Ansiktsmaske med olivenolje - nummer én agent for tørr og fading hud | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Ansiktsmaske med olivenolje – nummer én agent for tørr og fading hud

For produksjon av oliven og olje har oliventrær vokst i mer enn 6 tusen år. I antikkens Hellas ble det antatt at oliventrær er av guddommelig opprinnelse. Treets frukt brukes i matlaging, medisin og kosmetikk. Med dem salater, andre retter, marinader er mer nyttige.

Ansiktsmaske med olivenolje - nummer én agent for tørr og fading hud

Påfør dem i medisin, behandle sykdommer i magen, bruk som en profylakse av hjertesykdommer, reguler med det nivået av kolesterol, behandle ARVI.

Vel, en ansiktsmaske med olivenolje er et naturlig middel, som takket være sin unike sammensetning er godt absorbert av huden. 

Hvordan velge den rette?

Olivenolje er nyttig. Den er rik på vitamin E, flerumettede syrer og anses med rette som produkt av langlever. Men for å kunne dra nytte av bruken, må du velge den rette.

Det beste, tradisjonelt er det antatt at det produseres i Italia. Hovedregelen er at den skal produseres på samme sted der oliven dyrkes. Farge er ikke avhengig av kvalitet, men på forskjellige oliven. Grønn er produsert fra umodne frukter og gule - fra modnet. 

Raffinert olje produsert ved å legge til kjemiske reagenser eller en blanding med andre typer oljer er et produkt av dårlig kvalitet. Også, dette produktet kan ikke være billig. Hold flasken anbefalt på et mørkt kjølig sted, men ikke på hyllene i kjøleskapet. Bruk bare fersk produkt. Derfor, for fremtidig bruk, er ikke olje anskaffet. 

Nyttige egenskaper

La oss bli kjent med sine egenskaper: 

 • Ikke et allergen; 
 • Gjelder for enhver hudtype;
 • Hjelper med å bekjempe manifestasjonen av ansikts- og alder rynker, fukter huden godt, øker dens elastisitet og elastisitet; 
 • Takket være vitamin D har rensing og exfoliating egenskaper; 
 • Brukes som gjenopprettingsmiddel for brannskader og skader; 
 • Det fjerner effektivt inflammatoriske prosesser, stabiliserer blodsirkulasjonen og prosessen med å berikke huden med oksygen, det hjelper det å puste 
 • I en blanding med sitronsaft brukes til å få en jevn og vakker brunfarge. 

Og på anvendelsen av olivenprodukter etter solbrenthet som forebyggende mot hudkreft, insisterer forskerne. Også på grunn av innholdet av oljesyre i sammensetningen, som normaliserer lipidmetabolismen, kjemper det med manifestasjoner av cellulitt. 

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Det anbefales å bruke i følgende tilfeller: 

 • med tørr, dehydrert hud; 
 • med en aktiv peeling prosess; 
 • når du soler på stranden eller i solariumet; 
 • ved forkjøling og aldring av en hud; 
 • Ved skarpe temperaturforskjeller (badstue, arbeid på kjøkkenet). 

Han har også kontraindikasjoner. Sjelden, men det er en individuell intoleranse for produktet. 

Oppskrifter av masker basert på olivenolje

Påfør det i ansiktsmasker i lang tid. Når du bruker det, ikke glem nakke- og décolleté-sonen, da de også trenger omsorg. 

Maske med egg og olivenolje

Ansiktsmaske med olivenolje - nummer én agent for tørr og fading hud

Den brukes også til tørr eller sliten hud med en kjedelig grå hudfarge. Egget, som er en del av blandingen, beriker det med vitaminer, aminosyrer og andre nyttige mikroelementer. Det gjenoppretter raskt huden, egnet for hyppig bruk. Anbefalt kurs 2 ganger i uken, for en måned. Med regelmessig bruk toner og fôrer huden huden, glatter huden. 

For henne trenger du 1 ss. l. olje, 1 eggeplomme og honning - 1 ts. Påfør på et rent ansikt og nakke, og la det bløte i 20 minutter. 

Maske med honning, eggeplomme og olivenolje

For aldring, glatt hud, med alder rynker, anbefales det å gjenopprette masken med tilførsel av juice av gulrøtter, eggeplommer og honning. Det anbefales å bruke to ganger i uken, alternerende med den dype rengjøringsprosedyren. Dens handling: rynkeutjevning, foryngelse, gjenopprettingseffekt, ernæring og toning, forbedrer hudfarge. 

Denne gangen, ta alle produktene i samme forhold som i forrige maske og bland med 1 ss. l. gulrotjuice. Påfør på renset ansikt, nakke og dekolleté og la i en halv time. 

Mask for ansikt og hender - salt og olivenolje

Mask med salt brukes til fet, problem og tørr hud i ansiktet, og også som et middel for å myke huden på hendene. Dens handling: rensing, eksfoliering av døde celler i epidermis, fuktighetsgivende, styrke og desinfisering av huden. 

Bland 1 ts. salt med 1 ss. Skje olivenproduktet og bruk i sirkelbevegelse til ansikt eller hender. Hold i 2-3 minutter og skyll. Salt i denne masken fungerer som et sterkt eksfolierende middel. 

Mask av havremel, honning og olivenolje

Med en fading hud med åpenbare tegn på aldring, bruk en foryngende maske basert på havregryn og honning. I tillegg til den utmerkede foryngelseseffekten bidrar havregryn som finnes i masken til å gjøre en myk peeling, og frigjør fett fra de døde partikler av epidermis.

Anbefalt kurs av masker fra olivenolje og honning 2 ganger i uken 10 prosedyrer, deretter en 2-ukers pause og kurset gjentas. Når du bruker produktet på en kontinuerlig måte, øker elastisiteten, blir rynker mindre uttalt, glatthet og fasthet vender tilbake. 

Ansiktsmaske med olivenolje - nummer én agent for tørr og fading hud

Forberede 1 ss. l. Havregryn blir knust og blandet med 1 ts. olivenprodukt og 1 ts. sitronsaft. Til dem er 1 person lagt til. l. honning. Før du bruker blandingen, må du gi litt av det. Deretter gjelder sirkulære bevegelser og la i 15-20 minutter. 

I kosmetikk brukes olje ikke bare som en del av ansiktspleie. Hårmassen, som inneholder olivenolje, nærer håret langs hele lengden og hjelper mot splitte ender. Brukes til vekst, gir styrke og volum til hår. I det gamle Hellas ble det brukt kamskjell, hvorpå de kammet hodet. 

Som vi ser, gjør du kunnskap om egenskapene til olivenolje i kosmetikk, du kan oppnå vakker hud og skinnende sunt hår. Vi ønsker deg å se i speilet uten frykt og skuffelse, og å høre i din adresse bare hyggelige ord og komplimenter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

10 + = 19