Ska jag gifta mig med en Turk? | pangudownloads.com
psykologi

Ska jag gifta mig med en Turk?

Äktenskapsproblemet gör dig orolig – din utvalda visade sig vara en främmande Turk? Att bestämma huruvida man ska gifta sig med en Turk, behöver inte bara överväga de punkter som lovar lycka till dig, utan också de som kan göra livet till en mardröm om du inte är benägen att förändra dig till förmån för en framtida man. Men först låt oss prata om den byråkratiska sidan av frågan.

Vilka dokument behövs för att gifta sig med ett Turk

Har du lärt dig, vilket komplicerat förfarande är förfarandet för att ingå ett äktenskap med en utlänning i Turkiet, kommer du sannolikt att vara förlorad. Därför kommer vi att ge dig en komplett lista över dokument som krävs för att registrera ett äktenskap. Naturligtvis kommer du att vara bättre att klargöra allt i konsulatet och i den turkiska analogen av registret – äktenskapsbyrån – närmare näringslivet.

För att gifta sig med ett Turk, samla in följande dokument.

Ska jag gifta mig med en Turk?
 • Först tillåtelse att gifta sig eller ett intyg om att du inte är gift för tillfället Vem problematiserar?
  Tillstånd du får i det ryska konsulatet i Turkiet, eller ta ett certifikat från ditt lokala registret. Hur man tjänar? Tillståndet är i färdig form och certifikatet måste översättas till turkiska och vara certifierat av notarie och apostille. Viktigt: Om du är skild, översatt, certifierad och apostilerad för ett skilsmässighetsintyg
 • För det andra ett certifikat för brudgummen att han inte är gift. Vem problem? Justitiedepartementet i Turkiet – passkontor på hans bostadsort. Hur man tjänar? I den färdiga formen;
 • För det tredje, intyget om brudens födelse, en fotokopia av ditt pass, passet till brudgummen. Vem problem? Ditt erforderliga dokument utfärdas vid födseln av registret, om det förloras, återställs det där. Hur man tjänar? Certifikatet är översatt till turkiska, notariserade och apostilerade;
 • För det fjärde, certifikat för varje partner om hälsotillståndet. Vem problem? Det enklaste sättet är att få dem i den statliga turkiska kliniken, som har passerat tester för hiv, syfilis, hepatit, lunginflammation, etc. Hur man tjänar? I den färdiga formen. Viktigt: Om brudgummen eller bruden diagnostiseras med en sjukdom, kommer hans partner att bli underrättad.

Du behöver också bilder av dokument och brevpapper. Efter inlämning av ansökan i Turkiet, kommer du att vara inloggad om två veckor. Förekomsten av två vittnen är obligatorisk! Efter registrering kommer du omedelbart att få ett dokument om henne, och du blir en legitim make och maka.

Hur man gifter sig med ett Turk i Ryssland

Ska jag gifta mig med en Turk?

Registrering av äktenskap i Ryska federationen med brudgummen-Turk är enkelt och smidigt. För detta krävs inget sådant dokumentpaket, vilket vi har angett ovan för Turkiet. Du kan utan dröjsmål registrera ett äktenskap utan vittnen, med en minsta statstull. Du behöver bara ditt pass, pass och pass på brudgummen, samt en anteckning om tillfällig registrering av en turkisk medborgare i Ryssland.

Det sista dokumentet är tillgängligt för alla invånare, det utfärdas på en visum i utländsk pass från en utlänning.

Dessutom kan du påskynda förfarandet om du är orolig och överför ett dokument från notaren – en biljett om brudgummen till hans hemland. Genom att visa det kan du räkna med en snabb målning på grund av omständigheterna.

Vad man ska tänka på innan man bestämmer sig för att gifta sig med ett turk

Att gifta sig med ett Turk är inte dåligt, om du bara var moraliskt redo att vända på sin första begäran till en riktig östlig fru. Vad kan den turkiska mannen be dig om? Hans förväntningar och önskemål är inte alltid hårda eller löjliga, vissa är tvärtom rimliga, särskilt i ögonen på den äldre, mer konservativa generationen.

Det betyder att du som en modern och frihetsälskande ung dam kan motstå vissa manifestationer av din mans makt, men till exempel skulle din mamma vara nöjd med de regler som muslimsk fru måste observera.

Slavyanka i Turkiet gift med en Turk måste anta ett antal familje traditioner av beteende:

Ska jag gifta mig med en Turk?
 • klä på gatan blygsamt och hemma – elegant, som chockar våra tjejer från de första dagarna av livet
  med maken
 • Kommunicera inte med andra män – vänner och gäster på mannen.
 • i allt är det nödvändigt att lyda svärmor, undvika konflikter med henne och inte förlita sig på sin mans stöd, om oenigheter uppstår med sin familj;
 • var lydig och lydig mot sin man, glöm på din egen “Jag vill ha” och “Jag vill inte ha”;
 • Enligt Koranen har hustrun inte rätt att förneka sin man i närheten, men man kan inte åläggas den här frågan – Sexuellt beteende för en kvinna i en muslimsk familj är förbjuden.
 • en gift kvinna fungerar inte, även om hon kan och vill, även om hennes potentiella vinst är ekonomiskt viktigt för familjebudgeten.

Detta filterbeteende för tjejer från Ryssland slutar inte, beroende på regionens land träder i kraft andra olika normer, ibland mycket offensiva och oförståeliga för en person med vår mentalitet. Dock måste de i alla fall förenas med dem för att bevara freden i familjen. Dessutom är det viktigt att förstå att muslimska män inte blir skilda, även när kärlek bleknar, särskilt på fruens initiativ, så att du kan förvänta dig ett långt och varaktigt äktenskap, men om du gillar det är en stor fråga.

Ska jag gifta mig med en Turk?

Ska jag gifta mig med en Turk?

Det är självklart värt det om du träffade din lycka och vill leva i ett officiellt äktenskap med din älskade. Det är en annan sak att man måste klara sig med vissa särdrag hos den nationella karaktären och sättet för familjelivet. Vad handlar det om?

Omedelbart föreskriva att om du ska bo i Ryssland kommer det inga speciella problem med make-Turk.

Och saltet är inte att han är din gäst, än du kan ständigt håna honom.

Helt enkelt hemma, i en turkisk stad eller by, är en ung maka nästan omöjlig att motstå trycket från släktingar. Och de är vanligtvis mycket stränga mot den ryska kvinnan och följer noga hennes uppförande, vilket gör oändliga och ganska oförskämda försök att omforma svärfoten på egen väg. Det kan inte prata om självvilja! I den turkiska familjen är huvudet en man, och de äldre kvinnorna i familjen, svärmor, svärsonen, tanterna stiger över svärsonen. Det är mycket svårt för en man att skydda sin hustru åsikter om de skiljer sig från familjen.

Å andra sidan kommer det nya turkiska slaget för många saker att vara mer mildt, till exempel i frågor om tro, iaktta kristna riter, födelsedagsfester, som inte finns i Turkiet.

Ska jag gifta mig med en Turk?

Det anses vara en synd från en muslims synvinkel att omvandla en av sina släktingar till islam. Därför, om du inte vill flytta från ortodoxi till din mans religion, behöver du inte oroa dig – din tro är inte hotad.

Kanske får du lite ånger, maximal sidovy från sidan. Om du inte provocerar akuta situationer, det vill säga i makens hus strider mot muslimska tullar, så har du inga problem i familjen.

Det verkar som att alla moderna män, särskilt avancerade syn på livet, tillräckligt för ett äktenskap med en utlänning, är skyldiga att visa flexibilitet och från dem förväntar sig inte ett smutsigt trick som en burqa eller heminredning.

Och ändå är mentaliteten hos våra tjejer och turkiska män olika. Jag vill tro att kärleken i familjen kommer att vinna skillnaderna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

11 + = 20