psykologi

Hva bør være varigheten av samleie?

Normal samleie – basert på kroppens fysiologiske egenskaper, varer fra 3 til 10 minutter. For tidlig utløsning – hvis all fornøyelse slutter innen 160 sekunder, er 5 minutter den normale tiden for samleie. Naturen, skaper folk, brydde seg ikke om sensuelle fornøyelser, men om videreføring av slekten, slik at det faktum at en mann raskt får en orgasme raskere enn en kvinne, er normen.

Så når en mann blir spurt: “Hvor lenge varer samleie din?” – stolt svarer, for eksempel: “En og en halv time”, han eier sannsynligvis en spesiell seksuell teknikk – og han bør lære – eller har helseproblemer. Sex, som tar mer enn 15 minutter, kan ødelegge partnere.

Contents

Hvordan øke tiden for sex

Metodene som bidrar til å forlenge varigheten av samleie kan deles inn i grupper:

Hva bør være varigheten av samleie?
 • Jeg – forbedring av seksuell teknologi;
 • II – forbedring av helsestatus, implementering av generelle anbefalinger som bidrar til å skape en pålitelig tandem med en partner
 • III – bruk av ekstra midler for å forlenge prosessen.

Disse produktene inkluderer smøring, sexleksaker, bruk av medisiner og tilkobling av afrodisiakum.

Når man velger en av metodene, bør man i det minste omtrent forestille seg hva partneren opplever og hvordan organismen virker. Ideelt alternativ – en kvinne er lett “Lyser opp” og hun har raskt en orgasme.

Kvinnen er sakte begeistret, og da må hovedoppmerksomheten bli gitt til de foreløpige kjærtegnene. I de fleste tilfeller, hvis partneren har nærmet seg coitus allerede helt avslappet, trenger seksuell handling ikke å bli forlenget. Partneren er begeistret raskt, men for å tilfredsstille mannen er det nødvendig å prøve. I dette tilfellet trenger partneren teknisk opplæring.

Teknikk av sensuelle fornøyelser

Hvordan øke tiden for samleie, ved å utvide seksuell kunnskap og mestre nye teknikker?

Det er grunnleggende måter å forlenge tiden på:

Hva bør være varigheten av samleie?
 1. Ved hjelp av stimulering av erogene soner – eksitering av klitoris og petting – blir partneren ført til
  orgasme, og først da kommer tiden for penetrasjon;
 2. Under coitus stopper stimuleringen av klitoris ikke, bevegelsen av penis er svært langsom, for ikke å øke sin egen opphisselse;
 3. For å redusere sensualitet, bør du bruke kondomer. Velg det skal være slik at det ville tilsvare, det virker, de motsatte kravene: beroliget partneren og spenningen partner. Et stramt kondom med pimples passer best – det reduserer en manns sensuelle nytelse og øker den til en kvinne. Forresten, i et kondom – selv om utløsning har skjedd – kan du gå til 2 anrop, og partneren vil sikkert få en orgasme;
 4.  For å ha glede av en partner, må du lære teknikken for forlengelse. Før orgasmen starter, stopper mannen friksjonene, puster dypt og beroliger seg, og bevegelsene fortsetter i samme tempo.

Samleie, som utføres på siste måte, kan vare i flere timer, og partneren vil få tid til å få en orgasme, hvis … hun kjenner en partner eller hun liker denne metoden. Noen kvinner under de nødvendige pausene mister helt interessen for det som skjer, spenningen går bort, og begge parter er uenige med hverandre. For å unngå dette, under en tvungen hvile, bør en mann ikke glemme faget av lidenskap, og kjærtegne partneren – mindre sensuelt, men forsiktig.

Måter å stoppe utløsning

Mastering av følgende teknikker vil kunne fortelle hvordan å forlenge tiden for samleie.

Hva bør være varigheten av samleie?

Noen menn, som utfører alle handlinger for en bestemt algoritme, begynner å føle seg som roboter.

De kan trøstes – etter at du har gledet en partner, er det på tide å tenke på deg selv, og da kan du slutte å telle friksjoner.

For å stimulere partnerens agitasjon sakte, må du først skifte dybden av penetrasjon – 3 dykk grunne, en i full lengde av penis.

Medlem plassert i skjeden ikke mer enn 81 friksjoner – da er det nødvendig å trekke ut lengden på 4/5 – for de som har ikke-standard dimensjoner: inne må være ca 2-3 cm Etter en kort pause coitus fortsatte i samme rytme ..

Så snart partneren begynner å føle at kvinnen blir spent, øker frekvensen:

 • på 5 dyp en grunne penetrasjon;
 • på 7 dyp en grunne;
 • og videre på å øke.

Øk tiden for samleie er hjulpet av følgende teknikker – klemmer penis på bunnen eller omkretsen
penisens hode.

Hva bør være varigheten av samleie?

Bare alle disse handlingene skal mestres av mannen selv – hvis de er betrodd partneren, er det lite sannsynlig å forsinke utløsning. Når alle teknikkene kan bringes til automatisme, vil den gjennomsnittlige tiden for samleie forlenges med 20-30 minutter uten “Vold” over seg selv.

Reduser følsomheten til hodet kan være etter omskjæring, men hos voksne kan denne operasjonen forårsake uønskede helsepåvirkninger og tilbake til seksuell nytelse i lang tid.

Gjentatt samleie

Noen menn gleder seg til partneren i en annen metode – de utfører den første seksuelle handlingen raskt og raskt, og i løpet av det andre – som tar mye lengre tid enn de første – gleder de seg allerede til partneren.

Hva bør være varigheten av samleie?

Denne metoden er berettiget dersom mannlegemet kan gjenopprette mellom seksuelle handlinger på 3-5 minutter. Unge menn har evnen til å handle uten avbrudd – i dette tilfellet blir kvinnen alltid tilfreds.

Men jo eldre partneren, desto lengre tid kroppen trenger å hvile, og etter 35 år, for å gjenopprette mellom seksuelle handlinger, vil det ta 15 til 30 minutter. Er det virkelig umulig å oppnå enighet i tandem?

Med alderen er ikke bare hviletiden lengre, men også selve coitusen. Jo eldre mannen, jo flere friksjoner kan han utføre i en tilnærming. Hver alder har sine egne fordeler.

Tips fra en erfaren mann

Hva bør være varigheten av samleie?
 • Penis injiseres når kvinnen er forberedt – den fuktede slimhinnet minsker
  følsomhet av hodet;
 • Du må lære å bytte til fremmede tanker – det hjelper å roe pusten din;
 • Under pauser stopper stimuleringen av kvinners erogene soner ikke;
 • Forlengelsen av samleie tilrettelegges av en liten dose alkohol;
 • Etter utløsning er det nødvendig å vente til eksitasjonen av medlemmet helt faller, og ikke trekke den ut med en skarp bevegelse;
 • Overdreven forlengelse av coitus fører til stagnasjon i bekkenorganer og omvendt har kastet frøet i den bakre urinrøret og deretter blæren, som har skadelig innvirkning på helsen til den reproduktive organer.

Rettsmidler som forlenger samleie

Hva bør være varigheten av samleie?

Bruk et smøremiddel med en bedøvelse eller ta piller for forlengelse, alltid informer partneren – disse stoffene kan forårsake en allergisk reaksjon. Bruk av afrodisiakum må avtalt på forhånd. Før du legger på penisbomben, ringene og andre enheter, må du tydelig vite hvordan alt dette er fjernet.

Det er ønskelig at legemidlet for forlengelse, foreskrevet av legen.

For tiden er deres rekkevidde bred nok, og det er nødvendig å minimere muligheten for bivirkninger. Styrke mannlige evner vil hjelpe rasjonell ernæring og rettidig hvile. Det er umulig å behage en kvinne hvis hjernen ruller kontinuerlig arbeidssituasjoner.

Den psykologiske tilstanden er svært viktig for å skape komfortable forhold for to. Derfor – slapp av og ha det gøy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply