psykologi

Hvordan returnere mannen til familien etter skilsmissen

Bare i går syntes det at livet i familien med ektefellen er uutholdelig, og det er bedre å forbli alene. Og allerede i dag forstår kvinnen at det, uansett hva han var, er han din utvalgt. En familie uten ektemann er som et hus uten tak. Hvordan returnere mannen til familien, hvis du allerede har skilt seg? Først må du bestemme – og dette er akkurat det du trenger? Er du klar til å ta mannen tilbake til familien?

Her er et par tips som vil bidra til å tiltrekke seg ektefelleens oppmerksomhet, og så sørg for at han igjen blir forelsket i sin tidligere trofaste.

Så, hva skal jeg gjøre?

1. For å godta situasjonen

Det er nødvendig å mentalt erkjenne følgende: “Ja, min mann og jeg skilt. Det skjedde så, og nå spiller det ingen rolle hvem som skal skylde på dette. ” Hvis du avtale med virkeligheten og nekter å akseptere det, er sjansene for retur av ektefelle er nær null. Du trenger bare å ta det som det er, og ikke dvele ved hvem som har skylden for skilsmisse;

2. Kontroller dine følelser

Hvordan returnere mannen til familien etter skilsmissen

Psykologer sier at skilsmisse er en av de mest traumatiske hendelsene i livet til alle på en stressskala, og spesielt hvis skilsmissen ikke ble initiert av en kvinne. Men gråter og arrangerer scener for den tidligere – en måte å ingensteds.

Tross alt, i sorg kan dette sorg ikke hjelpe! Hvis du ruller opp hysteri, true at en kvinne ikke vil la ham se et felles barn, så mange skilte kvinner gjør det, vil det bare følelsesmessig fremmedgjøre paret.

Selv om skilsmisse er for smertefullt å skade, å oppføre seg rolig og selv arrogant.

Den tidligere vil bli overrasket av disse endringene og vil sette pris på det i fremtiden. Hvis skilsmissen skjedde gjennom kvinnens feil, så tvert imot – du bør be om tilgivelse (og det er veldig viktig å gjøre det med hilsen!) Og lytt til mannen din. Nå er det ikke nødvendig å begynne detaljerte forklaringer og å søke etter begrunnelser av handlinger;

3. Ta deg tid

Overraskende, for å tvinge den tidligere ektefellen til å returnere, vil det være nødvendig å avstå fra mannen for en stund. Så si råd fra en psykolog.

Hvordan komme tilbake mannen sin – Naturligvis er oppgaven ikke enkel. Hvis gapet var relativt nylig, for eksempel for en uke siden, må du vise selvbeherskelse og ikke kommunisere med din ektefelle minst en måned.

Hvordan returnere mannen til familien etter skilsmissen

Det er nødvendig å ekskludere møter, og også den første ikke å ringe til ham. Hvis du plager ham med samtalene dine, så vis bare din egen svakhet og bare skyv den bort. Samtidig, hvis du klarer å forsvinne fra ektefelles syn for en stund, vil det få ham til å bli oppriktig overrasket, eller kanskje en mann vil til og med begynne å gå glipp av.

Advarsel: selv om en kvinne fikk en invitasjon fra mannen sin, ikke hopp og nyt med glede og gi opp med en gang!

Det tar litt tid å skildre kjøligheten – til du er sikker på at mannen virkelig vil komme tilbake. Dessuten kan ektemannen tenke at hans tidligere elsker forsvant på jakt etter lykke med en annen mann og trekke i hodet en scene av sjalusi. Dette må også brukes, uansett hvor lurt det kan se ut. La kvinnen for øyeblikket sitte i puten i hennes mors hus, og mannen vil naivt tro at hun gikk til klubben om natten;

 4. Å tenke på fortiden

Mens du er skilt, har du nok tid til å finne ut selv, for å finne ut nøyaktig hva som førte til ekteskapsbrudd. Tross alt, forskjellene, hvis de er små, kan tilgis, og deretter prøve å jobbe med feilene. Men når det gjelder ekteskapelig utroskap, er tingene mye mer kompliserte.

Kanskje tenker på hvordan å returnere kjærligheten til mannen sin, vil du revurdere livsmålene, og vil oppføre seg med de troende i et annet scenario.

For eksempel, i et ekteskap, var kvinnen opptatt:

  1. jobb;
  2. barn;
  3. husarbeid rundt huset;
  4. et;
  5. kjærester eller hobbyer.

Det er klart at da mannen var på siste plass. Nå er det verdt å vurdere om du kan bytte for å gi en mann å forstå at han trengs og elsket. Vil det være nok tid til alt og vil ikke ektefellen bli fratatt din oppmerksomhet?

Hvis mannen har endret seg, må du seriøst vurdere, og om du er klar til å gi ektemannen en ny sjanse, og begynne å stole på. Men dette er en helt annen samtale;

5. Tenk på nåtiden

Hvordan returnere mannen til familien etter skilsmissen

Det er verdt å tenke grundig på årsakene til at en kvinne vil gjenoppta forholdet til sin tidligere mann. Kanskje er hun banalt redd for ensomhet, eller mangler hun de materielle fordelene som er tilgjengelige i ekteskapet? Selvfølgelig er det ikke alltid lett å starte med en skifer skifer, og enda vanskeligere hvis et par har barn.

Å gjenopprette forhold for egoistiske grunner garanterer aldri at det oppdaterte forholdet vil lykkes. En annen ting er, hvis en kvinne mener at en mann er skapt for henne.

Deretter må du gjøre alt mulig og umulig å få din ektefelle til å elske sin tidligere dame igjen. Hvordan å returnere kjærligheten til mannen sin, hvis en kvinne elsker, og mannen hennes ikke er – det er problemet. Kjærlighet skal ikke returneres, men må søges igjen;

6. heve din egen selvtillit

Etter et øyeblikk, som damer på ringfingeren, opptrådte den elskede ringen, mange stopper å se seg selv. Alas. Fordi nå er de “alltid” elskede og bør ikke gi så mye flittig oppmerksomhet til deres utseende.

Vel, ikke alle kan være fotomodeller – la mannen bli forelsket i et par ekstra pund. Men faktum er at menn virkelig elsker øynene, og for dem er kvinners skjønnhet veldig viktig.

Kvinnen som glemte utseendet hennes tiltrekker seg ingen, så hun kan ikke returnere mannen sin til familien. La huset alltid lukte av borscht, barna skal bli matet, og gardinene vasket og stryket, kvinnen vil ikke vise interesse, så lenge hun har smuss under neglene og fett hår.

I tillegg til utseende, må du jobbe med mer selvtillit. Du kan registrere deg i håndarbeidskurs eller i det minste ha en ny og interessant hobby.

Tross alt vil ny kunnskap øke selvtilliten, bidra til at den blir mer eruditt og mer interessant. Og når den tidligere elsker ser sin kone, vil han bli overrasket over hennes forvandling, både som en ekstern transformasjon og som en intern transformasjon;

7. Bruk felles fortid

Hvordan komme tilbake mannen sin etter skilsmissen? Det er nødvendig å finne de felles kontaktpunkter og trekke på dem
oppmerksomhet. En gang en kvinne tiltok en mann med sine dyder.

Hvordan returnere mannen til familien etter skilsmissen

Nå må du bruke disse samme egenskapene til å interessere ham igjen. For eksempel, hvis en ektefelle en gang var fornøyd med en kvinnes lyse personlighet og en uvanlig sosial natur, bør man være munter og positiv, i det øyeblikket mannen hennes er i nærheten.

Du kan spørre om vanlige bekjente eller ved et uhell, ved et uhell, huske de glade øyeblikkene da paret var i nærheten. La mannen føle at disse samme hyggelige følelsene kan oppleves igjen, å være med samme kvinne ved siden av;

8. Ikke haste

Du må være forsiktig på hvert møte. En kvinne ser ut til å vandre gjennom et minefelt: Faktisk kan ett feil skritt føre til at mannen hennes tviler på om det er verdt å starte et forhold først.

Og etter at spenningen har gått ned, kan du foreslå, som ved en tilfeldighet, å se sine felles venner. Hvis en mann nevner i en samtale om pause, må det understrekes at en kvinne beklager denne hendelsen og ikke klandrer mannen for det som skjedde.

Det viser seg at hver sekund skilt kvinne tenker på hvordan å returnere sin tidligere mann. De fleste av dem opptrer på grunnlag av materiell rikdom, fordi en enslig mor ofte finner det vanskelig å få en baby i armene hennes, uten riktig arbeid, og enda verre hvis hun ikke har en leilighet. I denne situasjonen vender de tilbake til familien, ikke mannen, men sykepleieren.

Men ikke alle kvinner vet hvordan de skal oppføre seg riktig, for ikke å skremme av en mann og få ham til å komme tilbake.

Man bør være oppmerksom på dette spørsmålet og nøye nærme seg prosedyren for å gjenopprette forhold, med tanke på deres egne mangler.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply