Bagaimana tidur dengan seorang lelaki: apa yang boleh saya lakukan dan apa yang tidak? | pangudownloads.com
Psikologi

Bagaimana tidur dengan seorang lelaki: apa yang boleh saya lakukan dan apa yang tidak?

Sebelum memburu seorang lelaki muda, berfikir dengan teliti tentang di mana anda dapat melihatnya. Cara paling mudah ialah menyewa bilik hotel atau menguruskan semua rumah. Pastikan dalam mana-mana tempat siap sepenuhnya sebelum petang.

Bagaimana tidur dengan seorang lelaki: apa yang boleh saya lakukan dan apa yang tidak?

Pakai sesuatu yang ketat dan terbuka, tetapi jangan keterlaluan. Anda harus kelihatan seksi, tidak kasar. Anda juga boleh mengamalkan seni rayuan untuk menawan pasangan.

Jangan minum banyak alkohol, satu gelas wain akan melegakan anda, tetapi ketahui ukurannya. Lagipun, anda ingin bangun gembira, bukan dengan kepala yang sakit.

Cuba cari seorang lelaki sahaja atau dalam sebuah syarikat kecil. Anda perlu memilih tempat untuk meneruskan perbualan dengan senyap. Sekiranya anda bertemu di pesta yang bising, bawa dia dari orang ramai dan muzik supaya anda dapat saling mendengar dengan baik. Nah, yang paling penting, menjadi 100% pasti bahawa anda mahu ini, dan jangan memaksa diri anda.

Pada tarikh apa anda boleh tidur dengan seorang lelaki

Jelas menentukan matlamat anda untuk memahami pada tarikh yang anda boleh tidur dengan seorang lelaki.

Untuk ini, anda boleh mempertimbangkan 4 pilihan untuk kenalan pertama:

 • tarikh pertama. Anda boleh bersetuju untuk seks pada saat ini, jika anda memahami dengan jelas satu perkara. Hubungan anda boleh dihentikan pada bila-bila masa. Selepas satu malam, selepas dua, selepas beberapa bulan - untuk anda ia tidak perlu menjadi penting. Tiga tarikh - ini adalah tempoh yang memberi kebenaran untuk menggoda gadis-gadis lelaki. Selepas 3 lawatan seorang lelaki tidak boleh mengatakan dengan pasti bahawa dia serius cinta dan mahu hubungan yang panjang. Ambil perhatian ini;
 • 3-10 pelantikan. Selalunya tempoh ini mengambil masa 1-2 bulan. Dan jika seorang lelaki akan menunggu untuk istilah ini, dan sementara minatnya kepada anda tidak dipadamkan, anda sudah dapat membicarakan niat seriusnya kepada anda;
 • 10 atau lebih lawatan. Sekiranya seorang lelaki menunggu lebih daripada 1,5-2 bulan, maka dia sangat mengasihi anda. Lebih sering daripada tidak, 10 lawatan digunakan sebagai jawapan kepada soalan: "Pada tarikh manakah anda boleh mendekati lelaki?";
 • 6 bulan perhubungan dan banyak lagi. Sekiranya seorang lelaki tidak bertentangan dengan hubungan platonya dalam tempoh masa yang panjang, ini tidak mengenalinya dengan cara yang terbaik. Atau dia sangat dibutakan oleh anda bahawa dia sudah bersedia untuk bertolak ansur dengan apa-apa kehendak, atau mempunyai harga diri yang sangat rendah, dan oleh itu ia mendamaikan dirinya dengan harapan yang tidak menjanjikan kepadanya.

Pada tarikh apa anda boleh tidur dengan seorang lelaki? Perkara utama ialah yang anda mahukan terlebih dahulu, jika tidak, anda tidak akan senang.

Bagaimana untuk memujuk seorang lelaki untuk tidur dengan anda

Seks adalah komponen penting dalam hubungan antara pasangan. Sekiranya kehidupan intim telah menjadi rutin untuk anda, ia patut memikirkan cara-cara baru untuk menarik perhatian seksual kepada pasangan.

Bagaimana tidur dengan seorang lelaki: apa yang boleh saya lakukan dan apa yang tidak?

Jika anda mendekati secara langsung dan menceritakan kekasih anda tentang hubungan seksual anda, anda akan merasa malu, cuba menulis ucapan yang anda duga di atas kertas. Ini akan membantu anda berkembang pada masa akan datang.

Anda boleh meletakkan ucapan anda di dalam saku pasangan atau menghantarnya melalui e-mel. Jadilah ikhlas dan berani dalam keinginan anda. Kemudian selepas membaca, lelaki anda mungkin mahu "Tiba" pulang dan mempunyai malam ajaib.

Menggunakan kata-kata untuk menyatakan emosi anda tidak begitu mudah, jadi anda boleh menggunakan tanda-tanda bukan lisan.

Jika lelaki muda anda sibuk dengan perniagaan, datang dan cium dia, sebagai contoh, di leher. Dapat mengejutkannya dan, mungkin dalam hal ini anda akan meningkatkan minat seorang lelaki dan terlibat dalam seks spontan.

Selepas hubungan yang panjang, rakan-rakan secara perlahan-lahan menyejukkan satu sama lain. Halangan ini dapat dihapuskan jika anda mengingati hubungan pertama anda. Ingatlah, betapa tepatnya dia telah mengaitkan anda. Jika anda ingin menyalakan semangat di tempat tidur, anda boleh memujuk diri anda dan membenarkan seks apa yang tidak dibenarkan sebelum ini. Lelaki itu akan gembira.

Selepas berapa lama anda boleh tidur dengan seorang lelaki

Jika lelaki yang anda suka, dan anda ingin memasuki hubungan yang serius dengannya, melakukan hubungan seks pada mulanya adalah tidak diingini. Ini bukan sekadar peraturan, ia adalah keadaan yang menunjukkan berapa kali anda meningkatkan peluang untuk mencapai matlamat. Apabila anda pergi pada tarikh, anda hanya kawan, dan komunikasi anda tidak mengikat anda dengan apa-apa.

Ingin, berkomunikasi, mahu - tidak. Pada masa ini, pelajari lelaki itu sebagai orang. Apa dia, apa yang dia suka, bagaimana dia berkelakuan. Oleh itu, anda akan mempunyai gambar kepercayaan atau ketidakpercayaan seorang lelaki. Jika anda tidur dengannya, maka dalam hal hubungan anda akan dibimbing oleh gairah. Dan ia menghalang persepsi yang mencukupi.

Lelaki itu, menjemput anda pada tarikh, akan cuba memahami betapa dekatnya dia boleh mendapatkan anda dan dari mana pula. Dalam proses itu, dia akan mengenali watak, minat, cita-cita, pandangan hidup dan sebagainya. Dan sementara dia mahu memujuk seorang gadis untuk melakukan hubungan seks, dia akan berminat dengan anda sebanyak mungkin. Walau apa pun tujuannya, anda boleh membuat tanggapan tertentu mengenai diri anda, dan kemudian dia tidak hanya akan mendapat minat seksual, tetapi juga manusia.

Anda dapat memahami bahawa pada mulanya dia akan mahu mengenali anda hanya untuk seks. Sebaik sahaja dia menerimanya, minat akan hilang. Sekiranya masa keintiman tidak terburu-buru, tetapi menyambungnya dengan cara yang berbeza, maka hubungan dapat berkembang lagi pada tahap yang lebih tinggi. Di sini, anda juga boleh bercakap tentang jatuh cinta.

Oleh itu, jangan tergesa-gesa untuk melakukan seks kerana harapan menjadi gembira. Memberi lelaki peluang untuk mengenali anda lebih baik, dan kemudian anda akan memberi diri anda peluang untuk mencarinya.

Sekiranya anda membuat keputusan untuk tidur dengan seorang lelaki buat kali pertama

Sekiranya sebelum anda melakukan hubungan seks buat kali pertama, anda menyedari bahawa keputusan dibuat sendiri, dan anda berfikir dengan baik, anda boleh mula bersiap untuk acara ini.

Bagaimana tidur dengan seorang lelaki: apa yang boleh saya lakukan dan apa yang tidak?
 1. Pilih tempat dan masa yang sesuai. Sudah tentu, masa terbaik untuk seks pertama adalah rumah di mana semuanya bersih dan ada bilik mandi;
 2. Buat suasana santai. Anda boleh menonton filem romantis bersama atau bercakap dengan muzik yang menyenangkan. Persoalan sama ada minum alkohol agak samar-samar. Di satu pihak, anda berehat, dan di pihak yang lain - pasangan itu tidak dapat mengawal dirinya dengan baik. Jika anda memutuskan untuk memasukkan alkohol, hadkan diri anda kepada satu gelas wain;
 3. Bincang dengan rakan kongsi semua butiran. Orang pilihan anda perlu mendengar dan berhenti, jika sakit. Jangan lupa tentang keselamatan, gunakan kondom;
 4. Bersedia secara moral untuk apa yang menyakitkan. Jangan tengok diri sendiri bahawa ia akan menjadi kesakitan neraka. Jika anda mempercayai pasangan anda, yakinlah bahawa dia tidak akan membahayakan anda. Jika anda tidak selesa, ia akan berhenti. Masih mempunyai sedikit kesabaran. Seks pertama boleh meninggalkan kesan yang tidak menyenangkan, oleh itu jangan menderita melalui kekerasan dan bercakap, jika anda perlu berehat.

Bagaimana jika saya tidur dengan bekas teman lelaki?

Dalam kehidupan, ia berlaku bahawa gadis itu berada di tempat tidur yang sama dengan mantannya. Pada masa ini, dia mula mencela diri dan mencari punca keadaan.

Dan sebabnya boleh menjadi berikut:

Bagaimana tidur dengan seorang lelaki: apa yang boleh saya lakukan dan apa yang tidak?
 • anda masih tidak peduli kepada bekas kekasihnya. Dengan bantuan intim anda merasakan pelukannya, tetapi jangan berfikir tentang apa yang akan berlaku seterusnya. Menjadi di sebelahnya di atas katil, anda boleh mengharapkan apa-apa - pembaharuan hubungan, harapan bahawa dia juga mencintai anda. Dalam kes ini, anda perlu mengambil sendiri dan berfikir tentang kebenaran yang tidak berubah: bahawa semakin anda mengetatkan keadaan ini, lebih banyak akan dibebaskan kepada anda;
 • kekurangan haba. Anda mengucapkan selamat tinggal kepada hubungan lama, tetapi masih belum ada yang baru. Dan anda mahu begitu banyak untuk menghilangkan rasa kesepian. Sudah tentu, ia bagus untuk merasakan kehangatan di tangan bekas lelaki itu. Tetapi anda harus sepenuhnya membebaskan ruang untuk pasangan baru, bukan sahaja di dalam hati, tetapi di tempat tidur. Fahami diri anda, lepaskan hubungan yang sudah selesai;
 • dengan bekas lelaki anda mempunyai hubungan seks yang hebat. Nah, ia berlaku begitu, orang-orang dengan sempurna merasakan diri mereka bersama di tempat tidur yang sama, bagaimanapun, dalam segala hal yang lain mereka mempunyai salah faham yang lengkap. Jadi anda memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal, tetapi semua orang tidak dapat menyerah seks yang biasa. Sudah tentu, ia adalah baik apabila terdapat rakan yang dapat memuaskan semua keinginan anda. Tetapi perlu difahami bahawa mustahil untuk mengekalkan hubungan dengan satu jantina.

Menjadi dekat dengan seorang lelaki pastinya pengalaman yang menyenangkan. Walau bagaimanapun, adalah berfaedah untuk berfikir dengan teliti sebelum memutuskan bagaimana untuk tidur dengan seorang lelaki.

Lebih baik tunggu sebentar. Percayalah, dari pasangan ini akan lebih menghargai anda.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

26 − 20 =