Hvordan gjøre stemmen grovere: øvelser for lavt timbre | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvordan gjøre stemmen grovere: øvelser for lavt timbre

Ofte arten av etableringen av en person, som om noe er overskygget på grunn av mye ansettelse. Og i dette tilfellet klager vi ikke om nok tykt hår, korte ben eller en tynn stemme.

Som regel, folk som har en lav grov stemme, blir andre oppfattet som autoritative, attraktive, selvforsynte og selvsikkerte mennesker. Hvis du har et høyt timbre og ønsker å senke det – gjør stemmen grovere er ganske realistisk, redusere det i alle fall med et par halvtoner.

Hva er timbre av en stemme

Hvordan gjøre stemmen grovere: øvelser for lavt timbre

Høyden på timbre av hver person bestemmes av totalstammen av vokalledninger – deres tykkelse, bredde og lengde. I tillegg er det kjent at kvinnelige ledbånd er dobbelt så lettere enn menn. Generelt er vokalbåndene for menn – et eget emne.

Under puberteten, når gutter blir mer modne, kommer den såkalte stemmeavbruddet: strupehodet styrker og synker, mens tykkelsen øker betydelig, og lengden på forlengelsesrøret. Alt dette innebærer en økning i massen av ledbånd.


Resultatet av slike aldersforvandlinger er utseendet til Adams eple eller Adams eple. Guttene har lavt timbre. Hos kvinner finner denne perioden i ungdomsår også sted, men dette er mindre dramatisk, og lyden av lyden endres mykere.

Hva bestemmer tonen? Årsaken ligger i strupehodet og lengden på forlengelsesrøret. Jo lavere strupehode er, og jo lengre forlengelsesrøret, desto lavere blir lyden. Derfor avhenger ruheten av notene av hvor lenge strupehode er.

Hvis vi ser på denne prosessen fra punktet til fysiologi, lærer vi at den høye lyden produseres av korte rør, mens den lave er hentet fra lange rør. Dermed er jo lengre strupehodet, jo lavere tone. Dette skyldes striated muskler – de befinner seg i nakken. Eksperter sier at etter flere måneders trening kan du lære å kontrollere disse musklene bevisst. Denne metoden er imidlertid ikke egnet for de som vil gjøre det raskt.

Hvordan senke timbre?

Til dette folk gir en rekke tips. Den enkleste og mest usikre er å drikke alkohol og røyking. Men her må du veie din helse og ditt ønske om å endre timbre. Ved første øyekast på dette umiddelbart vil det være mulig å forstå at spillet ikke er verdt lyset.

Det anbefales ikke å ta mannlige hormoner for å redusere tonen, da dette kan føre til uforutsigbare konsekvenser. I tilfelle de er foreskrevet av legen til andre formål, kan slike medisiner, selvfølgelig, bli konsumert, men dette vil være mer en konsekvens enn formålet med å ta medisiner.

Grov tone kan gjøres ved hjelp av:

  • kirurgisk inngrep;
  • bruk av folkemessige rettsmidler;
  • utførelse av spesielle øvelser;
  • leksjoner av vokal og leksjoner med læreren.

Øvelser for ledbånd

Det er flere måter å trene leddbånd på:

Hvordan gjøre stemmen grovere: øvelser for lavt timbre
  • sang av vokalbrev. Dette er den enkleste og enkleste øvelsen, som du trenger å synge hver vokalbrev i 10 minutter. Deretter synge også disse lydene på en halvtone under, og igjen redusere lyden med en halvton og igjen;
  • med lydens uttale “Well” Det er mulig å trene en lav vibrasjon av artikulatorisk og vokalapparat. For å gjøre dette, vipp hodet slik at haken er så nær som mulig til brystet. start “Din mening”;
  • Strek ut din normale, jevne stemme “A” så lenge som mulig, prøv å nå tiden til 10 minutter. Senk deretter tonen, fortsett å også trekke denne lyden lenge.

Vi anbefaler også at du besøker noen leksjoner av læreren på vokal. Øvelser for diction sammen med de mottatte grunnleggende om sang vil gjøre sine ting, og veldig snart vil du kunne kontrollere timbre som du ønsker. Tross alt, kunstnere og lyd fagfolk klare helt med sine timbres, og lyden av hver av dem er i stand til ikke bare å fly til sopranens høyde, men også å slippe til viola og bass.

Åndedrettsøvelser

Hvordan gjøre stemmen grovere: øvelser for lavt timbre

Øvelser for puste vil ikke bare redusere tonen for et par halvtoner, men vil også forbedre luftveiene.

For å gjøre dette må du mestre brystkassen, noe som senker lyden bedre enn den membranformede. Med denne typen puste aktiverer musklene, noe som fører til en nedgang i strupehode. Og som vi husker, gir senking av strupehode et lavt timbre. I tillegg er lydstøtte og thoraxresonatorer inkludert.

Med riktig jevn holdning vil du kunne oppnå maksimal effekt. Hvis den diafragmatiske typen puste er mer egnet til å synge, så er thorax typen for tale.

Under samtalen skal innånding gjøres med nesen, dette vil holde riktig sving i strupehodet og dets lave stilling. I tillegg vil du kunne styre tempoet. Med et lavt tempo i stemmen kan du holde tømmeret grovt, men hvis du øker, blir lyden tynnere. Med riktig lyddannelse bør pusten være langsom, økonomisk. Lær å snakke rolig, tydelig uttale ord og uten å få kramper i munnen.

Du kan til og med gjøre en liten test. Ta et tent lys til munnen din og si en tale. Hvis lydformasjonen er riktig, vil lysflammen praktisk talt være ekte. Talen din skal være lang nok. Hvis flammen svinger, betyr det at pusten ikke er økonomisk brukt: den skal ikke komme ut med jerks, men skal strømme jevnt ut av artikulasjonsapparatet.

folk rettsmidler

Hva slags folkemedisin nytes ikke bare av vanlige mennesker, men også av representanter for den kreative eliten?

For eksempel, hvem vet ikke oppfatningen om at bruken av rå egg kan forbedre guttural lyd og gjøre det høyere? Selvfølgelig, uten spesielle øvelser, kan effekten nesten ikke oppnås ved å bare spise rå egg, men ingen har nektet bestemorens oppskrifter.

Hvis du vil vite hvordan du gjør stemmen roligere hjemme, kan du foreslå en metode som innebærer bruk av mynte. For å gjøre dette må du rive av mynteblader, vaske dem og legge dem i en emaljepotte. Hell bladene med kokende vann og insister i tjue minutter. Da vil kokende vann bli varmt vann, akseptabelt for forbruk.

Etterpå sipper du forsiktig i buljong i små sip og synger lyden mellom sipene “A”, hver gang du reduserer lyden med en halv tone. Således, selv hjemme, kan du oppnå ønsket resultat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 3 = 13