Wodka met olie volgens de methode van Shevchenko tegen kanker | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Wodka met olie volgens de methode van Shevchenko tegen kanker

Nikolai Viktorovich Shevchenko is een uitvinder, ingenieur, octrooi-expert, autodidactisch bioloog. Bekend om het feit dat hij een innovatieve methode voor de behandeling van kanker ontwikkelde, gebaseerd op de inname van een mengsel van zonnebloemolie en gewone wodka.

Het principe van de methode is gebaseerd op de biochemische processen die plaatsvinden in het menselijk lichaam nadat het mengsel is ingenomen.

Wodka met plantaardige olie, volgens de methode van Shevchenko tegen kanker, het recept

Noodzakelijke ingrediënten:

Wodka met olie volgens de methode van Shevchenko tegen kanker
 • ongeraffineerde plantaardige olie - 30-40 ml;
 • wodka 40% - 30-40 ml.

Het mengsel wordt gemakkelijk en snel bereid. Het is noodzakelijk om de ingrediënten in een kleine container te mengen. Sluit goed en bedek vijf minuten goed.

Drink het mengsel onmiddellijk, zodra het gaar is, adem uit en drink het in één teug. Als u trekt, wordt de inhoud na een paar minuten opnieuw ontbonden in afzonderlijke componenten.

Als u de Shevchenko-methode voor het eerst gebruikt, moet de oplossing worden voorbereid in een verhouding van 1: 1, later kan het volume van componenten worden verhoogd. Behandeling volgens de Shevchenko-methode, op basis van wodka met olie, hoe deze naar behoren uit te voeren.

Deze techniek vereist naleving van bepaalde regels:

 • een remedie in de ochtend, tijdens de lunch en 's avonds, niet meer dan driemaal per dag;
 • gebruik het bij voorkeur op hetzelfde moment, bijvoorbeeld om 7-00, 14-00, 21-00;
 • het middel met olie wordt gedurende 20 minuten vóór de maaltijd ingenomen;
 • water drinken of voedsel in beslag nemen is niet nodig, anders absorbeert de olie niet volledig in het lichaam;
 • twee uur voor het innemen van het mengsel is ongewenst, en ook binnen een half uur na;
 • Vanaf het moment dat u 's ochtends wakker wordt tot de eerste inname van het geneesmiddel, kunt u niets drinken. Je kunt iets licht en een klein beetje kauwen, zodat er geen misselijkheid is tijdens het gebruik van het medicijn, maar niet doorslikken.

De duur van de behandeling volgens de methode van Shevchenko op basis van wodka met olie is 10 dagen. Dan duurt een pauze 5 dagen, en dus opnieuw. Na de derde cyclus van 10 dagen moet u enkele weken rusten. Dit wordt als één volledige cursus beschouwd.

De behandelingskuur wordt na de pauze opnieuw herhaald, afhankelijk van het welzijn van de patiënt, maar niet minder dan 2-3 jaar. Het medicijn is niet verslavend, het kan worden ingenomen vóór het begin van het herstel, dat zal worden bevestigd door de oncoloog.

Experts raden aan om diagnoses te stellen in de intervallen tussen het nemen van een folk remedie tegen kanker. De patiënt krijgt radiografie, endoscopie, biopsie, isotooponderzoek, echografie, computertomografie, een uitgebreide bloedtest toegewezen.

Wat kan niet gedaan worden met de Shevchenko-methode?

Behandeling van kanker volgens de Shevchenko-methode vereist ook de naleving van een aantal verboden en beperkingen.

Wodka met olie volgens de methode van Shevchenko tegen kanker
 • Gebruik geen andere behandelmethoden parallel;
 • Drink geen alcohol (zelfs in andere balsems en tincturen), tabak;
 • Gebruik geen kruiden: stinkende gouwe, aloë, badan, chaga, dollekervel, vergiften: kerosine, vliegenzwam, kwikchloride, medicijnen: "Prednisolon", antineoplastische en chemotherapeutische middelen;
 • Verlaag de dosering van het geneesmiddel niet;
 • Behandeling van blaaskanker volgens de methode van Shevchenko omvat niet het gebruik van glucose voor intraveneuze toediening. Het kan een ernstige verslechtering van de conditie veroorzaken;
 • Het is verboden om de sauna, sauna te bezoeken, warme kompressen te maken;
 • Beperk de consumptie van groentesappen, dierlijke vetten, vlees en zuivelproducten, zout, suiker.

Bij de behandeling van maagkanker, longen en gelijktijdig gebruik van volksmengsels, kunt u verschillende pijnstillers gebruiken met een narcotisch effect, hypnotica, diuretica, kalmerende, hartmedicatie. Zorg ervoor dat u zich houdt aan het juiste, uitgebalanceerde dieet. Je kunt niet verhongeren en te veel eten.

Een mengsel van wodka en Shevchenko-olie kan worden gebruikt om kanker te voorkomen.

Bijwerkingen bij het gebruik van de Shevchenko-techniek

Wodka met olie volgens de methode van Shevchenko tegen kanker
 1. Het uiterlijk van pijn. Pijnlijke gewaarwordingen kunnen worden waargenomen in de plaatsen van brandpunten van de ziekte, evenals op plaatsen van postoperatieve verklevingen, breuken, kneuzingen, met koliek in de lever en nieren, met de uitgang van zand of kleine stenen. Pijn kan verschijnen op de 2e 5e dag na het begin van de behandeling. Kan sterk zijn, maar uiteindelijk verdraagzaam worden, verkrampt, krampachtig;
 2. Verminderde urine-output. Urine kan een rode tint hebben;
 3. Aanvallen van misselijkheid, braken, brandend maagzuur. Bij braken, dat meerdere dagen achtereen duurt, moet het medicijn enkele dagen worden gestopt. Als braken eenmalig is, moet het mengsel na inname van het hoofdgeneesmiddel worden gedronken, dit moet ten minste 4 uur duren. Met misselijkheid kun je een schijfje citroen eten;
 4. Bloeden. Er kan worden opgemerkt van grote tumoren op dag 4 of het tweede decennium van de behandelingskuur. Stop het bloed om injecties te helpen "Menadion". Blijf het mengsel drinken, omdat koolwaterstoffen in hun samenstelling dergelijke wonden kunnen genezen;
 5. Verminderde eetlust. De energetische waarde van thuisgeneesmiddelen is 1500-1800 kcal. Het voedsel wordt tweemaal langer verteerd;
 6. Zwakte. Zwakte treedt op als gevolg van vertraagde glucose in spierweefsel;
 7. Wallen. Verschijnt op de plaatsen van brandpunten van de ziekte, rond tumorachtige formaties, metastase. In de regel vindt zwelling plaats gedurende de eerste decennia van het mengsel. Dit komt door hormonale aanpassing en langzame vochtafname;
 8. Tachycardie. De aderen worden groter, waardoor het hart vaker begint te kloppen;
 9. gevoel "Lump" in de keel. Een dergelijk gevoel ontstaat als gevolg van een verandering in de samenstelling van het bloed en het werk van de bijschildklieren;
 10. Reactie van de darm. De stoel wordt vloeibaar.

Het principe van het mengsel van wodka en olie

Volgens Shevchenko helpt de methode bij de behandeling van kanker van de pancreas, maag en longen. Het kan op elke leeftijd worden gebruikt, er zijn geen contra-indicaties.

Het geneesmiddel met de juiste toepassing heeft een positief effect op het lichaam van de patiënt. De verspreiding van metastasen en de groei van tumoren houdt op. Pathologische neoplasmen lossen op. Stabiliseert de hormonale balans, komt tot een normaal water-zoutmetabolisme. Het kan worden genomen als de preventie van kanker een keer per dag op hetzelfde schema. Tijdens pauzes stopt de werking van het geneesmiddel niet, het werkt gewoon met minder kracht.

Resultaten van de behandeling

Wodka met olie volgens de methode van Shevchenko tegen kanker

Het resultaat is merkbaar na 1-2 maanden na het begin van het gebruik van het medicijn. In eerste instantie kan het gewicht fluctueren. De hartspier krijgt extra voeding. De conditie van patiënten met ischemie, atherosclerose, stenocardia, diabetes, osteoporose is aanzienlijk verbeterd.

De lever is vrij van congestie, afzettingen van cholesterol en bilirubine, maagzweren, twaalf ulcus duodeni's zijn genezen.

De druk neemt af, de hoeveelheid cholesterol. De samenstelling van bloed- en suikerwaarden is ook aan het veranderen. Bloeden stopt, bloedstolsels lossen op in de bloedvaten. Varicosis verdwijnt.

Adviezen van artsen over de Shevchenko-methode

Veel specialisten op het gebied van de geneeskunde, in het bijzonder oncologen, spreken negatief over deze techniek. Ze bekritiseren de weigering van behandeling met behulp van de traditionele geneeskunde van ernstig zieke mensen, van wie de kankerstadia de laatste zijn.

Tegenwoordig ontwikkelt de moderne geneeskunde zich heel snel en veel medicijnen zijn uitgevonden om kanker van verschillende organen te behandelen, wat zich in de eerste stadia bevindt. Het belangrijkste is om de ziekte meteen na de detectie te behandelen, anders is de kans op herstel laag.

Specialisten erkennen dat deze techniek in sommige gevallen een positief effect kan hebben. Dit is de weigering van roken en alcoholgebruik, het geloof van de patiënt in zijn herstel. In ernstige gevallen zal wodka met boter echter niet helpen.

Het is dus aan de patiënt om te beslissen of hij dit mengsel moet innemen of niet, maar het is nog steeds de moeite waard om met de arts te overleggen en ook alle voor- en nadelen van een dergelijk medicijn af te wegen. Benoemen en controleren van de behandeling van kanker mag alleen een specialist op dit gebied zijn - een oncoloog.

Het is beter om niet uit te stellen, en om het onderzoek op tijd af te leggen, dan is de kans op herstel veel groter. Alle middelen van volks- en niet-traditionele geneeskunde voor de behandeling van kankerziekten en tumoren mogen pas worden gebruikt na het einde van de door de arts voorgeschreven behandelingskuur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

22 − = 18