Psikologi

Perkahwinan Krypton – bagaimana untuk meraikan dan memberi apa?

Ia dengan sesungguhnya merayakan ulang tahun kehidupan keluarga – timah, perak, perkahwinan merah jambu. Dan mengapa tidak mengatur percutian kecil dan tidak menyebut tarikh lain, kurang pusingan, tetapi pada masa yang sama gembira? Sebagai contoh, perkahwinan krypton, 19 tahun perkahwinan – ini banyak. Seseorang sudah boleh mengatakan bahawa perasaan disahkan mengikut masa, suami-suami tahu watak-watak masing-masing dengan baik, kanak-kanak – yang paling sering – dibesarkan.

Jadi mengapa tidak mengatur percutian keluarga?

Contents

Bersama-sama berumur 19 tahun

Perkahwinan Krypton mempunyai nama lain – gondok dan delima. Apakah intipati setiap simbol?

Perkahwinan Krypton - bagaimana untuk meraikan dan memberi apa?

Krypton adalah gas lengai yang dihasilkan oleh pereputan bijih uranium. Perbezaannya dari gas lengai lain – apabila kepekatannya di udara meningkat, ia mula bercahaya. Ia digunakan untuk mengepam laser tempur dan sebagai komponen bahan api roket. Bukankah simbolik? Lagipun, untuk sampai ke pernikahan Krypton adalah berapa tahun yang akan datang bersama-sama, menjadi tergantung, seperti roket, dan kemudian bersinar dengan kebahagiaan, ketika masalah dapat diatasi bersama.

Hyacinth adalah nama yang sama untuk batu separuh berharga dan bunga musim bunga yang indah. Batu dianggap sebagai simbol nasib dan kebijaksanaan, warnanya kaya – dari oren terang hingga warna ungu dari bom tangan. Sebelum ini, pengembara tidak meninggalkan rumah tanpa jimat dari mineral ini – ia membantu mengambil keputusan yang betul jauh dari rumah.

Bunga gondok agak bersahaja. Ia boleh ditanam di mana-mana zon iklim, ia mekar pada awal musim bunga dan boleh menjadi semua jenis: ungu, putih, merah jambu, merah jambu.

Perkahwinan Krypton - bagaimana untuk meraikan dan memberi apa?

Sempurna merangkumi ulang tahun pernikahan: berapa tahun pasangan itu bersama-sama, dan di antara mereka adalah perasaan yang berbeda – dari kesalahpahaman untuk cinta. Pada masa ini mereka mempunyai masa untuk melihat semua nuansa penting. Sekiranya cinta dilakukan selama bertahun-tahun, ia cantik dan lembut, seperti bunga, dan kuat seperti batu.

Setiap tahun pasangan suami isteri lebih prihatin terhadap satu sama lain, mereka belajar untuk menghargai bukan sahaja orang luar
data, tetapi juga untuk sesetengah orang, hanya mereka yang mendapati kualiti separuh kedua. Kehidupan bersama mereka menyatukan mereka menjadi satu, seperti kulit delima nukleoli.

Terima kasih kepada banyak simbol, perayaan 19 tahun perkahwinan boleh diatur tidak kurang menarik daripada ulang tahun tradisi perkawinan dengan tanggal bulat.

Bagaimana untuk meraikan sambutan keluarga?

Tidak semestinya menjemput orang yang tidak dikenali – rakan sekerja di tempat kerja, jiran, rakan rawak. Acara tidak wajib – ikhlas, biarkan mereka berkumpul sahaja “Mereka”, saudara-mara dan rakan-rakan yang dekat ini bukan masa yang singkat.

Di mana pun syarikat yang hangat dikumpulkan, adalah wajar untuk mengalahkan simbolisme percutian. Bilik itu harus dihiasi dengan bunga gondok jika sudah berkahwin pada musim gugur dan musim sejuk, atau bunga besar, jika perkahwinan berada di musim bunga. Ia adalah perlu untuk menyediakan hidangan, salah satu bahan yang merupakan delima. Biarkan bom tangan bukan sahaja memasuki pinggan, tetapi juga menghiasi meja. Pencahayaan tambahan boleh dibuat menggunakan krypton luminaires.

Ia akan menjadi lebih baik jika percutian berakhir dengan bunga api yang hebat – krypton ini memerlukan – atau festival api yang mempesonakan, pameran piroteknik. Dengan cara ini, jika tetamu tidak tahu apa yang perlu diberikan kepada perkahwinan krypton, ekstravaganza yang berapi-api akan menjadi perkara yang anda perlukan.

Perkahwinan Krypton - bagaimana untuk meraikan dan memberi apa?

Anda boleh meraikan dan pilihan lain. Pernikahan Krypton dirayakan setelah bertahun-tahun tinggal bersama, yang saya ingin mengerti lagi – dapatkah Anda benar-benar melewati jalur yang sulit ke bahu?

Dalam kes ini, pasangan boleh pergi ke konsert atau terjun ke masa lalu, kembali ke tempat hubungan mereka pernah berkembang – berjalan kaki di taman, pergi ke alam semula jadi. Petang berakhir dengan makan malam romantis lilin untuk dua – di restoran atau di rumah. Mungkin, lebih baik memilih restoran – selepas semua, makan malam buatan sendiri harus dimasak oleh seseorang, kemudian membersihkan hidangan.

Biarkan kerja-kerja hari ini tetap di luar.

Semasa makan malam untuk dua di atas meja, anda juga perlu meletakkan hidangan dengan bom tangan, atau memesan wain yang kaya dengan delima delima. Keupayaan untuk mewujudkan suasana perayaan untuk dua menunjukkan betapa pasangan itu telah belajar untuk memahami satu sama lain, tahap penyesuaian mereka.

Hadiah untuk perkahwinan krypton

Simbol-simbol tarikh ini sangat banyak sehingga lucu untuk bertanya-tanya apa yang harus diberikan. Hadiah paling tradisional dari kawan-kawan dan rakan-rakan akan menjadi lampu krypton cahaya.

Pelbagai model lampu di rak kedai, di mana krypton digunakan untuk mencipta kecerahan, adalah besar. Mereka diwakili oleh sconces dinding, lampu meja, candelier besar. Sesungguhnya penjenayah perayaan itu mempunyai sudut gelap di rumah, yang memerlukan pencahayaan tambahan. Ketahui apa yang anda perlukan – mungkin tahap kedekatan membolehkan, dan mendapatkan keseluruhan.

Perkahwinan Krypton - bagaimana untuk meraikan dan memberi apa?

Sebagai hadiah peribadi, anda boleh membawa jimat dari gondok. Jika pasangan suka
perjalanan, atau salah satu daripada aktiviti profesional yang berkaitan dengan perjalanan perniagaan biasa, hadiah akan dihargai.

Pasangan ini secara peribadi boleh dipersembahkan dengan gondok dalam bentuk potong atau di dalam pasu – dengan berhati-hati anda harus pergi ke pemilihan pot bunga.

Anda boleh mengambil karya seni sebenar dengan pemandangan perkahwinan dicat.

Anda boleh membeli dalam gambar kabin dalam bingkai yang dihiasi dengan gondok. Ia akan menjadi kreatif jika elemen imej atau bingkai bersinar dalam kegelapan.

Dari pasangan, babak kedua menunggu pasti hadiah yang lebih berat. Mereka boleh menjadi barang kemas yang dihiasi dengan garnet: anting-anting, kalung, gelang. Emas atau perak – tidak penting untuk simbol perkahwinan dan ditentukan oleh keupayaan ekonomi keluarga.

Satu-satunya perkara yang anda boleh katakan – jangan laraskan diri anda dengan cincin perak dengan bom tangan, jika produk itu tidak eksklusif atau tidak dipilih dengan isterinya.

Perkahwinan Krypton - bagaimana untuk meraikan dan memberi apa?

Cincin perak biasa dengan delima adalah murah, dan isterinya mungkin sedikit tersinggung. Walau bagaimanapun, dalam pilihan hadiah, seseorang tidak sepatutnya mendengar nasihat daripada orang luar – tentunya selama 19 tahun, cita rasa antara satu sama lain sudah diketahui. Hadiah untuk lelaki – klip tali leher atau pautan cuff dengan delima, jika dia memakai mereka, atau azimat dengan batu-batu berwarna, lampu yang akan menyala monitor selamat apabila suami sedang berehat, bermain kegemaran anda “Rali” atau “Penembak”.

Walau bagaimanapun, pilihan hadiah untuk perkahwinan krypton-garnet-hyacinth sangat besar. Anda boleh mengalahkan mana-mana talismans atau memberi satu sama lain apa yang mereka impikan bersama-sama. Ia juga boleh menjadi malam romantis yang tidak dapat dilupakan.

Bertahun-tahun hidup bersama dan harmoni dengan hubungan anda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply