentru a atrage noroc în bani pentru a ajuta mii de oameni să-și intensifice pe o bandă de succes și prosperitate. 

Îmbunătățirea acasă: energia bogăției de către Feng Shui

Arta tradițională chineză de design interior atribuie amenajarea specială a camerelor și a proprietății mobilierului pentru a influența astfel de sfere ale vieții unei persoane, precum munca, sănătatea, patronajul și succesul în finanțe. Obiectele ritual de feng shui la un nivel simbolic atrag avere si bani pentru posesorul lor.

Ce atrage bani și noroc pe feng shui?

Pentru a activa sectorul responsabil pentru avere, ar trebui să plasați unul sau mai multe simboluri de apă în camerele din sud: 

 • o figurină de broască de apă de culoare neagră sau albastru închis;
 • un acvariu cu pește viu;
 • o imagine a unei cascade, a unui curs de apă, a unui râu etc.
 • fântână cameră;
 • statuia Hottay – divinitatea banilor și a norocului;
 • Muzică eoliene“- 4, 7 sau 9 clopote cu hieroglife, care denotă apă, bogăție și succes.

În camerele din nord este mai bine să depozitezi economii și bijuterii – energia banilor și bogăția se înmulțește în acest sector.

Verificați această bancă de porc, cu sicriu bijuterii de familie și lucrări importante referitoare la venitul familiei – toate acestea se vor multiplica în mod natural, datorită creșterii energiei care circulă în acest sector.

Creșterea veniturilor va ajuta și așa-numitul copac bani – ficus mai gras. Frunzele acestei plante au o formă rotundă și simbolizează monedele “în creștere– În casă. În tava oală de flori puteți turna câteva monede de demnitate diferite, astfel încât planta să vă atrage puterea lor monetară. 

Cum să gestionați banii pentru a le multiplica

Nu numai tradițiile occidentale, dar și occidentale spun cum să vă măriți fluxul de bani. Se crede că o atitudine specială față de bancnote – note și monede – poate înmulți bunăstarea.

Cum să atragă norocul cu bani:

 • purtați bani într-o pungă de culoare roșie, neagră sau aurie, fără zgârieturi, fire proeminente și elemente de fixare rupte. Pentru salarii sau interes în tranzacție pregăti o specială „profitabilă“ pungă și întotdeauna ori doar câștigat bani, dar pentru a cheltui bani din ea nu poate, este mai bine să transfere bani pentru a cumpăra în altă parte. Pentru o cantitate deosebit de mare de bani, puteți cumpăra o pungă nouă – va deveni talismanul tău, încărcându-ți energia cu energie de creștere;
 • purtați un șervețel de pungă, parfumat cu ulei esențial de menta, – această aromă atrage bani;
 • cumpăra o monedă din China, cu o tăietură pătrat și un fir de mătase roșie, cu un nod de construcții, purtând compartiment mascota monede – el va fi capabil să atragă pentru tine o sumă mică, dar frumos de bani;
 • a pus într-un portofel compartiment închis cel mai mare proiect de lege poate fi un dolar sau euro, care își pot permite, și nu-l irosiți, atâta timp cât posibil – acest proiect de lege va deveni în cele din urmă o amuleta pentru noroc și bogăție;
 •  “hipnotiza“Cea mai mare factură și imaginați-vă cum câștigați din ce în ce mai mult. Se crede că banii sunt iubiți când proprietarul le admiră și, prin ei înșiși, sunt atrași de o astfel de persoană. “hipnoză“Bani pot fi cheltuite în ziua plății, dar este mai bine dacă acest ritual este combinat în faza lunii – aveți nevoie, bineînțeles, să crească. 

Succesul în materie de bani favorizează cei care sunt buni în a face bani. Amintiți-vă că cea mai bună magie pentru bani este acuratețea. Banii iubesc contul, deci trebuie întotdeauna să știți exact și suma dvs. în numerar, suma de economii și toate elementele de cheltuieli pentru acuratețea unui bănuț. Excepția este o bancă purtătoare, care nu poate fi recalculată până nu este umplută. 

Vrăjitoria internă pentru prosperitate

Secretele de a atrage noroc în bani

Cu sute de ani în urmă, un ansamblu de instrucțiuni și ritualuri economice a fost numit vrăjitorie domestică, iar fiecare femeie slave, cu ajutorul său, a păstrat bunăstarea casei și a familiei. Cunoașterea valoroasă a esenței subtile a norocului și a banilor există acum sub forma acceptărilor și sunt considerate mai degrabă superstiții decât reguli rezonabile, dar este așa?

Poate că sunteți negativ cu privire la diferite superstiții și nu vă place să observați semnele rele. Cu toate acestea, rețineți că majoritatea așa-numitelor semne nu există deloc pentru a vă supăra în mod neașteptat.

De fapt, acestea sunt recomandări bazate pe principiul contrariului. În spatele fiecărei “nu poate“Se ascunde”cât de bine“Și dacă înțelegeți informațiile despre semnele antice în acest sens, veți obține un ghid practic pentru o viață fericită. 

Prosperitatea și succesul în materie monetară sunt ajutate de următoarele sfaturi:

 • a scăpa de lucruri inutile și de gunoi dimineața. Sor, ieșită noaptea, te face vulnerabilă în finanțe;
 • vorbesc despre bani, plățile și datoriile se desfășoară dimineața sau ziua, seara, o astfel de discuție poate aduce decizii nerezonabile;
 • utilizați o cusătură sau o mătură în casă. Dacă aveți o mătură separată pentru curte sau scară, păstrați-o în camera de utilitate – toaletă, dulap, balcon;
 • Fii amanta zelos, nu aruncați produse și resturi care pot mânca animalele, colecta pesmet într-un borcan, din care hrănesc păsările (de preferință, sâmbătă – ziua săptămânii este dedicată caritate);
 • dându-i hainele pentru o vreme sau ca un dar, spală-l în prealabil, și norocul tău va rămâne cu tine;
 • asigurați-vă că mesele din casă au curățenie, fețe de masă frumoase, ustensile sau obiecte pentru lucru; învață-ți copiii și animalele de companie să stea în locurile lor potrivite – persoana sau animalul care stă în masă pe masă, dă drumul norocului. 

“Cine se trezește devreme, Dumnezeu le dă”

Este foarte important să atrageți norocul pentru a vă adapta rutina zilnică la bioritmurile planetei. Soarele protejează succesul și prosperitatea în toate aspectele, prin urmare energia sa trebuie să fie acumulată zilnic. Dimineața este potrivită pentru acest lucru cât mai bine posibil, dă încredere și ajută o persoană să-și coordoneze cu succes între ele treburile casnice, personale și munca.

Proverbul celebru se referă nu numai la diligență, ci ne învață să folosim puterea cosmică a Soarelui pentru a atinge orice scop, fie că este prosperitate materială sau noroc într-o afacere nouă.

Secretele de a atrage noroc în bani

Secretul eficienței, hotărârii și minții sănătoase este de a obține o sarcină de noroc cu energia soarelui în orele dimineții. Cât mai târziu după zori te trezești și începi afacerea, cu atât mai puțin ai noroc.

BUn val plăcut călătorește de la 6 la 9 dimineața. Dacă renunțați la această perioadă de veghe, vă lipsiți de viața și de finanțele voastre o sursă puternică de energie. Cum atrage milionarii moderni banii?

Ei nu ascund că se ridică foarte devreme și folosesc orele de dimineață pentru a-și vizualiza bogăția. Gândește-te la asta, pentru că pentru mulți este noroc. 

Rețineți că nu aveți nevoie de extravaganțe sau investiții de capital. Toate aceste metode sunt ușor de realizat în condiții cotidiene și sunt disponibile pentru o persoană cu orice opinii și orice statut în societate.

Încercați, marcați rezultatul și nu uitați să împărtășiți secretul cu cineva care are nevoie de el.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 3

Adblock
detector