Di persimpangan jalan: adakah ia patut pergi ke kiri? | pangudownloads.com
Psikologi

Di persimpangan jalan: adakah ia patut pergi ke kiri?

Dalam kehidupan wanita yang jarang berlaku, masa ini tidak akan berlaku apabila hubungannya dengan suaminya semakin sejuk, membosankan dan membosankan. Terdapat banyak sebab untuk fenomena ini, tetapi satu hasil adalah bahawa wanita itu memahami bahawa dia mahu mengubah lelaki itu dengan calon yang lebih menarik dan layak. Betapa benarnya keputusan ini, bagaimana untuk meneruskan dengan betul dan apa yang perlu disediakan? Semua ini, dan bukan sahaja anda akan mengetahui di bawah.

"Kita perlu mendapatkan kekasih!"

Di persimpangan jalan: adakah ia patut pergi ke kiri?

Idea ini dapat melawat minda lebih dari satu perempuan, tetapi bukan semua orang yang mendapat ke arah yang logik.

Ia satu perkara yang perlu dibincangkan tentang ingin menukar suami saya, dan benar-benar memusnahkan keluarga dan cara hidup yang mantap - sama sekali berbeza. Dan, perlu diingat, individu yang paling terdesak dan berani mampu yang terakhir.

Dalam persekitaran psikologi membezakan tiga sebab yang baik untuk kecurangan perempuan:

 • Terdapat kekurangan emosi akut dan terang. Terutamanya ini diperhatikan di kalangan wanita yang sukar untuk mentolerir cara hidup yang diukur dan membosankan. Tetapi walaupun dalam keadaan sedemikian, ia patut dipertimbangkan sama ada ia bernilai kehilangan kapal kebahagiaan untuk satu perjalanan di sebuah kapal layar lanun;
 • Hubungan seksual dengan pasangan menjadi segar dan membosankan. Dalam keadaan ini, seorang wanita, atas sebab tertentu, lebih mudah membuat keputusan pengkhianatan daripada cuba menukar perkara, mencari penipuan seksual baru atau membuat temu janji untuk kursus striptis. Tetapi ia juga berlaku bahawa isteri berubah dari putus asa, kerana, sebagai contoh, dia memuja lisan mulut, dan suaminya secara mutlak tidak menerima mereka;
 • Selalunya, seorang isteri ingin menukar suaminya sekiranya dia tidak mempunyai komunikasi manusia sahaja. Malah dari segi seks, semuanya berjalan pada 5 +. Pertama, wanita itu meyakinkan hati nuraninya dengan hakikat bahawa dia hanya berteman dengan seseorang, berbincang dengannya hati, dan tidak boleh bercakap intim. Tetapi selepas beberapa minggu, mula bertumpu pada forum wanita dan berunding mengenai cara menyembunyikan pengkhianatan dan apa yang perlu dilakukan seterusnya.

Kenapa kita memerlukan pencinta, dan mereka memerlukannya

Sebelum merosakkan hubungan keluarga yang sihat dengan pasangan anda, anda perlu memahami betapa anda memerlukannya. Biasanya ini berlaku: hubungan seksual pertama dengan lelaki lain berakhir dengan penyeksaan hati nurani yang dahsyat, yang sepenuhnya menolak kemungkinan mendapatkan kepuasan moral dan fizikal dari apa yang telah dilakukan.

Sekiranya anda mempelajari tapak kenalan intim, anda boleh memahami bahawa wanita mencari kekasih untuk tujuan berikut:

 • Satu novel maya yang membolehkan anda untuk mendapatkan tahap komunikasi yang betul tanpa pengkhianatan fizikal dan memuaskan fantasi seksual peribadi anda. Ini dianggap sebagai pilihan yang paling tidak berbahaya untuk perkahwinan "kiri", Kecuali kepercayaan yang terkenal bahawa pengkhianatan moral jauh lebih dahsyat daripada daging;
 • Untuk hubungan seksual, yang atas pelbagai sebab tidak dapat diteruskan dengan pasangannya;
 • Demi komunikasi, apabila wanita itu mula mencari kekasih untuk mencurahkan sukacita, kesedihan, pemikiran dan pengalaman yang tidak menarik bagi suaminya.

