Bagaimana untuk menghapuskan pelanggan di rangkaian sosial? | pangudownloads.com
Rumah yang selesa

Bagaimana untuk menghapuskan pelanggan di rangkaian sosial?

Pelanggan - kategori yang biasa, mungkin, kepada semua pengguna rangkaian sosial yang lebih atau kurang aktif. Di antara pelanggan, mungkin ada orang yang menghantar permintaan kawan, yang kemudiannya ditolak oleh anda, dan akaun dipadamkan dari senarai kawan, dan hanya beberapa bot yang cuba menambah kawan kepada semua orang berturut-turut.

Malangnya, tidak semua orang tahu cara memadamkan pelanggan «Vkontakte» dan rangkaian sosial popular yang lain, jadi senarai 2-3 orang dari masa ke masa berkembang dan menjadi ancaman skala.

Bagaimana untuk menghapuskan pelanggan di rangkaian sosial?

Bagi sesetengah pengguna, kehadiran pembaca dan peminat yang mengikuti suapan berita mereka sama sekali tidak memalukan atau menjengkelkan.

Tetapi kadang-kadang atas sebab tertentu anda tidak mahu orang tertentu melihat melalui foto anda (sebenarnya untuk Instagram) atau menyedari acara peribadi dan berita anda.

Dan kadang-kadang hanya keinginan untuk menghilangkan Balast. Pada yang pertama dan dalam kes kedua, cukup hanya memadamkan satu kenalan atau segera senarai keseluruhan pelanggan: algoritma yang sesuai dengan yang anda perlukan untuk bertindak bergantung pada prinsip operasi rangkaian tertentu.

Bagaimanakah saya membuang pelanggan di VC?

Berurusan dengan pelanggan yang tidak diingini, jika anda pengguna rangkaian sosial berjuta-juta dolar «Dalam hubungan», Anda hanya boleh meletakkan akaun secara sementara atau secara kekal "Senarai hitam".

Malangnya, butang mudah, menekan soalan ini akan diselesaikan secara serta-merta dan tanpa isyarat yang tidak perlu, pemaju tidak menambah, jadi bertindak mengikut skim berikut:

 • klik butang "Pelanggan Saya" pada halaman anda (di bawah avatar);
 • Pilih akaun yang anda ingin padamkan dan tuding padanya;
 • Klik pada salib di sudut kanan atas dengan tulisan itu "Blok";
 • Sahkan tindakan dalam kotak dialog baru yang muncul di skrin.

Secara umum, ini semua kebijaksanaan: sekarang orang yang anda pilih disekat dan berada dalam peribadi anda "Senarai hitam", jadi suapan berita anda tidak akan memaparkan kemas kini anda. Di samping itu, ciri-cirinya "Senarai hitam" supaya dia tidak boleh menghantar mesej peribadi atau aplikasi persahabatan baru. Sekiranya anda berpuas hati dengan keadaan ini, anda boleh berhenti di sini.

Tetapi jika anda tidak mahu memperluaskan senarai yang tidak diingini, tetapi semata-mata menghilangkan pelanggan yang tidak perlu, dalam masa beberapa jam hanya dibuka "Tetapan" tab "Senarai hitam" dan sebaliknya, alih keluar akaun terpilih dari itu. Dalam kes ini, mereka tidak akan muncul semula dalam kategori pengguna yang melanggan halaman anda (jika anda menunggu tempoh masa yang ditetapkan, dan ini tidak kurang dari sejam, dan lebih baik - sehari untuk kesetiaan).

Sudah tentu, kaedah ini susah dan tidak terlalu cepat (semua penyingkiran dibuat secara manual, dan jika terdapat lebih daripada 100 orang dalam senarai, ia akan mengambil masa lebih daripada satu minit untuk melakukan ini). Tetapi tidak ada pilihan yang lebih mudah, malangnya, ia tidak wujud - anda boleh cuba menulis kepada setiap orang mesej berasingan yang meminta mereka untuk berhenti melanggan atau menerbitkan nota kandungan yang sama di dinding, tetapi di mana jaminan bahawa mereka akan mendengar anda? Ini sukar dan tidak cekap.

Bagaimana untuk menghapus pelanggan di Dunia Saya?

Bagaimana untuk menghapuskan pelanggan di rangkaian sosial?

Dalam rangkaian sosial "Dunia Saya" pengguna yang menghantar permintaan rakan anda, juga secara automatik dipaparkan dalam jumlah pelanggan.

Algoritma untuk menyingkirkan pembaca dan bot yang mengganggu adalah serupa dengan yang sebelumnya: mereka boleh dipadam dengan menambah "Senarai hitam".

Untuk melakukan ini, klik pada segitiga kecil bertentangan dengan akaun pengguna, dan selepas senarai lungsur muncul, pilih pilihan «Tambah ke senarai hitam».

Kemudian, jika anda mahu, anda boleh mengeluarkannya dari sana, dan jika pengguna benar-benar menyakitkan, misalnya, terus menghantar spam atau pengiklanan - biarkan ia berada dalam kecemasan untuk kebaikan, supaya tidak mengganggu anda lagi.


Bagaimana untuk menghapus pelanggan di Instagram?

Instagram adalah rangkaian sosial yang sangat popular yang membolehkan anda berkongsi foto dan jejak baru dengan rakan anda setiap hari. Dengan melanggan halaman, pengguna akan dapat menilai dan mengulas pada foto yang dipaparkan. Tetapi jika di kalangan pelawat anda ada orang di Instagram yang anda tidak mahu mengenali kandungan peribadi, atau bot yang sama sekali tidak ada kusta, anda boleh tanpa sebarang kesulitan "Nyahlanggan" mereka dari akaun anda.

Untuk melakukan ini, anda perlukan:

Bagaimana untuk menghapuskan pelanggan di rangkaian sosial?
 • buka aplikasi Instagram pada peranti mudah alih anda;
 • pilih tab "Profil", terletak di sebelah kanan, di bahagian bawah skrin;
 • Selepas butang dipaparkan di bahagian atas skrin Pelanggan, Klik padanya untuk menunjukkan semua pengguna yang telah mendaftar untuk akaun anda;
 • pilih orang tertentu yang akan anda padamkan, dan klik nama panggilannya untuk membuka profil;
 • Klik anak panah di profil terbuka di sudut kanan atas untuk membuka menu tambahan;
 • Dalam menu yang muncul, pilih pilihan "Sekat Pengguna" - sekarang ia akan dikeluarkan dari senarai pengikut anda dan tidak akan dapat mengikuti kemas kini halaman anda;
 • Di Instagram, anda perlu mengesahkan tindakan penghapusan dengan menekan butang "Ya, saya pasti, selepas itu pelanggan yang dipilih akan disekat secara kekal.

Muat semula halaman dan tinjau senarai semasa sekali lagi untuk memastikan pengguna yang anda pilih telah dialih keluar daripadanya. Sekarang dia telah kehilangan akses kepada suapan berita anda dan tidak dapat melihat foto anda, tetapi dia masih melihat komen dan kesukaan anda di bawah foto orang yang kemas kini anda telah ditandatangani bersama.

Seperti yang anda dapat lihat, dalam menyingkirkan kenalan yang tidak diperlukan tidak ada yang sukar, kecuali dalam beberapa kes, ia akan mengambil sedikit masa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

15 − = 14