Haarborstel voor naches: selectieregels, variëteiten van objecten, applicatie-eigenschappen | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Haarborstel voor naches: selectieregels, variëteiten van objecten, applicatie-eigenschappen

Om een ​​mooi kapsel te maken, kun je niet zonder een kam. Veel moderne stijlen bestaan ​​uit zoiets als borduren. Welke soort kam is beter te doen? Laten we proberen het uit te zoeken.

De juiste keuze maken

Haarborstel voor naches: selectieregels, variëteiten van objecten, applicatie-eigenschappen

Verplicht onderwerp, dat de kapper haar zal laten doen - een kam of borstel. De keuze van haarkammen voor het haar moet worden uitgevoerd afhankelijk van de lengte van het kapsel.

Een verscheidenheid aan soorten kapperaccessoires introduceert meisjes vaak in verwarring, waardoor ze geen gereedschap kunnen kiezen. 

Als je lange krullen hebt, en je wilt ze iets aan de basis optillen, dan heb je één kam met kleine tanden nodig, en de tweede - met een dunne en lange steel is het nodig om de draden van elkaar te scheiden.

Wanneer je de styling al hebt gedaan, om een ​​nette haarstijl glad te strijken, moet je deze lichtjes met een zachte borstel op de top poetsen. Het zal alle uitstekende haren gladstrijken en een mooie vorm geven aan uw styling. 

Die meisjes, waarvan de strengen zeer geëlektrificeerd zijn, is het beter om siliconenkammen te kiezen, omdat ze ook kunnen worden gebruikt om een ​​radicaal volume te creëren. Met hun hulp kunt u mousse of schuim aanbrengen om de styling te maken, maar vermijd contact met de gel. 

Wat zijn de voordelen van een penseel?

Kappers zeggen dat het voor het maken van een radicaal volume beter is om een ​​penseel met natuurlijke haren te kiezen. In dergelijke apparaten die bedoeld zijn voor zachte verzorging van haar, borstelharen van verschillende lengtes, waardoor u eenvoudig een modieuze jas kunt maken.

Hiermee kun je de styling ook kammen door het haar bovenop te polijsten. Als je zo'n kam voor naches hebt, kun je je geen zorgen maken over het feit dat het de strengen beschadigt. Natuurlijke haren werken zo voorzichtig mogelijk op hen in.

Penselen kunnen rond of plat zijn. De eerste is alleen nodig om de meeste naches te maken. Vlakke penselen worden al gebruikt aan het einde van de creatie van het kapsel om het een glad oppervlak te geven. 

Om een ​​nep-borstel niet te kopen, koop je ze alleen in gespecialiseerde winkels. Ze kosten veel duurder dan dezelfde apparaten gemaakt van kunstmatige materialen, maar ze zullen het haar meer ten goede komen.

De items zijn voorzien van dergelijke voordelen:

Haarborstel voor naches: selectieregels, variëteiten van objecten, applicatie-eigenschappen
  • Stoot geen giftige stoffen uit, zodat u ze kunt gebruiken, zelfs als u ze op de haarverzorger aanbrengt;
  • flexibele en zachte setae scheuren niet en breken het haar niet;
  • het haar een glans en zachtheid geven;
  • voorkomen dat gespleten punten verschijnen. 

Meisjes die hun eigen mooie moderne styling willen doen, weten niet altijd welke kam het beste is om haar te maken. Bij het kiezen van dit soort object voor het leggen, worden experts precies geleid door de diameter van de borstel. 

Wat is beter om te weigeren

Onder de apparaten die bedoeld zijn voor styling, zijn er die zijn gemaakt van metaal. Wees vooral voorzichtig bij het gebruik, omdat ze de structuur van het haar ernstig beschadigen. Als een meisje geen bepaalde ervaring heeft met het gebruik van een metalen kam, is bovendien de mogelijkheid van schade aan de hoofdhuid niet uitgesloten. 

Eigenaren van geverfd haar en willen de metalen kammen niet in de steek laten, omdat metalen vatbaar zijn voor oxidatie. Oxiden die vrijkomen tijdens het oxidatieproces reageren chemisch met de verf, dus loopt u het risico eigenaar te worden van rood, groen of zelfs blauw haar! 

Hoe het item te gebruiken

Om een ​​mooi kapsel te maken, volstaat het niet om alleen een speciaal apparaat te kopen, je moet het ook kunnen gebruiken.

Als u al hebt besloten welk kapsel u moet doen, hebt u de juiste tool gekocht, lees dan de basisregels en aanbevelingen voor het gebruik van een speciaal apparaat om een ​​radicaal volume te creëren:

Haarborstel voor naches: selectieregels, variëteiten van objecten, applicatie-eigenschappen
  • Om te beginnen met leggen is het noodzakelijk, wanneer het haar absoluut droog is;
  • Pak de haarborstel, til de draad op en begin deze vanaf de wortels te krassen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar gelijkmatige vloeiende bewegingen in één richting te maken - tegen haargroei;
  • Kras niet op de bovenste laag haar, het bedekt je haar;
  • Wanneer u het gewenste volume al hebt gedaan, legt u uw haar en verbergt u het vlies onder de bovenste laag, nadat u het hebt gladgemaakt met een borstel met een zachte borstelhaar. 

Nu je weet welke kam je moet maken, kun je dit object kiezen en mooi zijn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

68 + = 78