Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum? | pangudownloads.com
Psikologi

Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?

Urut erotik membantu menghilangkan keletihan psikologi dan fizikal. Menyentuh pelbagai bahagian badan membolehkan anda berehat dan bersenang-senang. Urut intim kepada isteri adalah peluang yang sangat baik untuk menunjukkan kelembutan terhadap separuh kedua dan memperkuat hubungan rapat antara rakan kongsi. Sekiranya pasangan suami telah menyejukkan satu sama lain, maka urutan erotik adalah cara yang berkesan untuk menyalakan semangat dan selera seksual.

Apakah urutan urut?

Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?

Urut klasik termasuk menggosok, menekan, menguli tangan bahagian-bahagian tubuh yang berlainan. Urut erotik atau intim ditambah dengan sebatan lembut seluruh badan pasangan dan ciuman. Teknik ini datang kepada kami dari Timur. Sebagai contoh, di China, mengawal tempoh hubungan seks dengan merangsang titik tertentu, dan di India, sentuhan menarik disertai dengan penggunaan minyak aromatik.

Urut isteri anda di rumah adalah kejutan yang menyenangkan dari seorang lelaki yang ingin menguatkan hubungan emosi dan membangkitkan tenaga seksual seorang wanita. Sifat intim intim akan membawa kesenangan fizikal dan emosi pasangan. Mengusap bahagian-bahagian badan yang berlainan akan membantu mengenal pasti zon erogenous yang lebih baik. Urutan intim di rumah tidak mempunyai peraturan yang jelas, perkara utama adalah untuk membantu isteri anda berehat, beralih perhatian dari masalah harian dan bangun sensasi.

Bagaimana untuk membuat urutan untuk isteri saya?

Untuk mengejutkan kejutan erotik adalah menyenangkan dan menarik, adalah perlu untuk mewujudkan persekitaran yang sesuai. Untuk melakukan ini, anda perlu:

 • cahaya teredam,
 • lilin wangi,
 • muzik yang menyenangkan.

Permukaan di mana isteri perlu diletakkan tidak perlu lembut. Bilik hendaklah hangat, kerana semasa urutan urut telanjang, dan prosedur berlangsung dari setengah jam hingga satu jam.

Prasyarat adalah penggunaan minyak atau krim khas di tangan seorang lelaki dan badan wanita. Sekiranya anda yakin dengan keinginan aromatik pasangan, sila gunakan mentega dengan rasa kegemarannya.

Pilihan umum untuk mewujudkan persekitaran intim:

Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?
 • melati,
 • ylang-ylang,
 • vanila,
 • oren,
 • nilam.

Relaksasi dipermudahkan oleh mandi hangat, anda boleh memulakan urutan erotik dengannya. Sebelum menyentuh, anda mesti memanaskan tangan anda dan mencubanya dengan krim. Ini akan menjadikan kulit telapak tangan lebih lembut, jari-jari akan perlahan-lahan meluncur ke atas badan yang dicintai.

Minyak pati mempunyai kesan yang kuat terhadap keadaan psikologi wanita. Mereka membuat anda benar-benar berehat atau sebaliknya, membangkitkan keinginan seksual. Tetapi jika pasangan anda terdedah kepada alergi, gunakan losyen hypoallergenic.

Tubuh seorang wanita penuh dengan misteri, melakukan urutan erotik, adalah perlu untuk memantau reaksinya, ini akan mengungkapkan zon erogen yang baru.

Urut seks untuk isteri: teknik penampilan

 • Prosedur ini bermula dengan kaki - kaki atau berus. Untuk melakukan ini, letakkan kekasih anda di perut. Kepada isteri anda selesa, letakkan tuala di bawah kakinya.

Dengan pergerakan lembut, meregang setiap jari, kaki dan kaki di antara jari. Pada kaki banyak pengakhiran saraf, rangsangan mereka akan memberi pasangan itu banyak keseronokan. Dari pukulan, mereka berpindah ke pinggir sawit atau falang jari. Dengan tangan pergi pada skema yang sama - pertama mengusap lembut, kemudian menguli lebih intensif.

 • Dari kaki, perlahan-lahan bergerak ke betis, paha dan punggung. Pergerakan dilakukan oleh pad jari atau seluruh sawit. Tambah keintiman untuk membolehkan menyentuh bibir dan lidah anda.
Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?

Urut erotik punggung atau paha mengikut intensiti kesan fizikal adalah jauh berbeza dari prosedur dengan tangan atau kaki. Tempat-tempat ini kurang sensitif, jadi mereka boleh digigit dan patted ringan. Paha dalaman sangat sensitif kepada sentuhan. Impak yang bertenaga akan menyebabkan rakan kongsi teruja, tetapi ia harus disegani dengan lembut mengusap.

Keistimewaan urutan erotik terdiri daripada peningkatan secara beransur-ansur kesan merangsang, yang akan berakhir dengan seks ghairah.

 • Apabila menghampiri belakang, ingat bahawa terdapat zon erogen antara skapula, yang harus diberikan perhatian khusus.

Urutan erotik berlaku pada kadar yang berbeza. Keamatan tindakan bergantung kepada kesannya - pukulan perlahan lembut melegakan pasangan, dan cepat - merangsang. Dalam masa intim ini, buat perbualan minimum, atau lebih baik senyap. Bercakap untuk anda akan menjadi tangan yang mengungkapkan cinta dalam bahasa pukulan lembut dan sentuhan.

 • Jangan meninggalkan leher dan bahu tanpa urut. Laman ini mengalami ketegangan dan penyempitan selepas seharian bekerja. Tekanan dan menggosok akan membantu gadis itu berehat, melegakan keletihan. Seorang wanita tidak mungkin memutuskan sesi urut erotik di dalam kabin, dan di rumah dengan orang yang dikasihi dia boleh mendapatkan keseronokan yang tidak dapat dilupakan.

Urut abdomen dan payudara isteri

Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?
 • Jika anda ingin membuat urutan erotik dada dan perut terutamanya yang menyenangkan, banyak minyak dengan tangan minyak anda.
 • Kesan pada perut sepatutnya sangat halus, sudah cukup untuk menyerang zon sekitar pusar dalam gerakan pekeliling mengikut arah jam. Sentuhan tangan dilengkapi dengan ciuman.
 • Seterusnya, mereka memberi perhatian kepada pinggang, memegang tangan mereka ke atas dan ke bawah, sedikit menarik balik kulit.
 • Untuk urutan erotik tidak kelihatan seperti kekasaran, ia tidak bernilai menghancurkan payudara wanita atau memutar putingnya. Ia cukup lembut untuk memegang perimeter bulat, mudah bermain dengan bahagian yang paling sensitif.
 • Jangan abaikan leher, kerana ramai wanita di sini mempunyai zon erogen. Sentuhan berhati-hati jari, lidah dan bibir membuatnya gemetar dengan keseronokan.
 • Telinga tidak kurang sensitif, mereka dipijat dengan dua jari - besar dan indeks. Perlahan menguli permukaan, terutama lobus.

Urut organ-organ intim

Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?
 • Apabila anda sampai ke tempat paling dalam, cuba menjadi sangat berhati-hati dan lembut;
 • Bahagian intim badan sangat sensitif, jadi sentuh dengan jari santai, melakukan urutan dengan lembut, tetapi pergerakan yang menggoda;
 • Kesan bibir dan lidah akan sangat sesuai;
 • Dalam proses urutan, tandakan kawasan yang memberi respons terutamanya kepada sentuhan, dan pastikan anda kembali kepada mereka;
 • Sekiranya anda tidak menetapkan matlamat untuk membawa isteri anda ke puncak syahwat, kemudian memantau keamatan rintangan;
 • Melakukan urutan intim kepada isterinya di rumah adalah penting bukan sahaja pengetahuan teoritis, tetapi juga fantasi rakan kongsi.

Petua untuk urutan erotik:

 • Jangan memulakan sesi urut intim dalam suasana yang tidak baik, lebih baik pindahkannya ke hari yang lebih sesuai;
 • Baik melembapkan kulit tangan dan badan seorang wanita;
 • Berhati-hati melihat reaksi rakan kongsi, anda boleh mendapatkan banyak maklumat berguna tentang zon erogen beliau;
 • Jangan duduk di atas seorang wanita, duduk di sebelah atau di atas kepala anda, bergantung kepada kawasan yang dikerjakan di badan;
 • Salah satu kaedah urutan erotik bukan untuk mengambil tangan anda dari badan. Sediakan semua yang anda perlukan dalam jangkauan. Jadi anda tidak perlu bangkit dan berpindah dari isteri anda, memecahkan sambungan yang ditubuhkan.

Urut erotik adalah proses intim, hampir sama dengan seks, jadi anda boleh menikmati hanya dengan persefahaman bersama dan kepercayaan rakan kongsi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

50 − 43 =