Dan di mana hendak mencari pengganti yang layak

Di persimpangan jalan: adakah ia patut pergi ke kiri?

Masalah ini dihadapi oleh semua wanita, dan mereka yang jarang meninggalkan rumah mereka - khususnya. Pada hakikatnya, ini bukan penghalang kepada perzinaan, perkara utama ialah calon yang dipilih harus dipercayai, dan tidak muncul dalam lingkaran komunikasi keluarga anda sebelum ini.

Di samping itu, adalah perlu untuk mencari seseorang di Internet atau tempat awam:

 • bersahaja;
 • dapat memenuhi keperluan anda (jangan panggil atau tulis mesej, jangan hantar bunga dan jangan tonton di bawah tingkap);
 • mudah untuk berkomunikasi;
 • yang memahami bahawa anda tidak mahu kembali kepadanya, apabila anak sakit di rumah atau suami perlu dikumpulkan dalam perjalanan perniagaan. Kekasih harus menerima hakikat bahawa dia akan sentiasa berada di luar;
 • tidak mempunyai minat seks;
 • tidak berkahwin;
 • dapat dengan betul menavigasi dalam keadaan apa pun;
 • mempunyai rasa humor yang sihat.

Apakah akibatnya untuk dipersiapkan?

Seorang wanita langka boleh dengan mudah melemparkan frasa seperti "Suami saya mahu saya mengubahnya demi memelihara keluarga". Perceraian adalah jenayah moral yang serius, yang tidak boleh dipatuhi oleh setiap orang. Psikologi mencadangkan seorang lelaki yang belajar tentang fakta perzinaan, memahami sebab-sebabnya, memahami mereka dan cuba memaafkan, cuba menyelamatkan dunia dalam keluarga dan kasih sejati.

Ramai pasangan, salah seorang daripada mereka sengaja mengubah separuhnya, terus menjalani kehidupan biasa. Tetapi dalam jiwa masih akan hidup cacing keraguan, kebimbangan dan ketakutan bahawa keadaan mungkin berulang.

Jika suami telah berubah atau isteri telah memasuki hubungan luar nikah, dan salah seorang daripada mereka ingin kembali dan menyelamatkan keluarga, seseorang mesti cuba untuk tidak membuat keputusan tergesa-gesa, memberi pengaruh kepada emosi. Intuisi juga bukan penasihat yang sangat dipercayai, tetapi tidak semua orang akan hidup dalam ketakutan dan ketidakpercayaan yang berterusan.

Oleh itu, sebelum anda mencari rakan seksual baru, mula-mula berurusan dengan masalah dan sebab-sebab yang mendorong anda untuk bertindak sedemikian. Komunikasi luar nikah sangat mudah, yang tidak boleh dikatakan tentang keinginan seterusnya untuk membawa semuanya kembali normal.

Selepas pengkhianatan, kesatuan keluarga tidak akan sama seperti pada mulanya, dan impuls anda akan memberi impak negatif bukan sahaja pada hubungan dengan suami dan saudara-mara, tetapi juga pada anak-anak.

Sisi Adultery Negatif

Sekiranya semua perkara di atas tidak menjejaskan keinginan untuk mempunyai pasangan seksual lain, bersiap sedia untuk mengetahui bahawa kehidupan anda akan diisi:

Di persimpangan jalan: adakah ia patut pergi ke kiri?
 • penyeksaan hati nurani;
 • kawalan kendali berterusan dan keperluan untuk berdepan dua;
 • tekanan yang disebabkan oleh ancaman pendedahan;
 • situasi yang menghalang kita daripada hidup dalam irama biasa;
 • risiko mendapatkan sijil perceraian;
 • censure awam dan kecaman moral;
 • peluang untuk mendapatkan penyakit kelamin.

Sebagai hubungan dengan kekasihnya, senarai adalah lebih lama lagi, dan untuk hasil yang baik acara boleh meletakkan hanya dalam dua kes: apabila sambungan boleh dikekalkan tanpa disedari, atau jika suami itu mampu untuk memaafkan kafir, dendam tanpa pelan bangunan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 1 =