Schoonheid en gezondheid

Wijde jukbeenderen bij vrouwen: we leren tekortkomingen verbergen

Waarschijnlijk niet om in de wereld een enkele vrouw te vinden die volledig tevreden zou zijn met haar uiterlijk. Sommige vrouwen houden niet van het haar, andere vormen van de neus, en nog steeds voelen anderen dat ze brede jukbeenderen hebben. Elk van deze “tekortkomingen” schoonheid kan worden aangepast, het belangrijkste – om te weten hoe het te doen. Laten we het vervolgens hebben over hoe vrouwen hun jukbeenderen verbergen. Gelukkig zijn de methoden om aan een mis te werken.

Maak kwaliteitsvolle make-up

Wijde jukbeenderen bij vrouwen: we leren tekortkomingen verbergen

Als je advies inwint bij een professionele visagist, zal hij je snel uitleggen en je zelfs laten zien hoe je de meeste tekortkomingen kunt verbergen met behulp van make-up. Zo eenvoudig, maar tegelijkertijd bewezen manier “Verbetering” zelf, waarschijnlijk alle mooie dames.

Als je visueel droomt jukbeenderen minder te maken, doe het dan met een crème van een donkerdere tint.

Eigenaars van een vierkant gezicht worden aangeraden om een ​​tonale herinnering iets onder de jukbeenderen aan te brengen, waardoor ze op de wangen worden geschaduwd.

Die vrouwen met brede jukbeenderen en die graag een basis gebruiken voor make-up met een gouden tint, is het aan te raden om er een lichtcorrectielaag op te leggen. Breng in dit geval zachte blosjes aan op het voorhoofd en op het gebied onder de kin en het kaakbot – donker.

Voeg een beetje blos toe aan de ogen, of liever onder hen en op de jukbeenderen, diligently verdunnen. Breng op het onderste deel van het gezicht een licht poeder aan en wenkbrauwen, whisky en jukbeenderen behandelen het donker.

Misschien is de eerste keer naar de perfecte make-up je er niet in slaagt te creëren, maar een beetje oefening, kunt u de vorm van het gezicht met de hulp van cosmetica make-up artist aan te passen is niet ervaren erger.

Kies het juiste kapsel

Wijde jukbeenderen bij vrouwen: we leren tekortkomingen verbergen

Dus, met make-up voor de dames met brede jukbeenderen uitgezocht, kun je nu praten over wat een knipbeurt geschikt is voor zulke schoonheden.

Bij het kiezen van een kapsel, moeten eigenaars van brede jukbeenderen de voorkeur geven aan lang haar, dat zich voor de vooruitstekende delen van het gezicht zal verbergen. Kapsel, als het uit veel details bestaat, moet aan de voorkant, onderaan het gezicht worden geconcentreerd.

Dames die een kapsel met brede jukbeenderen kiezen, kunt u de voorkeur geven als opties met een knal en zonder dat. Zeer organisch zal het kort lijken.

Recht of schuin – naar uw smaak. Trouwens, het is de schuine scheiding die het haar een gedurfde asymmetrie zal geven, die de aandacht van de brede jukbeenderen zal afleiden.

Een andere belangrijke factor is de vorm van kapsels. Het wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan de kegelvormige. ze heeft het hoogste punt achter in de nek. Maar het kapsel met haar, soepel achterover gekamd, voor vrouwen met dit type gezicht – de meest ongepaste optie. Zelfs zulke schoonheden moeten haarsneden van een ronde vorm vermijden, wanneer het haar in de nek korter is.

Als u de eigenaar bent van een driehoekig gezicht, een smalle kin en brede jukbeenderen hebt, kies dan voor hoge kapsels en korte haarsnitten. Een uitstekende optie kan een klassiek vierkant zijn, eindigend bij de kin en een kapselladder. Maar van de directe scheiding, dikke pony en gekamde rug schoonheden met een driehoekig gezicht is het beter om op te geven.

Als je een diamant-vormige gezicht: voorhoofd en smalle kin, jukbeenderen en brede, dan perfectioneren je een dikke pony aangevuld straight halflange krullen. Maar doe geen kapsel, het vergroot het gezicht visueel.

Met een smal voorhoofd en hoge massieve jukbeenderen, vergeet niet over andere componenten van het uiterlijk, bijvoorbeeld:

Wijde jukbeenderen bij vrouwen: we leren tekortkomingen verbergen
  • Als de ogen van de dame dicht op elkaar zijn geplant, kan het haar het beste worden gekozen met een extra volume op de kruin;
  • Degenen die zich schamen voor een hoog voorhoofd, of het ziet er gewoon onharmonisch uit, “Breaking” een goed beeld, dit defect kan worden afgedekt met een dikke knal. En het is beter om korte haarstijlen op te geven;
  • Eigenaren van een lange neus moeten asymmetrische pony en prachtige naches kiezen.

Zulk advies kan eindeloos worden gegeven, maar dit alles is zinloos. En dat is waarom. Alle vrouwen zijn mooi en uniek van aard. En zelfs als je hoge jukbeenderen en een breed voorhoofd hebt, is dit geen reden om overstuur te zijn.

Houd van jezelf voor wie je bent, en als het erg verdrietig is, bezoek dan de schoonheidssalon, waar professionals je kunnen helpen bij het kiezen van een kapsel en make-up. Dit geeft je het nodige zelfvertrouwenHoud van jezelf en wees gelukkig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply