psykologi

Bli en fe – är det möjligt?

Huvudpersonerna i sagor är alltid en fe-skönhetsprinsess och en modig prins, bakom de äventyr som läsaren tittar på med spänning till slutet av den magiska historien.

Huvudpersonen är alltid en massa vedersakare och avundsjuka personer, men det finns trogna medhjälpare och oftast i rollen som assistenter är de magiska varelser – älvor.

Fairies (de är också feer) är mer benägna att vara bra än onda, rättvisa och kloka, de har underbar magi och kan styra naturens element och krafter. Men finns det så underbara trollkarlar i verkligheten, och finns det minst en möjlighet för en vanlig tjej att bli en riktig fe? Låt oss titta på dessa fascinerande och ovanliga frågor.

Contents

Fairy feer, trollkarlar, vem är de?

Bli en fe - är det möjligt?

Härliga och roliga älvor – karaktärer som kom till världskulturen från folklore av de keltiska nationaliteterna. Skaparna av legenderna har alltid beskrivit dessa magiska varelser som flickor av oändlig skönhet, som kan skicka olika trollformler till en person och också beordra naturens krafter och element.

För att se den verkliga trollkarlen ges till de få. En person måste antingen ha ett rent hjärta och goda avsikter, eller trollkarlen själv måste visa intresse för honom.


Från andra människor gömmer magiska varelser och även om de kommer till en persons hus, är de alltid osynliga. Men älvorna visar sig frivilligt till små barn och spelar även med dem, och om barnet gillar trollkarlen mycket – kan hon bli sin beskyddare eller uppfylla en välskött önskan.

Folkloreforskare är övertygade om att myter om älvor har en verklig grund, vilket innebär att om man vill bli en fe, är det möjligt. Hur man blir en fe – berätta i detalj.

Förberedelser för en magisk omvandling

Hur kan du bli en god fe?

Till att börja med måste du förbereda rätt för processen med magisk omvandling. Besittning av magisk kraft ges aldrig bara för att du behöver arbeta hårt på dig själv.

Först och främst måste du bli jobbig och flitig. Fairies tycker även om att dansa med älvorna i månskenet, men ha kul bara på semester. Under resten av tiden är magiska varelser upptagna med ett viktigt arbete: de hjälper djur som lever i sin skog, broderar med månens och solstrålens mönster, vattnar deras favoritblommor. Och de kommer nödvändigtvis till hjälp av människor, för om människor inte tror på feer – de kommer att försvinna.

Du måste också vara uppmärksam på din uppfostran. Alla guider vet hur man beter sig bra, känner till och följer reglerna för beteende i samhället, visar på exceptionellt bra sätt. Det här är inte förvånande: magiska varelser måste ofta kommunicera med kungar och andra viktiga människor, och därför är det bara en bra tjej som behövs för en tjej som frågar sig hur man blir en fe i det verkliga livet.

Vi får inte glömma att älvor är väldigt stolta över sin skönhet och därför kan ingen säga att han en gång såg trollkarlar otvättade och obekvämda, i en rörig eller smutsig klädsel.

Om du lyckas uppfylla alla ovanstående villkor får du en garanterad chans att du blir en riktig trollkarl!

Med förberedelserna för omvandlingen räknat ut är det dags att lära sig att bli en fe för riktiga.

Det första sättet: Vi tar itu med den magiska patronen

Enligt gamla legenden ses varje person av en riktig fe. Hon tittar på hans beteende och handlingar, och om en person beter sig värdigt, uppfyller det verkligen hans välskötta önskningar. Därför är det mest tillförlitliga sättet att bli en älva hemma att be din beskyddare att uppfylla din dröm.

Men du måste göra det på rätt sätt:

Bli en fe - är det möjligt?
  • Vänta på skymning och gå utanför. Det är nödvändigt att adressera trollkarlarna i skymningen, för på andra tider svarar älvorna inte på en persons uppmaning.
  • Med dig måste du ta en burk skogs honung eller en låda med godis
  • Välj en avskild plats och sitta där nere. En låda med godis eller en burk honung öppen och låtsas somna. Gör inte ljud och försök att inte röra sig.

Efter ett tag kan du höra ett mjukt skratt eller en låg viskning. Var inte rädd – det var det du väntade på. Öppna inte dina ögon och säg din önskan om dig själv eller fråga om du kan bli en fe i det verkliga livet.

Om älven vill hjälpa dig – hon kommer att berätta vad hon önskar att du måste uppfylla för detta. Om inte, kommer det helt enkelt att försvinna.

Det andra sättet: hur man blir linjal av någon form av naturlig kraft

Det är känt att älvorna kan vara olika: en del av dem grymhet mot djur och människor, den andra för att styra element – vatten, eld, luft eller mark. Du kan försöka bli befälhavaren av elementen, men det kommer att kräva maximal ansträngning.

Om du till exempel vill kontrollera vattenkraften måste du komma till en naturlig källa och prata med vatten i tre veckor samtidigt. Din uppgift är att göra vänner med vattnet och därför bör du inte bara berätta för henne om dina gärningar och önskningar, men prata trevliga ord till henne, beundra hennes renhet, friskhet, styrka. När vattnet börjar svara dig (du kommer tydligt att skilja mellan ord av mänskligt tal i sitt ljud) – du kan be henne att dela med dig kraften.

För att behärska eldens kraft måste du agera annorlunda. Köp ett vackert och dyraste rött ljus och varje kväll, även vid midnatt, tänd den. Titta direkt i ljusets flamma och prata med det. Brand – stolthet, så berätta inte för honom komplimanger, beundra hans makt bättre, tack för den värme han ger. När elden börjar svara på dina ord (ljuset blinkar tydligt) – fråga honom att ge dig lite styrka.

OBS! Brand frågar vanligtvis en framtida trollkarl att observera ett viktigt villkor för besittning av makt. Till exempel, förolämpa aldrig de svaga eller berätta aldrig för någon att du är en riktig trollkarl. Om du bryter mot detta tillstånd kommer din kraft att försvinna för alltid!

Bli en fe - är det möjligt?

Det enklaste sättet att bli en fe av någon blomma. Tro inte att de feer blommor svaga magiska kraften – så Kudesnitsa kan växa på växter i stället för blad mynt kan falla förälskad i någon människa, och tack vare den magiska pollen kan flyga utan vingar.

För att bli en sådan fe – du måste plantera din favoritblomma hemma eller i trädgården och ta hand om det noggrant. Varje dag måste du besöka växten, vattna det, prata med det.


När den första spiran dyker upp, ta med din blomma en vacker present. Det kan vara ett helt nytt mynt, ett vackert armband eller lite leksak. Presentera presenten till blomman och ta aldrig den därifrån. Magiska groddar kärleksdikter och sånger, så från tid till annan att gå till den vackra eller roliga sånger, dikter eller berätta historier.

Du kommer att behöva vänta tills blomman kommer att blomma, och sedan kan du be honom att göra dig till en älva som alltid kommer att ta hand om honom.

Låt oss öppna hemligheten: det blir dig till en trollkarl inte en blomma, men en riktig fe, vars hjärta kommer att beröras av din oro för växten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply