Care este scopul venei sclerozante? | pangudownloads.com
Sănătatea femeilor

Care este scopul venei sclerozante?

Dacă vene sau vene venoase nu funcționează corect în extremitățile inferioare, debitul normal al sângelui este întrerupt. Sângele stagnează în vene, sunt deformate și întinse.

De ce apare problema?

Cauza încălcării fluxului sanguin poate fi următorul factor:

Care este scopul venei sclerozante?
 • ereditate;
 • deteriorarea supapelor venoase;
 • absența congenitală a valvelor venoase;
 • creșterea activității fizice pe membrele inferioare;
 • sarcina și alte modificări hormonale;
 • boli cronice ale sistemelor hematopoietice și cardiovasculare.

Varodoza vasodilatației poate fi văzută vizual:

 • pielea de pe membrele inferioare se întunecă;
 • senzațiile dureroase apar mai întâi la mers, apoi la odihnă;
 • Crampele musculare, mai pronunțate în mușchii vițelului, sunt simțite periodic;
 • ghimpele aratau neatractive - ele stau puternic sub piele, care obtine o culoare albastru-violet.

Varicele cauzeaza complicatii trofice grave - în venele și articulațiilor apar ulcere non-vindecare, dureri la nivelul picioarelor provoca dezvoltarea de insomnie, este limitată la posibilitatea de mișcare, riscul crescut de sângerare din vene deteriorate, ceea ce este foarte dificil să se oprească.

Există mai multe modalități de a trata vene varicoase.

Acestea includ:

Care este scopul venei sclerozante?
 • conservatoare - atunci când sunt prescrise medicamente care îmbunătățesc starea pereților vasculare, diluează sângele și măresc tonul venelor și viteza fluxului sanguin;
 • vasele deformate chirurgicale sunt excizate sau introduc o substanță specială care suprimă deformarea.

Scleroterapia venelor este o metodă chirurgicală de tratament, dar este efectuată fără incizii ale pielii membrelor inferioare.

Scleroterapia venelor în vene varicoase

Obliterarea este închiderea organului cavității, care a crescut din cauza modificărilor patologice ale țesuturilor pereților.

Scleroterapia venelor inferioare este o procedură în care un preparat medical care provoacă obturarea lor este injectat în lumenul vaselor. După introducerea soluției, lumenul vasului este înfundat.

Această procedură se numește scleroterapie, iar efectul este denumit sclerobritrare.

În funcție de severitatea afecțiunii, se efectuează următoarele tipuri de scleroză vasculară:

Care este scopul venei sclerozante?
 1. Microscleroterapia se efectuează cu ajutorul acelor subțiri, care practic nu lasă urme vizibile pe piele. Cu ajutorul ei scapa de asteriscuri vasculare - operatia este mai cosmetica decat terapeutica, deoarece in acest stadiu boala varica duce doar la un defect estetic;
 2. Scleroterapia cu spumă sau terapia cu spumă este una dintre cele mai moderne metode de acțiune. Un preparat de spumă cu structură fin dispersată este introdus în vasul afectat. Metoda este utilizată pentru vase cu orice diametru;
 3. Echoccleroterapia se efectuează sub controlul scanării duplex, poate fi efectuată în cazurile în care, din cauza complicațiilor, alte metode de tratament sunt contraindicate.

Mulți pacienți consideră că cea mai bună soluție la probleme este scleroterapia laser a venelor și respingerea scleroterapiei în alte moduri.

Acțiunea cu laser este justificată doar pentru a elimina asteriscurile vasculare și poate fi înlocuită numai prin microscleroterapie. Pentru a scăpa complet de deformările vaselor de pe membrele inferioare, este de dorit combinarea scleroterapiei cu utilizarea unui laser.

Procedura pentru scleroză

Care este scopul venei sclerozante?

anestezie Sklerozirovanii nu este necesară - practic procedură bezboleznennaya.Prokol este efectuată cu un ac fin, apoi sclerozanta medicament este injectat în lumenul vasului.

Pereții vasului sunt literalmente lipiți împreună, diminuează dimensiunea și devin palizi, fluxul sanguin din interiorul acestuia se oprește. În locul vasului sigilat apare un țesut cicatricial.

