Vilka positioner gillar män i sex | pangudownloads.com
psykologi

Vilka positioner gillar män i sex

Sexuella relationer spelar en viktig roll i män och kvinnors liv. Men deras uppfattning på nivå av psykologi och fysiologi hos könen skiljer sig åt. Flickor är ofta oroade över frågan, vad är mest som män? Många killar svarar på den här frågan, att de tycker om mångfald. Så desto mer varierande ställning i kön, desto starkare och starkare känslor av båda parter.

Top 6 innebär att män gillar i sängen

Hitta en position där en man och en kvinna känner sig på toppen av lycka, du kan bara genom experiment. Det mesta av detta beror på parternas fysiologi.

Spontanitet och mångfald kommer att uppskattas av varje kille, men det finns flera ställen i sängen som de föredrar:

Vilka positioner gillar män i sex
 1. Ledaren för många omröstningar var en metod som heter “Doggy stil“. Primitiva instinkter lever fortfarande i moderna män. De är fortfarande jägare och dominerande män. Ett sätt att undermedvetet bekräfta status som ledare är preferensen i sexpositioner bakifrån. Penetration från ryggen, full kontroll över partnern i kön, en liten dos aggression – dessa faktorer uppskattar det starka könet. De tycker om att titta på kvinnliga skinkor, böja ryggen, ändra takten och penetrationsvinkeln. Killen har tillgång till flickornas erogena zoner – bröst, höfter, mage. Han njuter inte bara av sig själv, utan dricker en kvinna. En partner på knä och armbågar är en symbol för lydnad mot en man, han kan njuta av processen och känna sig som situationen för kungen.
 2. En ryttare, eller en kvinna på toppen. Det verkar som att denna ställning i kön kommer att uppskattas av kvinnor, men män gillar ibland stunderna när du bara kan koppla av i sängen och ha kul. I denna situation får älskaren möjlighet att titta på kvinnokroppen, smeka honom med händerna, men han har inte fysiskt påfrestning. Flickan själv gör rörelser, sätter takten. Stark hälften bryr sig inte, överlämnar sig till en erfaren ryttares händer. Vilka alternativ har denna position? En kvinna kan vända ryggen på en man och ge varandra nya känslor.
 3. Vilka positioner gillar män i sexMissionärställning i kön anses vara en klassiker, men den nya är en välglömd gammal. En liten fantasi och uppfinningsrikedom kommer att förändra det vanliga språket i sexspelet. En kvinna, underifrån, kan böja knäna eller låsa benen med en man. Den traditionella missionärställning är också bra, inte för ingenting att det har varit så populärt i så många århundraden. Varför är det utvalt av män? Vanligtvis visar de romantiska känslor och bryr sig om en partner. En kille kan kyssa sin hälsa, titta in i hennes ögon, viska kärleksord i hans öra, smeka på bröstet. Att välja en position ovanifrån utesluter inte processens variabilitet, du kan ändra penetrationsdjupet genom att placera en kudde under kvinnans länd.
 4. Ett bekvämt och sensuellt sätt att få glädje åt män – han är bakifrån men i en position på hans sida som ligger på sängen. Samarbetarna klämmer fast, känner kroppen och luktar. De utövar inte alltför stora ansträngningar för att uppnå orgasm. Killen har full tillgång till hennes väns erogena zoner, och hon vänder på huvudet något, kan svara på sina kyssar.
 5. Objektet “69“Är särskilt intim i sängen. Detta är en möjlighet att behaga din partner med muntliga smärtor. I den här positionen är en man och en kvinna garanterad att ta med varandra till toppen av orgasmen.
 6. Spontan sex i sig är en kraftfull stimulans av spänning. För honom står stående stående. Särskilt populär är alternativet i duschen, där under varmvattenströmspartners passionerat smekar varandra. Kön kan förekomma i hissen, korridoren, i parken. Extravagant, men du är för experiment.

De listade positionerna är utvalda av 90% av de intervjuade männen, om bland dina pojkvän inte tyckte om något, det vill säga många variationer och Kamasutra med hundratals ursprungliga poser. Det viktigaste – var försiktig, inte alla är tillgängliga utan fysisk träning.

Inställningar i sexuella positioner på tecken på zodiak

Stjärnans position vid tidpunkten för en persons födelse påverkar hans preferenser i arbete, mat och sex. Att välja det bästa stället att träffa sina män är att det är värt att kolla med sin stjärntecken:

Vilka positioner gillar män i sex
 • Stenbocken – Earth tecken, han är mest benägen att använda den populära positionen av doggy stil när en kvinna knälar, och han kontrollerar processen. Partnern ska vara redo för hård kön, kanske med slapningar och förbannelser. Vilka gränser för elakhet är godtagbara, diskutera i förväg.
 • Aquarius – De tycker om mångfald, de gillar attributen till sexbutiker, piquant outfits. Partnern kommer vara glad om kvinnan, som är på toppen, kommer att stimulera sig med en vibrator.
 • fisk – De är inte så kalla som det kan tyckas, vad är deras preferenser i kön? I ett kärleksspel är manliga fiskar mycket aktiva och passionerade. De är redo att hantera den på något ställe och i olika former. Till exempel “Oveckad ryttare“De kommer att vara helt nöjda med dem.
 • Aries – För att älska signrepresentanter är det viktigt att kontrollera partnern. Ramarnas erogena zoner är öronen och nacken. Flickor ska välja sittande eller liggande läge så att de kan leverera fullständig tillfredsställelse till en ivrig partner.
 • Taurus – Sensuell och darrande älskare, för honom är av stor betydelse för kvinnors önskan. Vilka sätt att uppfylla partner i sängen väljer de? I sexuella positioner är kropparna konservativa, med honom borde man inte förvänta sig något ovanligt. Han gillar att ha sex, han är en anhängare av den goda gamla missionärställningen. Detta gör det möjligt för killen att följa partnerns reaktion, ge henne ömhet och tillgivenhet.
 • Gemini – Sådana män bör inte komma igång med en halvturnering. Vad tänker de för att få tjejen involverad? Tvillingar är inte mot snabb sex, så positionen står vid väggen, de är ganska nöjda. En partner kan välja att vända sitt ansikte eller tillbaka till sin älskare.
 • cancer – Affinitet med den valda är oerhört viktigt för företrädare för detta tecken. Vad innebär män som cancerformer som? De föredrar en nära omfamning och en kram av kroppar, händer, fötter. Vem kommer att vara på toppen? I sin tur
 • Vilka positioner gillar män i sexlejon – Eld inte bara på tecknet, utan också i sängen, vad innebär den som liknar djurets kung? Dessa killar vet vad tjejer vill ha och är redo att ge alla 100%. De kommer att tycka om att posera “skedar“När partners pressas mot varandra ansikte mot ansikte.
 • Virgin – Astral Kama Sutra avslöjar det jordiska tecknet hemligheter. Vad innebär att män föredrar, söker full ömsesidig förståelse med partnern? De kommer att välja en bekväm position nära missionären.
 • Vågen – Stora experimentörer i kön, säkert, de försökte hälften av Kamasutra. Med sådana män blir det inte friskt och tråkigt. Om partnern är fysiskt stark, kommer han att tycka om den position där kvinnan griper honom med fötterna, och han håller henne på stående vikt.
 • Scorpio – En riktig professionell kärleksaffär. Vad innebär män som skorpioner som? Den kommer att vara lämplig för bakre positioner i alla variationer.
 • Skytten – Spontant otroligt sex är en present från representanter för ett brandskylt. Han kan sätta en partner på ett bord eller en fönsterbrädan och engagera sig i passionerat sex.

Diskussionen mellan partner av deras preferenser gör att man litar på varandra mer. Ömsesidig förståelse är grunden för harmoni i kön och i livet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

68 − 61 =

Adblock
detector