Doza de sclerozant injectată în vas la un moment dat, nu mai mult de 4 ml. Cu varicela într-o etapă dificilă este necesar să se desfășoare mai multe cursuri, deoarece nu se pot face mai mult de 10 injecții la un moment dat.

După procedură, pacientul trebuie să meargă timp de o oră pentru a preveni formarea de cheaguri de sânge. Apoi, pentru un timp, extremitățile inferioare trebuie să fie bine bandaje - flebologul însuși determină perioada de purtare a bandajelor elastice sau lenjeriei de comprimare.

Preparate pentru scleroterapia venelor

Cele mai frecvent utilizate pentru scleroterapie sunt următoarele medicamente:

 • „Polidocanolul“. Această substanță este considerată una dintre cele mai sigure, dezavantajul acesteia fiind posibila pigmentare. Ideal pentru eliminarea asteriscelor vasculare;
 • „Tetradecen“ Este un drog universal. Spuma obținută datorită acesteia este de foarte bună calitate, când este injectată sub piele, este invizibilă. Dezavantajul este considerat un efect secundar asupra chirurg eroare-phlebologist: Dacă substanța a intrat în piele, nu este absorbit și formează infiltrare, care trebuie apoi să fie tratate.

Toate preparatele sclerozante sunt derivate din acizi grași și alcooli grași mai mari, se dizolvă în soluție salină și nu exercită nici o influență asupra stării generale.

Indicații și contraindicații ale procedurii

Se recomandă efectuarea scleroterapiei în următoarele cazuri:

Care este scopul venei sclerozante?
 • în caz de ulcere venoase - primul efectuat ehoskleroobliteratsiya cu scopul de a identifica orice zonele cu probleme, și apoi întărirea venelor mari;
 • cu tip mixt varicos - când efectuează simultan scleroterapia laser și convențională;
 • cu o acumulare mare de asteriscuri vasculare, pentru a elimina defectele minore și pentru a împiedica dezvoltarea varicelor, se utilizează scleroterapia laser.

Femeile au fost mulțumite de apariția acestor metode de îndepărtare a vaselor deteriorate - spre deosebire de intervenția chirurgicală, aceste efecte nu lasă cicatrici și cicatrizări pe piele.

Scleroterapia are contraindicații.

Nu se efectuează în următoarele condiții:

 • în timpul sarcinii;
 • în timpul alăptării;
 • cu tromboza venelor inferioare și tromboflebită;
 • dacă există o istorie a bolilor dermatologice, în special în stadiul acut;
 • cu boli ale sistemului hematopoietic asociate cu modificări ale coagulabilității sângelui.

Realizați cu atenție procedura dacă există o tendință de alergie polivalentă, în istoricul durerilor de cap frecvente ale migrenei.

Consecințele scleroterapiei venelor inferioare

Ca o consecință negativă a scleroterapiei venelor, este posibil să se distingă distrugerea nervilor inferior, necroza, recaderea bolii, complicațiile tromboembolice.

Consecințele cosmetice după procedură - vânătăi mici, pigmentare slab exprimată și ochiuri capilare - dispar după 1-2 luni; În caz de complicații, pot apărea tromboze și zone necrotice. Această condiție necesită tratament.

Durerea după scleroză a venelor poate apărea odată cu dezvoltarea flebitei - mai des aceasta se întâmplă cu scleroterapia pe vase mari.

Care este scopul venei sclerozante?

La copiii înainte de vârsta de 16 ani, venele nu sunt recomandate pentru tratament; persoanele în vârstă care nu conduc un stil de viață activ, precum și de la introducerea sclerozei ar trebui abandonate - după scleroterapia o zi trebuie să treacă cel puțin 1000 m.

Pentru a preveni recurența, navele trebuie tratate cu grijă. Evitați cosmetice, provocând fluxul de sânge la suprafața pielii posibil pentru a refuza să accepte contraceptive hormonale, încercați să nu abuzeze de alcool - aceasta afectează starea navelor.

Trebuie avut în vedere - este imposibil să se vindece toate vene, se poate agrava starea generală, ajuta la reducerea activității motorii.

Cu ajutorul scleroterapiei este posibilă îmbunătățirea aspectului estetic și vindecarea problemelor vaselor - vene mari sunt excizate numai cu intervenție chirurgicală.  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 89 = 99